reklama

Październik 2008

CZESC:tak:
ANTUANET tak to ze chcemy wychowac Oliwie na Katoliczke to powinno byc najwazniejsze Ale wedlug tego ksiedza mamy SCHIZOFRENIE RELIGIJNA powiedzial nam to na indywidualnej rozmowie jak i wczoraj o tym wspomnial Tylko wczoraj niby nie bylo to typowo do nas A chodzi mu o to ze podczas chrztu ksiadz pyta czy wyrzekamy sie szatana my odpowiadamy WYRZEKAMY sie a wcale tak nie jest bo go uwielbiamy skoro zyjemy w malzenstwie niesakramentalnym czyli zyjemy w grzchu Niunia tez zostala poczeta w grzechu:baffled:
Niby mu powiedzialam ze jeste wiele par z slubem koscielnym a nie chodza do kosciola to mi odpowiedzial TAK NAJLEPIEJ JEST POWIEDZIEC TAK JA JESTEM ZLY ALE TAMTEN JESZCZE GORSZY

A swoja droga to mnie zal ze nie moge isc do komuni I dzis jako jedyni do niej nie pojdziemy ze wszystkich co chrzcza swoje dzieci No ale coz jest jak jest.

PATI fajnie ze sobie pojezdzilas I gratki dl kAMILKA :tak:
EVELAJNA podziwiam ze nie macie tv ja w prawdzie nie patrze na niego zaduzo ale jednak u nas bylo tak od zawsze ze nawet jak sie na nego nie patrzy to tv leci Chcialabym aby moja niunia nie ogladala tv moze 2 krotkie bajki na dzien no ale nie bede sie zazekala bo nie wiem jak mi to wyjdzie

ANNA I JUSTYNKA sliczne zdjecie w opisie

U NAS NOCKA TAKA O 21 OLI USNELA POBUTK O 3 NA SZYBKIE MLKEO POZNIEJ O 6 NA MLEKO I O 7,30 WSTALYSMY CHYBA ZARAZ OLI ZALICZY DRZEMKE

pogoda do D... glowa i brzuch mnie boli bo dostala @ jejku nie mialam kiedy jej dostac :baffled:Ide sie kapac i kurze wytrzec i podlog Pozniej saletke i czekamy na 15 bo o 15 jest msza

Wieczorem dzwonie do szpitala czy sa miejsca Jak mi sie uda to do was pozniej zajze MILEGO DNIA

reklama
Witam i ja.

Dorotko dziś wielki dzień - dużo uśmiechu.

Anetko trzytmam kciuki za wyniki egzaminu.

Kate to naprawdę fajnie - ja mam koleżankę, która ma dwie rodzone siostry i wszystkie 3 były w tym samym czasie w ciąży :-D

No i po pięknej pogodzie - mąż wybył popływać sobie a ja leżę przed kompem i klikam.
Dobrze, że w miarę ciepło na dworku u nas teraz 9 st C

a mi mały ładnie pospał, może to ta pogoda zasnął po 21, obudziłam go na pieluche i cyca 0 23 i spał do 8 cyc zabawa mycie i teraz znowu śpi. ja może zajrze wieczorem bo o 12 spacerek, stajnia i jedziemy na obiad do teściów i tam zostaniemy do kąpieli małego
kate nieżle
dorotko udanej imprezy

noc dziś super - Marika spała od 20 do 6, potem cyc i do 8 i teraz znowu zasnęła

ja na sekundę tylko - czekam na gości, mają byc znajomi z pracy

potem pewnie szybki obiad, basen i samochód do warsztatu, więc znowu dzień świra

miłego...

U nas nocka nie specjalna ale da sie przeżyć. Od 3 budziła sie co godzinę...myślałam, ze zwariuję bo co zasnełam to akurat zaczynał się ryk.
Teraz własnie powinna zaliczyć 2 drzemkę a ona własnie obudziła się z pierwszej....no ale mam nadzieję, ze później wskoczymy w rytm dnia.

Co do kryzysu i styuacji na świecie...Moim zdaniem nasz rzad zrobił za mało w sprawie tego geologa:no:. Dzisiaj nawet mi sie śniło, ze jestem porwana...Niestety my mamy keredyt i to we frankach no i rata urosła dość dużo. Jeszcze dajemy na szczescie radę...mam nadzieje, ze sie niedługo wszystko ustabilizuje. Widomo bezrobocia też nad nami wisi...
A co do wojny...mam nadzieję, ze nic takiego nas nie czeka.

Kaka niestety - kryzys i to pełną parą.
W sumie to się cieszę, że pracuję w budżetówce.
Ale nigdy nic nie wiadomo - oby wszystko się ustabilizowało.

Dorcia trzymam kciuki za imprezę i żeby Oliwcia spokojna w kościółku była.

ppatqa ale fajniutko że sobie pojeździłaś, wyobrażam sobie jak nie mogłaś się doczekać tego pierwszego razu po takiej przerwie :-)
justyneczka dzisiaj chłodno i nieprzyjemnie na dworze ;-) prawdziwa wiosna czeka na Wasze odwiedziny, bo coś chyba pisałaś że się wiosną wybieracie? A potem szybciutko do lata i będziesz się cieszyła że już u siebie jesteś :tak:
wanilia Wy to się szybko o kolejne dzieciątka starajcie bo jak Szymcio się zapatrzy na ten obrazek i zechce być księdzem to skąd wnuki? ;-)
A ja sobie uświadomiłam że już za kilka lat mogę babcią zostać, mam nadzieję że nie szybciej niż za jakieś 12 :-);-)
magdziunia ja też właśnie penetruję allegro i opinie po forach o spacerówkach
Antuanet ale długo się czeka na wyniki, nie wiedziałam, tzrymam kciuki :tak:
dorota dostałam dreszczy jak przeczytałam co ten kiężulo do Was wygadywał. Trzymaj się i nie bierz sobie do głowy tego co mówi. No i trzymam kciuki żeby wszystko ładnie się udało i w kościele i później przyjęcie w domku :-)

Ja staram się nie myśleć o kryzysie i innych przykrych sprawach ale informacje zewsząd docierają - internet, tv, znajomi i ludzie w sklepach o tym rozmawiają. Kredyty na szczęście zdążyliśmy pospłacać, chociaż przydałby się teraz na samochód, ale raczej nie będziemy ryzykować
Ja wysłałam tatę z Igiełką na spacer a sama miałam sprzątnąć z grubsza i obiad robić, tymczasem kawa i net na topie :-)

Ja już upatrzyłam sobie Mirella coś fajnego - ale tak swoją drogą to, to allegro wciąga na maxa :-D:-p

No i pogoda się popsuła - kropi deszczyk, pochmurno jest ale ciepło.
Ze spacerku nici a jutro koleżanka się zapowiedziała, że wpadnie do mnie i spacerek murowany - oby było bezdeszczowo.

Lecę do kuchni obiadek uszykować a raczej ziemniaczki obrać - o wiem, może mąż obierze a ja hmmm ... dziś luzik :-D

reklama
my już po spacerku, mały jeszcze spi na ganku, a my już gotowi czekamy aż się obudzi cyc i na obiadek. my naszczeście nie mamy kredytu na szczęście.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry