Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
DZIEWCZYNY PYTANIE DO WAS ZA 100 PUNKTOW CHODZI MI O TE NIANIE BO DZWONIA ROZNE I NIE WIEM CZY GUSTOWAC W TYCH MLODSAZYCH CZY W TYCH STARSZYCH
DZWONIA I STUDETKI I BABKI PO 50 LAT I NIE WIEM NA KTORE POSTAWIC BO Z JEDNEJ STRONY TO STARSZA TO MA DOSWIADCZENIE ALE I ROZNE PRZYZWYCZAJENIA A MLODA TEZ COS CIEKAWEGO MOZE WPROWADZIC I JUZ NIE WIEM A MAMA NIE POTRAFI MI DORADZIC ANI GRZESIEK A WY JAK MYSLICIE
PROSZE O WASZE ZDANIA BO JESTEM CIAKAWA
Kaka intrygujące ;-)Własnie przegladam oferty pracy w naszym mieście. Zaintrygował mnie wakat kierownika spawalni...moze bym sie nadawała??;-)

Ania a może to skok rozwojowy??Dzieki dziewczyny, moze faktycznie potrzebuje teraxz wiecej... ale mam nadzieje ze zmieni mu sie to szybko, bo meczace jest takie karmienie non stop...a tez go karmie kiedy tylko chce.

Ja też bym postawiła na doświaczenie, choć nigdy nie wiadomo na co się trafi, ale jak dla mnie większe prawdopodobieństwo, że jak małolata to będzie tv oglądać i chłopcow przyprowadzać.DZIEWCZYNY PYTANIE DO WAS ZA 100 PUNKTOW CHODZI MI O TE NIANIE BO DZWONIA ROZNE I NIE WIEM CZY GUSTOWAC W TYCH MLODSAZYCH CZY W TYCH STARSZYCH
DZWONIA I STUDETKI I BABKI PO 50 LAT I NIE WIEM NA KTORE POSTAWIC BO Z JEDNEJ STRONY TO STARSZA TO MA DOSWIADCZENIE ALE I ROZNE PRZYZWYCZAJENIA A MLODA TEZ COS CIEKAWEGO MOZE WPROWADZIC I JUZ NIE WIEM A MAMA NIE POTRAFI MI DORADZIC ANI GRZESIEK A WY JAK MYSLICIE
PROSZE O WASZE ZDANIA BO JESTEM CIAKAWA
mimo, że z niego żaden casanova
;-))A jednak ten kierownik ;-);-)A ja własnie dostałam telefon i w środę idę na rozmowę hurrrrrrraaaaaaaaaaaa

.
.