Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
My mieliśmy ambitne plany porządkowe, a skończyło się na posprzątaniu kuchni i z grubsza łazienki, no i M odkurzaczem przejachał.
(a nam jedno becikowe przepadło :-( przekroczyliśmy limit o 70 zł
)
Przerażające .... szok ... mam cichą nadzieję, że będzie lepiej, ale ... to pobożne życzenia :-(Ja jestem ogolnie strasznie przejeta tym co sie wyprawia...z przerazeniem ogladam wiadomosci i jedyne co wtedy czuje to strach, bo jest coraz gorzej na swiecie...A wizja jakiejkolwiek wojny spedza mi sen z powiek. Niby mamy 21 wiek, i zamiast ludzie dazyc do tego zeby bylo lepiej robia wszystko zeby sie niszczyc nawzajem.
Patrze na swoje dzieci i mysle co ich w zyciu czeka, skoro juz teraz dzieja sie takie rzeczy...

Doooobranoc, może jakąś komedię zaliczymy.
.
. Myślałam, już, że to koniec gehenny na dziś, a przed spaniem, znowu urządziła niezły koncert
. W końcu dałam jej czopka, wcisnęłam kaszkę i posmarowałam dziąsła. Usnęła przy odbiciu i budzi się co 5 minut..
,a ja powoli tracę cierpliwość..:-(.
.

dorotka u nas nie było żadnych nauk przed chrztem. A ksiądz jakiś nie zbyt przyjemny, bo chyba najważniejsze jest to że chcecie wychować ja wierze katolickiej. Powodzenia jutro!My juz po naukach Oczywiscie byl ten kasiadz co nas zbeszczescil jak zglaszalismy Oliwie do chrztu MY NIE MAMY SLUBU KOSCIELNEGO i oczywiscie musial wspomniec ze jest tutaj jedna para ktora jutro nie przystapi do komuni Jakos nie lubie tego ksiedza nie dlatego ze nam poublizal ale w nim nie ma za grosz pokory :-(

Mam nadzieję ze zdam...Ostatnie 2 tygodnie była intensywna nauka
Aż się martwię że tak zaniedbuję synka.