Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Zdrowka dla M 

Czarna tylko czekać jak gdzieś tyłek zapodziejesz ;-)A ja dziś zgubiłam portfel z dokumentamiNiki wysłałam do sklepu by pytała czy ktos znalazł a ja w domu szukałam. I już byłam załamana że znów coś zgubiłam gdy nagle domofon. Pewien Pan znalazł i przyniósł
NORMALNIE NA SAMYCH UCZCIWYCH TRAFIAM
![]()
. Kasia piękne zwieńczenie dnia :-)My już po wizytach. Dzieci wybawione. Rodzice wykończeni ;-). Amen
Magda my tak stale walczymy z butląJa to nie wiem co ostatnio dzieje sie z moim Stasiem, wogole nie chce mleka pic, pije tylko jak spi,a w dzien to na sile musze mu wciskac. No chyba ze widzi juz lyzeczke to sie cieszy i az piszczy. Jest w stanie wszamac caly sloiczek marchewki z jablkiem, juz sie konczy zapas i juz niedlugo zaczne sama mu robicMoze powinnam zmienic mleko bo to mu nie smakuje??
Czarna az sie chce napisac ze co drugi glupi ma szczescie;-)zartuje oczywiscie, alenaprawde masz szczescie do uczciwych ludzi
Ide na drugi dcinek Rancza, odjazdowy serial![]()

;-)Ula - jak pisałaś (23:45) to Mały wciąż wojował !!! jejuu..coś mu się pozmieniało..ale dziś na szczęście przed 22 zasnął...Aniaaa- mam nadzieję że Szymuś jednak nie wojuje tylko słodko śpi
A ja mam dziś moralnego kaca, była awantura z Karolinką i nakrzyczałam na nią ona się popłakała, ja potem w swoim pokoju też :--
-(co ze mnie za matka:-
-
-(
Oj my też chcemy jechać... w marcu lub kwietniu na pewno jedziemy do Zakopanego..znajomych też chcemy zwerbować...faceci sobie będa jeździć na Kasprowym, a my z wózkami na spacerku :-)cieszę się, że mogłam pomoc i że juz jakiś odzew jest
i zrób tak jak pisze Ania - właśnie chciałam tez taki sposób Ci doradzić; moja koleżanka siedziała z nianią i córeczką 2 tyg. zanim wrociła do pracy i miała na nią baczne oko :-) :-) :-) ważne, bo zobaczysz jak się zajmuje Oliwcią i jak mała na nią reaguje
a ja dopiero mam chwilę, żeby Was poczytać
Byliśmy u znajomych i w domu dopiero o 21.30. Potem kąpanie i Marika marudziła, nie mogła zasnąć. Dziś dużo spała znowu i coś się boję, czy nie będzie chora. Jakieś takie mamine przeczucie :-( Chyba basen odpadnie jutro.
M. mi marudzi, że chce w gory na deskę jechać, a tu kasy nie ma :-( i raczej z nieba nie spadnie, a za kilka dni znowu szczepienia i ponad 500zł pójdzie się j*****
Ja złapałam za to fazę na wyjazd na 10-14 dni w maju i szukam fajnego miejsca. Myslimy o Roztoczu, ale jak macie jakiś namar na fajne miejsce, gdzie mozna jechać z Mariką to dajcie proszę znać :-)
Idę czytać resztę.