Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
choć nie wiem czy to dla Ciebie czy raczej dla Synusia powinny być 

Wiecie co ale mnie dziś M wkurzył. Stwierdził że ja nie mam żadnych zainteresowań i tylko na forum siedzę i że przez to dziecko zaniedbuję. Normalnie bym go zagryzła. Jak ja nawet nie mam czasu wejść i was poczytać. Palant.
Dziewczyny ja muszę się wam pochwalić !!!!!!!!!!!
KACPERKOWI WYRŻNĄŁ SIĘ DZIŚ PIERWSZY ZĄBEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!
A może to dobry pomysł z założeniem wątku pierwsze razy naszych dzieciaczków albo jakoś tak![]()
Muszę ją nauczyć, że tak też się je zanim poślę do żłoba.Dziewczyny ja muszę się wam pochwalić !!!!!!!!!!!
A może to dobry pomysł z założeniem wątku pierwsze razy naszych dzieciaczków albo jakoś tak![]()

Niki wysłałam do sklepu by pytała czy ktos znalazł a ja w domu szukałam. I już byłam załamana że znów coś zgubiłam gdy nagle domofon. Pewien Pan znalazł i przyniósł

NORMALNIE NA SAMYCH UCZCIWYCH TRAFIAM

Dziewczyny ja muszę się wam pochwalić !!!!!!!!!!!

) Dziękuję za wszystkie dobre słowa!!!!!!!!!!!Wczoraj długo nie mogłam zasnąć, tak mnie "paliło" gdzieś tak w środku:-(
, a jak ją karmie w ciągu dnia to idziemy do sypialni i tam nikt nam nie może przeszkadzać to wtedy je