Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawda Madziu - ech tak to jest jak dzieci bawią się w dorosłość do której niestety brakuję im.
A wszystko za przyzwoleniem rodziców. Ech ...

Witam
Wiecie co daje rade narazie i dalej nie pale!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
a ten 13 latek...wyglada mi on na jakies 8 a nie na 13...wogole ta historia to jakas masakra...wyobrazacie soobie jak oni wstaja w nocy do tego dziecka????przeciez to nie jest lalka....
ja calymi dniami na skypie nadaje z moim kochanym Walentymjuz mnie uszy od slychawek bola:-)
idu na sniadanko jakies, pozniej chyba jakis spacerek zalicze bo u mnie tez cieplo i sloneczko swieci;-)
ASIU gratki ze sie trzymasz bez papierosa
A Walentego pozdrow ;-)
MAGDA dobra to ja bede zagladac na pazdziernik 2009 ;-)
MADZIU milego spcerku
Oliwia zasypia na drzemke Ja jeszcze nic nie jadlam ale zaraz lece sobie zrobic papu Poki ona spi
Z tym 13 latkiem to ASIU dla mnie tez on wyglada na 8
Ale wiecie co jak dla mnie to swoja droga juz to dziecko Dobrze ze urodzila a nie usunela ALE WYOBRAZACIE SOBIE JAK WASZ SYN W WIEKU 13 LAT A MOZE I WCZESNIEJ UPRAWIA SEKS ??????
A DZIEWCZYNA W WIEKU 15 ? LUB WCZESNIEJ ?????
dla mnie to nie dopomyslenia Jakas masakra chyba ze ja jakas nie zyciowa jestem![]()
Kaka ja bylam blisko 18 ale troszeczke mniej;-), a "po" wypilam z mama szampanaPod tym wzgledem mialam super, nigdy u nas niebylo tematow tabu, zawsze moglam pogadac z mama i z siostra na kazdy temat, takze bylam douczona i wiedzialam co i jak;-)
!
:-)