reklama

Październik 2008

reklama
Helol:tak:
i ja sie melduje.ale jestem szczesliwa.wlasnie pije piwko oczywiscie:-pbo kolezanka z par miedzynarodowych urodzila coreczke!!!!!!:-Dtaka slodycz...jak Rafalek prawie:-p
maly dzisiaj daje popalic, normalnie chyba wyjde z siebie.szalu juz dostawalam powoli.teraz spi ....ale kaszle przez sen wiec pewnie zaraz bede leciec...
dzisiaj znowu wymiotowal...kupa za kupa.....z nosa dalej cieknie:(
hoh i juz lece...papa

Dorka to świetnie że tak szybko kogoś znalazłaś i oby to był trafny wybór ;-)
A ja zabieram się za prasowanie bo już tak na mnie patrze że aż mi głupio:zawstydzona/y:
Aśka dzieki nastepnym razem jak mi sie tak zrobi to sprobuje z tym Altem:tak:

Dorotko to fajnie, że tyle opiekunek się zgłosiło.
Zrób tak jak Ania napisała.

Ja muszę teściową troszkę przyuczyć i będzie cacy.

Minisiu moje pranko też leży na fotelu, ale mi się totalnie nie chce.
Uprasuję może jutro heheh.

My dziś po wizytce u rodziców, spacerek też był mimo, że padał śnieg a las wyglądał cudownie.
Mały już tak nie marudził jak wczoraj, więc troszkę odpoczęłam.
Teraz śpi od 20.00 i zobaczymy do której pośpi.
Uciekam filmik jakiś obejrzeć.

U nas dzisiaj Wielki Dzień :) Adaś po raz pierwszy śpi we własnym łóżeczku, we własnym pokoiku.... Nareszcie sypialnie nasza :) No i dostęp do komputera wieczorową pora też:-) W nocy na pewno nie wytrzymam i go sobie do nas przytargam- pewnie jak będzie wołał jeść nad ranem. Ale tak sobie pomyślałam, że juz czas najwyższy nauczyć go spania u siebie. Bo później czyta się o 6-latkach, które dalej śpia z rodzicami :szok:
Trochę dziwnie będzie sie kłaść bez niego, ale chyba dobrze robię, bo juz miałam wrażenie, że pępowina nam odrasta :)

Dorota! Widziałaś nową usługe na BB- Znajdź Nianię? Może tam ktos ci przypasuje?

ps. Wszystkim chorym dużo zdrówka!

Dorotka cieszę się że znalazłaś już kogoś do dzieciąka, a ja absolutnie nie chciałam Cie straszyć, wiem ,ze jest mnóstwo dobrych niań i mam nadzieję że taką znajdziesz:tak:
Blond- współczuję, biedny Rafałek, choróbsko mu dokucza:-(
Anai- gratulacje, ja też się zamierzam za jakiś miesiąc przenieść Lenkę do jej pokoiku jak już z kołyski wyrośnie i rozłożymy łóżeczko to już u niej( ale szczerze powiem ,ze mi szkoda że będzie spała sama w pokoju:tak:)
Madziu, Minisia jaką ja mam górę do prasowania:szok: też czekam na jutro:zawstydzona/y:
Aniaaa- mam nadzieję że Szymuś jednak nie wojuje tylko słodko śpi:tak:

A ja mam dziś moralnego kaca, była awantura z Karolinką i nakrzyczałam na nią ona się popłakała, ja potem w swoim pokoju też :-(:-(:-(co ze mnie za matka:-(:-(:-(

reklama
witam bardzo pozna porą. Ja juz mam się o niebooooo lepiej. Mam nadzieje ze limit chorób na ten okres już moja familia wyczerpała i teraz będzie tylko lepiej;-)

Dorotka cieszę się że z takim efektem idzie znajdowanie opiekunki.
Minisia wyczytałam kącikiem że do pracy idziesz!!!!!!!!!!!
Blondii zdróweczka dla Rafałka oby nie cierpiał. Ja miałam to w zeszłym roku. Porażka
Małaulka ja dziś też wychodziłam sama z siebie i wygadywałam takei rzeczy do dzieci że na ich miejscu. to szkoda gadać..... potem się poryczałam i poszłam do sypialni się uspokoić

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry