reklama

Październik 2008

Chciałam Was w zwiazku z powyższym zapytać kiedy był Wasz pierwszy raz??
Ja też jeszcze gówniara byłam ale 18 skonczyłam;-). Przed zaliczyłam sama wizytę u gina i byłam douczona co i jak;-)

reklama
Witam!
Iza w końcu drzemie. Ale mam nerwa na nią dzisiaj. Chyba pierwszy raz.
I strasznie się z tym podle czuję :-(

Prawda Madziu - ech tak to jest jak dzieci bawią się w dorosłość do której niestety brakuję im.
A wszystko za przyzwoleniem rodziców. Ech ...

a może to tylko dla mediów tak? na pudelku to chyba niekoniecznie prawdę piszą.
A dzieciak wygląda na max 10lat! :szok:

Witam
Wiecie co daje rade narazie i dalej nie pale!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-)
a ten 13 latek...wyglada mi on na jakies 8 a nie na 13...wogole ta historia to jakas masakra...wyobrazacie soobie jak oni wstaja w nocy do tego dziecka????przeciez to nie jest lalka....
ja calymi dniami na skypie nadaje z moim kochanym Walentym:-pjuz mnie uszy od slychawek bola:-)
idu na sniadanko jakies, pozniej chyba jakis spacerek zalicze bo u mnie tez cieplo i sloneczko swieci;-)

Gratuluję niepalenia.
Jak słyszę słowo papieros, to mnie skręca.
A jak poczuję dym, to odpływam.
Czy to kiedykolwiek minie???
Napiszesz coś więcej o tym Walentym?

ASIU gratki ze sie trzymasz bez papierosa :tak:
A Walentego pozdrow ;-)
MAGDA dobra to ja bede zagladac na pazdziernik 2009 ;-)
MADZIU milego spcerku

Oliwia zasypia na drzemke Ja jeszcze nic nie jadlam ale zaraz lece sobie zrobic papu Poki ona spi :tak:

Z tym 13 latkiem to ASIU dla mnie tez on wyglada na 8

Ale wiecie co jak dla mnie to swoja droga juz to dziecko Dobrze ze urodzila a nie usunela ALE WYOBRAZACIE SOBIE JAK WASZ SYN W WIEKU 13 LAT A MOZE I WCZESNIEJ UPRAWIA SEKS ??????
A DZIEWCZYNA W WIEKU 15 ? LUB WCZESNIEJ ?????
dla mnie to nie dopomyslenia Jakas masakra chyba ze ja jakas nie zyciowa jestem :-p

Ja się już denerwuję, jak sobie wyobrażę imię mojego dziecka i słowo "seks" w jednym zdaniu...

Muszę zacząć porządki przed tymi chrzcinami a tu jak na złość M. siedzi 24h w robocie i tylko go mogę na chwilkę zawołać.
Nie wiem jak ja się wyrobię. Iza nie chce się wogóle sama bawić, a jak ją do sprzątanie wlokę ze sobą to się zaraz nudzi...

Miłego dnia dziewczyny!

Kaka ja bylam blisko 18 ale troszeczke mniej;-), a "po" wypilam z mama szampana:tak: Pod tym wzgledem mialam super, nigdy u nas niebylo tematow tabu, zawsze moglam pogadac z mama i z siostra na kazdy temat, takze bylam douczona i wiedzialam co i jak;-)

wow...moja mama ciagle przekonana, ze jak znikałam na noc z domu przed śłubem to z narzeczonym w bierki graliśmy;-)

Dla mnie sprawa tego 13-latka i jego dziewczyny jest równie bulwersująca jaki i dla Was.. Wydaje mi się, że dużą winę ponoszą rodzice.. Teraz dzieciaki, bez żadnego wysiłku mają wszystko to czego tylko zapragną.. Nowy laptop, konsola, rower - to teraz nie problem.. Wszystko zdobywa się bez wysiłku i podane na tacy.. Kiedyś na wszystko trzeba było sobie zapracować..Ba..! Trzeba było sobie na to wszystko zasłużyć.. Rodzice bez zastanowienia zaspokajają zachcianki swoich dzieci, a te szybko się nudzą i sięgają po więcej.. " To już mam, to już mam,- to teraz nie chcę być już dzieckiem - zacznę uprawiać seks!"..Brak wychowania i świadomości seksualnej, prowadzą do tego typu tragedii.. Nie wyobrażam sobie, co te dzieci, wiedzą w ogóle o życiu? Nic... Teraz jest fajnie.. Na oczach milionów ludzi, można pobawić się w rodzinę.. Są kamery, wywiady, ale w końcu i to przycichnie i trzeba będzie spojrzeć takiemu Maleństwu w oczy i stanąć nad trudem, opieki, jakim jest wychowanie dziecka.. No i te fankluby?! Jak można podziwiać, tego chłopca, za to,że będąc dzieckiem sam spłodził dziecko?! To chyba świadczy tylko o tym, jak niskie wartości ma dzisiejsza młodzież..I tak jak napisała Kaka, teraz miliony dzieciaków, pójdą w jego ślady, bo to jest modne..., bo to jest fajne.. Jak miałam 13 lat, to chłopcy, ciągneli nas za włosy.. Tak wyrażali swoje zainteresowanie.. Nikt nawet nie myślał w tym wieku o pocałunku, bo to zdawało się być takie obrzydliwe.. A gdzie tu mowa dopiero o seksie?! Żal mi tego Maleństwa .., bo nie czeka je w życiu nic pożytecznego.. Media tylko trąbią o 13-letnim ojcu, a nie dostrzega się tego, że to Dziecko czeka trudny i ciężki los...

Blondi - Gratuluję dnia bez papierosa :-). Oby tak dalej :tak:!
No i cieszę się,że jesteś szczęsliwa..:-)

Anna...w sumie to ja juz miałam narzeczonego w 2 klasie podstawówki. Nawet kupił mi pierścionek z serduszkiem...i pocałował mnie w policzek. Ale byłam wściekła na niego za tego całusa hehehehe:-D

Ja miałam chyba 16 lat, ale teraz z perspektywy czasu to czekałabym.
Długo byłam z tym chłopakiem jeszcze po tym pierwszym razie i wszystko się rozwiało.

Mój pierwszy raz (2 m-ce) przed skończeniem 19 w noc poślubną... Cieszę się,że czekaliśmy-choć mój M mieszkał ze mną już kilka m-cy przed ślubem. On spał w moim pokoju a ja u rodziców:tak::-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry