reklama

Październik 2008

Ja też nie wiedziałam od razu o co chodzi.

A my byliśmy na spacerku (koleżanka się na mnie wypięła, że się nie wyrobi tuż po tym jak powiedziałam Martynie, że idziemy z nią i jej chłopkami). Moje dziecko było bardzo zawiedzione. Jednak spędzenie 15 minut przy furtce i otwieranie i zamykanie zrekompensowało jej straty moralne ;-), potem schody i prawie godzina spaceru minęła.
A już się czuję dużo lepiej - dziękuję za miłe słowa. Wzięłam jeszcze osscillo i jak Bartek w nocy się obudzi, to jeszcze jedną dawkę zażyję i będzie git.

reklama
Hej ale naprodukowalyscie :-)

My uzywamy teraz Hugies :-)Mialam juz te z Rossmana i tez sa ok i z biedronki Dada tez ok :-)

Co do zasypiania to u nas smoczek sie sprawdza Ja nie wiem ale jakos zadko klade Oliwie do spania na boku Jak juz to w dzien na drzemki ale to tez zadko A w nocy zawsze spi na pleckach Nie ma odlezyn czy cos takiego i nawet wloskow nie ma zabardzo wytartych wiec chyba jest ok Sama nie wiem ale jakos do spania na boczku jest nam niepodrodze :-)

EVELAJNA usmieje sie zawsze z twoich postow Fajnie to opisujesz ;-)
PATI ty jak zwykle robotna :-)
KAKA tez sie usmialam :-)
KATE ja tez mam jakos mniej cierpliwosci :-(

moj wogole tez nie spi na boku tylko na pleckach z raczkami w gorze;-)
dziewczyny juz pytalam ale jeszcze raz :ktorych huggiesow uzywacie?
ja piwkuje i gadam z kolega na gg a maly spi;-)
jutro do lekarza rano wiez za godzinke tez pewnie bede sie kladla

Dziewczynki a zapobiegacie jakoś żeby dzieciom się uszka odstające nie robily?? bo u nas Lence bardzo sybko zaczęły "odstawać" i teraz caly czas jest w czapeczce i już jest ok:tak:

hej dziewczynki

ja używam haggisów i jestem z nich bardzo zadowolona. U mnie pampki wogóle się nie sprawdziły. Używam tych drugich nie classic. Mały śpi i ja też idę spać bo padam.

dobrej nocki dla wszystkich

ULU mojej nie odstaja uszka wiec nic z tym nie robimy :-) No to masz spiaca krolewne w domu :-)
NATUSIA i ja nie odrazu wiedzialam o co chodzi :-)
ASIU ja mam hugies i az zaraz sprawdze jakie :-)

Ja bylam z M dzis na zakupach bo w niedziele chrzciny Jejku nie bylo nas 2 godziny a ja sie juz tak stesknilam za Oliwia Ja nie wiem jak ja wyrobie 12 h w pracy a z dojsciem i powrotem to bedzie ponad 13 h :-( Kurcze w takich momentach mam ochote nie wracac do pracy :-(
Kurcze prawie nic nie kupilam i 70 zl wydalam Do jedzenia zamawiamy catering i 220 zl to jedzenie nas bedzie kosztowalo Jeszcze musze ciasto kupic Jejku taka impreza u nas dosc kameralna a tyle kasy :-(
Niunia juz ukapana Pojadla 170 ml nutramigenu z kaszka bananowa :-) I M ja wlasnie teraz uspal Ale po kilku minutach byl zas ryk Ale zas ja uspokoil i narazie spi Ciekawe jak dlugo :-)

Ja umylam okno i troche posprzatalam w domku 2 prania zrobilam Jutro dalszy ciag porzadkow :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry