reklama

Październik 2008

witam i się pochwale Kamilek teraz widocznie już świadomie się przewraco, bo co M go na plecy to on na brzuch i to kilka razy z rzędu.

reklama
Kaka to się dzisiaj namachałaś :tak: My mieliśmy ambitne plany porządkowe, a skończyło się na posprzątaniu kuchni i z grubsza łazienki, no i M odkurzaczem przejachał.

Magdasf no właśnie u mnie to się na szumnych planach kończy, bo zawsze coś wybiuje z rytmu. Kiedyś mnie to denerwowało, a teraz wyluzowałam i już mam się lepiej.

Wanilia miłego wieczorku przed tv i z piweczkiem

Blond rośnie ten Rafałek, że strach :szok: (a nam jedno becikowe przepadło :-( przekroczyliśmy limit o 70 zł :baffled:)

Justynka śliczne zdjęcie w podpisie :tak:

A u nas dzień w sumie dziwny, bo generalnie Martynie choroba nie dała się we znaki. Trochę pokaszlała i jak zasnęła to też kilka razy. Na razie spokój i niech tak zostanie. Może jutro się przejdziemy razem, jak się prognoza nie sprawdzi i nie będzie deszczu.

Miłego wieczoru. Idę coś zjeść, bo coś cały dzień nie mogę żołądka napchać.

Ja jestem ogolnie strasznie przejeta tym co sie wyprawia...z przerazeniem ogladam wiadomosci i jedyne co wtedy czuje to strach, bo jest coraz gorzej na swiecie...A wizja jakiejkolwiek wojny spedza mi sen z powiek. Niby mamy 21 wiek, i zamiast ludzie dazyc do tego zeby bylo lepiej robia wszystko zeby sie niszczyc nawzajem.
Patrze na swoje dzieci i mysle co ich w zyciu czeka, skoro juz teraz dzieja sie takie rzeczy...
Przerażające .... szok ... mam cichą nadzieję, że będzie lepiej, ale ... to pobożne życzenia :-(

Nie mamy telewizora, a jak siedzę na necie to nie zaglądam do serwisów informacyjnych. Nie mogę ścierpieć wiadomości o bitych dzieciach etc. a ostatnio się tego namnożyło... Zupełnie nie rozumiem przemocy, a tej wobec bezbronnych... Brak słów. Ot i tak od Was się dowiedziałam, że zabili tego polaka. Szkoda straszna...

Magda, też się łapię na takich myślach. Zwłaszcza, że ja wiecznie sama i sama, i nietrudno się tak zamyślić. Byle do wiosny...:tak:

Pati, no to bravissimo dla Kamilka. Tuśka się dziś pół dnia piekliła, żeby tego dokonać, ale jeszcze nie daje rady.
A koniki... Jej jak bym chciała...

My dziś święto świni. Zjedliśmy późną obiado-kolację i już nam się nie chce dziecka kąpać:rofl2: Doooobranoc, może jakąś komedię zaliczymy.

Evelajna dobranoc.

Smutno tak ... kryzys światowy i wcale nie zapowiada się, że będzie lepiej.
Dobrze, że kredytu nie braliśmy ... człowiek by chyba osiwiał.
Ech ...

Idę i ja spać - dobranoc.

Witam wieczorową porą ;-).
Mała dała mi dała dziś tak popalić, że padam na twarz..:baffled:.
Spała w ciągu dnia raptem dwa razy, a tak to samo marudzenie i ryk..:-(.
Uspokoiła się na jakieś 20 min. , w tym czasie śmiała się do Taty , a nawet zaśpiewała piosenkę :tak:. Myślałam, już, że to koniec gehenny na dziś, a przed spaniem, znowu urządziła niezły koncert :no: :crazy:. W końcu dałam jej czopka, wcisnęłam kaszkę i posmarowałam dziąsła. Usnęła przy odbiciu i budzi się co 5 minut..:dry:,a ja powoli tracę cierpliwość..:-(.

Magdasf
- U nas najbardziej sprawdzają się krótkie body z pajacykiem, albo długie body ze śpiochami ;-)

Dorota123456789 - Jutro wielki dzień dla Oliwki . No i koniecznie ją ode mnie ucałuj :-p:tak:.

Spokojnej nocy Mamuśki!

Anna piękne zdjęcie w podpisie

Moli dobrze ze chociaz pomyślał i przyniósł piwko:)))

Kasia mi tez wstyd ale jak mam dośc Laury to bajki idą w ruch i bynajmniej mam spokój:(((

kaka kazdy ma czasami złe dni. Choć ja mam przewaznie złe:((

Magda u nas nawet pajace idą w odstawke. Ostatnio kupiłam kilka piżamek (bluza spodenki) a w domku w portach, bluzie :)))

Wiola moj nie lubi jak mu szybko leci:(

U nas dzis bardzooo aktywnie a do tego Sami dokazywał i nie było chwili na nic. Teraz czekam na M bo mamy jakiś filmik obejrzeć a koło 24 jeszcze karmienie małego. Jutro też się zapowiada dość pracowicie wiec nie wiem czy zajrze, choć wiadomo różnie to bywa z planami:baffled:
Buziam

hej laseczki
nie mam czasu poczytać Was, bo już cholernie późno, a u nas dzień szalony

najpierw spacer i szybko na zakupy, potem u znajomych i zlot zcarownic (fotka na zdjeciowym), a później jeszcze znajomi wpadli i dopiero wyszli

okazało się, że są w ciąży i będa mieli bliźniaki...:-) :-) :-) i tym sposobem JAKO JEDYNI wiemy juz o dwóch ciążach w naszym towarzystwie... super! jaja niesamowite - my 3 dobre kumpele urodziłyśmy w zeszłym roku, a teraz 2 następne w tym i to też jedna po drugiej. Nie ma jak się zgrać...:-D

Marika zasnęła o 20.00, moj M. zasnął właśnie po wódeczce na kanapie i tylko go przykryłam...

i ja zaraz odpływam... jutro może zdążę nadrobić czytanie.

reklama
My juz po naukach Oczywiscie byl ten kasiadz co nas zbeszczescil jak zglaszalismy Oliwie do chrztu MY NIE MAMY SLUBU KOSCIELNEGO i oczywiscie musial wspomniec ze jest tutaj jedna para ktora jutro nie przystapi do komuni Jakos nie lubie tego ksiedza nie dlatego ze nam poublizal ale w nim nie ma za grosz pokory :-(
dorotka u nas nie było żadnych nauk przed chrztem. A ksiądz jakiś nie zbyt przyjemny, bo chyba najważniejsze jest to że chcecie wychować ja wierze katolickiej. Powodzenia jutro!
ppatqa brawo dla Kamilka. Nasz nie chce leżeć wogóle na brzuszku, a nie mówiąc już żeby sam się na niego przewracał.
Nasz Kuba poznał ze ma nóżki, i że stópki lepiej smakują niż rączki. :nerd:
Ja dzisiaj zdawałam państwowy egzamin, wyniki dopiero za 2 m-ce:szok: Mam nadzieję ze zdam...Ostatnie 2 tygodnie była intensywna nauka:crazy: Aż się martwię że tak zaniedbuję synka.
Dobrej nocki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry