Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja wymiękam. Tuśka się zaczęła budzić i oczywiście z rykiem (ja nie wiem co ona z tym ma). Wpadłam na genialnypomysł i położyłam jej pieluchę na łepetynę. Tetrową. Ryk umilkł w dwie sekundy, mała sie powierciła, powierciła i leży jak taka mumia: na dole kocyk, rączki wzdłuż, na górze pielucha. Uchylam rąbka pieluchy podglądnąć czy śpi, a ona do mnie łup! Uśmiech jak z obrazka. Następnym razem jak się zacznie drzeć - pod pieluchę.
A teraz będziemy testować matę![]()
Widze ze nie tylko moj łobuz nie chce spac na brzuszku zazwyczaj spi na boku lub na pleckach. Własnie zasnął i moze pospi do 2.
DOROTA ty dajesz kaszke do mleka jaka to kaszka? Bo ja patrzyłam i u mnie sa tylko kaszki mleczne nie ma samych kaszek wiec pytam?

evelajnajak to czytałam przed chwilką,to z M sikaliśmy...nie tak danow wpadłam też na ten sam patent i skończyło się tak samo ghihih Te małe cwaniaki wszystkie patenty nasze rozpracowują...a jak zobaczysz na koniec uśmiech,to jak tu się gniewać...cała złość i bezsilność przechodzi ghihihi;-)
Mały nie spi jak zwykle od spaceru, szaleje. Ja mam już posprzatane. Nie lubie jak M jewdzie z towarem, ale trudno się mówi. musze pokombinować z pieluszką bo smoka nie chce dalej, raz udało mi się mu dać i cyckał przez chwile to aż nagrałam na kamera i zdjęcia porobiłam niech ma jakieś ze smoczkiem
. Na ile wychodzicie na spacer bo ja się staram na 3 h, ale czasami po 2 h jest ryk
ja też nie wiedziałam z tym LiveMagdzia dzięki.
Ale wstyd![]()
moj wogole tez nie spi na boku tylko na pleckach z raczkami w gorze;-)
dziewczyny juz pytalam ale jeszcze raz :ktorych huggiesow uzywacie?
ja piwkuje i gadam z kolega na gg a maly spi;-)
jutro do lekarza rano wiez za godzinke tez pewnie bede sie kladla

ULU mojej nie odstaja uszka wiec nic z tym nie robimy :-) No to masz spiaca krolewne w domu :-)
NATUSIA i ja nie odrazu wiedzialam o co chodzi :-)
ASIU ja mam hugies i az zaraz sprawdze jakie :-)
Ja bylam z M dzis na zakupach bo w niedziele chrzciny Jejku nie bylo nas 2 godziny a ja sie juz tak stesknilam za Oliwia Ja nie wiem jak ja wyrobie 12 h w pracy a z dojsciem i powrotem to bedzie ponad 13 h :-( Kurcze w takich momentach mam ochote nie wracac do pracy :-(
Kurcze prawie nic nie kupilam i 70 zl wydalam Do jedzenia zamawiamy catering i 220 zl to jedzenie nas bedzie kosztowalo Jeszcze musze ciasto kupic Jejku taka impreza u nas dosc kameralna a tyle kasy :-(
Niunia juz ukapana Pojadla 170 ml nutramigenu z kaszka bananowa :-) I M ja wlasnie teraz uspal Ale po kilku minutach byl zas ryk Ale zas ja uspokoil i narazie spi Ciekawe jak dlugo :-)
Ja umylam okno i troche posprzatalam w domku 2 prania zrobilam Jutro dalszy ciag porzadkow :-)
Widze ze nie tylko moj łobuz nie chce spac na brzuszku zazwyczaj spi na boku lub na pleckach. Własnie zasnął i moze pospi do 2.
DOROTA ty dajesz kaszke do mleka jaka to kaszka? Bo ja patrzyłam i u mnie sa tylko kaszki mleczne nie ma samych kaszek wiec pytam?
My w ciagu dnia tak się bawimy w "A kuku!!"- też sa usmiechy pełna gębą![]()

hmmm kiedys tez tak wariowałam ale będąc w ciąży z Samim był program o tym i okazało się że jeżeli dziecko ma miec odstajace uszka to bedzie miało bo to jest już w genach tak jak kolor oczu czy włosów. Nie mylic tego z niekształceniem uszekDziewczynki a zapobiegacie jakoś żeby dzieciom się uszka odstające nie robily?? bo u nas Lence bardzo sybko zaczęły "odstawać" i teraz caly czas jest w czapeczce i już jest ok![]()

ja mam haggisy classic śliczny avatarekmoj wogole tez nie spi na boku tylko na pleckach z raczkami w gorze;-)
dziewczyny juz pytalam ale jeszcze raz :ktorych huggiesow uzywacie?
ja piwkuje i gadam z kolega na gg a maly spi;-)
jutro do lekarza rano wiez za godzinke tez pewnie bede sie kladla
mój tez zasypia na boczku a potem spi na plecachAsia fajny avatarek, ja układam małą zawsze na boku bo boję się żeby się nie zadławiła, ale ona i tak zawsze potem śpi na plekach

Dziewczynki a zapobiegacie jakoś żeby dzieciom się uszka odstające nie robily?? bo u nas Lence bardzo sybko zaczęły "odstawać" i teraz caly czas jest w czapeczce i już jest ok![]()