magdziunia
Październikowa Mama'08
Czarna miłej zabawy.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A ja bym chciala zobaczyc jak wy ten okres wywolywac bedziecieWinko to chyba za malo, jeszcze przydalyby sie jakies tance
![]()
Jak winko będzie to i tańce też będą bo @ się pojawi ;-)
Czarna...czasem przytulanki przyśpieszaja okres...może dorwij swego przed wyjsciem;-)

Też nie czytam, ale ja to praktycznie tylko główny czytamJa tam nie czuje cisnienia z siadaniem, przewracaniem itd. Zocha miala niecale 6 miesiecy jak pierwszy raz sama przewrocila sie z brzuszka na plecki i odwrotnie. Dlatego nie czytam watku postepow naszych maluszkow bo oszalec by mozna;-)
Mlody zasnal ja skusilam sie na nutelleUciekam cos porobic w domku...
.Czarna ja wiem ze strach ma wielkie oczy, ale z gumką to naprawdę trza mieć pecha zeby załapać.Dorotka na samą mysl o teście to mi się słabo robi
Ale normalnie jakbym zaciażyła to poprostu pech nad pechami bo my tylko z gumką. Jeszcze trochę i będę zachodziła na sama myśl o sexie![]()
No i wszystko jasneCzarna...czasem przytulanki przyśpieszaja okres...może dorwij swego przed wyjsciem;-)

Kaka nie dolewaj oliwy do ognia 

o ile?? o 10.000!!! haha zaraz spróbuje to jakoś zredukować i podzielić, jak mi oczywiście nie spie... całkiem nie zniknie znaczy

Dorotka ja na temat moich dzieci mogłabym wiecznie gadac (pisac) ale ten watek jest dla dzieci pazdziernikowych i niechciałabym zapisywac was o reszcie mijej gromady bo nie wiem jaka by była reakcja.Ale bardzo dziekuje za miłe slowa
Ahhh musze wam coś zdradzić chyba znalazłam sposób na wypadające włosy!!!! Jak narazie widze efekty ze skutkuje mam nadzieje ze i wam pomoze. Pewnie nie jedna o tym słyszała jest to maseczka z Nafty kosmetycznej+olejek rycynowy(koniecznie taka!). Z tyłu na tej buteleczce z nafty jest przepis jak robić(czyli dodajemy żółtka). Ja szczerze trzymam minimum 2 h(na ulotce jest 5-15 min a wiem że i mozna całą noc) dziś trzymałam 4h na łbie)) ale mało ze o wieleeeeee mnie kłaków gupie to jeszcze jakość włosów jest REWELACYJKA!!!! Nie wiem dokładnie jak długo trzeba ja stosować (mojej bratowej 2 zabiegi wystarczyły) jak narazie 2 razy robiłam ale naprawde polecam!!!!!
dziś bede moze dopiero wieczorkiem wiec spoko loko
Justyna bierne podczytywanie się nie chwali, co tam słychać, pisać nam tu ;-);-)![]()
sama tego nie lubię
no ale co tam, jestem swoja, to tylko1 raz......
jak czytam auchan, to wspomnienia mi się włączają... jak byłam hostessą to tam najabradziej lubiałam być na promocjachDorota masz rację, szkoda Twojego zdrowia na wieczną nerwówkę, a przede wszystki Oli, co ona winna, żeby musiała wysłuchiwać wiecznych awantur?
U nas juz -3 Oli ma drzemke Po12 idziemy z nia na specer Trzeba sie przejsc do Auchana po proszek dla niej i dla nas i po jakies pamki MOze jakas promocja bedzie A ze G jest w domu to musze go wykorzystac do siatek.
Wiecie co jak G mi na nerwy dziala nawet jak jest trzezwy Wkurza mnie to jego wazeliniarstwo Jakos nie umiem byc juz do niego spokojna Dzis bez przyczyny rzucalam pilotami jak G sie do mnei odezwal Czasem czuje sie jak jakis psychol przy nim :-(;-)
a mąż...no cóż, czuje że prasol ochronny powoli składa się
Napisze tylko tyle że życie mi sie zawaliło jestem w cieżkiej sytuacji i musze wszystko zacząć od nowa.Dla Jaguni
ojej, co się stało?? pamiętaj o wątku zamkniętym, jeśli będziesz potrzebowała wyrzucić z siebie coś... całuję
Dziendoberek:-)Wpadłam się przywitac i zobaczyc co u was i widze ze wszystko jest wporzadkupostaram sie was nadrobic ale troszke poźniej bo teraz obiadek szykuje potem wpadnie kumpela i tescie
a potem do pracy
wiec nie mam zbyt wiele czasu.Kurde wcalenie nie czuje ze dzis niedziela!
mój M w pracy a jak wroci to zwala sie goscie
nie lubie tego kazda wolna wspolna chwile kiedy chce spedzic z M tescie sie zwalaja
ale sa dobrzy i nie moge byc wredna
tylko szkoda ze sami tego nie rozumieja i nie wpadna na genialny pomysl ze moze chcemy pobyc razem i odpoczac bo malo sie widzimy
A moja Wera po szczepionce sie zmienila no tak marudzi ze juz wytrzymac nie idzie!!a moze to na zeby??a na jednej nozce ma zaczerwienione po szczepionce tyleze juz schodzi ale sie przestraszylam mialy wasze tez takie czerwone wokolo szczepionki??
minisia, ty pracusiu, wiesz troszkę ci zazdroszczę tej pracy![]()
Właśnie gotuję kapuśniaczek (naszło mnie), ale zostaliśmy zaproszeni na obiadek do teściowej, więc ... pójdziemy.
Mały leży w łóżeczku a mąż go nagrywał na kamerę ... mam nadzieję, że zaśnie choć na godzinkę przy karuzeli.

u mnie dzis mija rok jak zobaczyłam II krechy. Teraz czekam na @ i ku... nie widze jej mam nadzieje ze nie bedzie powtórki. Bo na prawde kupie sznurek![]()

My po zakupach w Auchanie W drodze tam Oliwia sobie spala w auchanie sie obudzila Ja ja porozpinalam Bude jej zlozylam coby mogla obserwowac i Niunia przez caly czas lezala grzecznie i obserwowalaPo zakupach kupilam sobie GOFRA Z BITA SMIETANA nie moglam sie oprzec a D... rosnie
Aha wczoraj po tym adwokacie pogadalam na spokojnie z G i powiedzialam mu wsio co mi lezalo na sercu Oli juz spala wiec moglismy sobie pogadac .Powiedzialam mu ze uz go nie kocham itp I ze ok jak chce cos naprawic i sie starac to ok nie ma problemu ale niech nie liczy na to ze jak on bedzie dobry to ja sie z nim napewno nie rozwiode

nie bądź taka zachłanna 
Witam my po nieprzespanej nocce, malego budził w nocy kaszel, budził się tak co chwilke, po 2 usnął i spał prawie do 7 bidulek. Odzwoniłam lekarzy i udało nam się skoczyć na wizytke, wszystko na lekarzowym, mykam. Mały zmęczony aż przysypia na macie, bidulek kochany.