Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja dziś zrobiłam to samo i zadziałało! miętolił, miętolił, przytulił się i zasnął. Słodki widok.Zauważyłam, że jak ułożę go w wózku czy łóżeczku i dam pieluszkę to on się nią przykryje i zasypia.
Ja tak robię z kołdrą - muszę być przykryta po uszy ;-)
.
U nas płacz przy ubieraniu bluzeczek nie lubi jak się rączkami zajmuję no i ta nieszczęsna czapka!Czarna przy ubieraniu jest płacz straszny ale tylko wyląduje w gondoli wózka i zasypia znów.
Więc musimy popracować nad techniką i bedzie dobrze ;-)

No..,no..

.
.
. Co do dnia, to zleciał jakoś tak szybko.. Pewnie dlatego,że jego większość spędziłam w kuchni :-), a Mała nie marudziła tyle co zawsze..Nie obyło się też bez spacerku.. M nam w nim toważyszył, pchał wózek, byliśmy na zakupach.. W dalszym ciągujednak nie rozmawiamy ze sobą.. Po powrocie robiłam obiad, potem trochę lenistwa i kolacja..Miałam dziś kąpać Maję, ale jakoś już mi się tak nie chciało..
Ochota na Martini, też jakoś mi przeszła..Odwiedzę jeszcze pozostałe wątki i chyba położe się spać..;-). Dobrej nocki Kochane

to byl jej najdluzszy sen hihih.Pozniej o 6,10 juz wstala Zauwazylam ze ona o 6 sie juz codziennie budzi Nie placze w lozeczku ale steka I wierci sie ze i tak sie nie da spac.Pozniej albo je po 6 i idziemy spac dalej gdzies na godzine albo tak jak dzis bez jedzenia pospalysmy sobie jeszcze chwile Ona dalej spi ale juz sie budzi wiec ja szybko do was zagladam