reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Październik 2008

Dobra Justynka udowodniłaś, że nas czytasz a nie ściemniasz, reszta - pozostałe100 stron, to lektura nadobowiązkowa ;-);-);-):-p:-p
Niezła jesteś ;-):tak::tak::-):-):-):-):-)

Blondi a Ty co tu tak wyskakujesz co jakiś czas z jednym zdaniem, udzielać no się!!!;-);-):-p:-p
No, ale co się dziwić miłość gorsza niż sraczka ;-)

:tak::tak:prawda prawda:tak::-)

hehe, tylko nie kadźcie mi za dużo bo odpłynę:-p:-D ja tu jeszcze dziś wróce, bo to nie wszystko co chciałam napisać:-p:rofl2: tylko niech no sie obrobie:tak:

reklama
Kaka ja tez tak myslalam zeby to do jakiejs drukarni dac:)i dla naszych dzieci prezent na 18 tki.pewnie z 10 tomow by wyszlo i kto by chcial to czytac:-D
Wiola ja jakostak nie moge weny zlapac zeby cos wiecej napisac:zawstydzona/y:
co do fajek to poleglam w piatek po spieciu z W:zawstydzona/y:ale kolejna proba walki z tym swinstwem przede mna...
u mnie mlody spi, ja robie zakupy na allergo pelna para(tym razem dla siebie) i zastanawiam sie czy nie sprzedawac ciuszkw malego....bo troche tego jest.

Asia...mode na sukces tez jeszcze co niektórzy ogladają, a ma chyba kilka tysiecy odcinków.

Ty masz fajki a ja bez słodyczy żyć nie mogę...

A z Walentym...każda z nas ma czasem pod górkę ze swoim facetem. Trzeba przeczekać;-)

Kurcze skad Wy macie tyle czasu na pisanie, ja w kazdej wolnej chwilce zagladac zeby poczytac ale na napisanie to juz mi nie starcza czasu.
Justysia, dobra jestes:-)
Czarna milej zabawy, i oby @przyszedl szybciutko
Swoja droga to zastanawiam sie ktora z nas bedzie pierwsza nowo zaciazona:-)Czarna, nie zycze zebys to byla Ty, ba;labym sie ze mnie zabijesz;-)
Kaka mam nadzieje ze brzuch juz nie boli, ja tez uwielbiam czosnek i moglabym go do wszystkiego dodawac:tak:
Wesolutka, tule mocno, trzymaj sie kochana...

Blond ja mojej malej dawalam jedzonko ze sloiczkow, ale w zwiazku z tym ze u nas jakis maly wybor tego kupilam blender i parowar i zaczelam sama gotowac.Wczoraj byla marchwka z brokulami-mala nawet nie przelknela jednej lyzeczki, dzis zrobilam jej sama marchewke i to samo.Nie wiem o co chodzi i co jest w tych sloiczkach ze jej to tak smakuje:baffled:Narazie daje sobie spokoj z gotowaniem , narobie sie tylko, bez sensu...a chcialam dobrze:-(
Czarna co do pecha..ja znam taka pare, gdzie ona co chwila w ciaze zachodzi.On to sie smieje ze nawet jak on tylko zciagnie spodnie to ona juz zaciazona:-D
Waniliaa ja tez wiem co to znaczy, mam tez daleko do centrum.(Choc pewnie to i tak blizej niz Ty do miasta)Najczesciej wybieram wiec ladna pogode i ide z mala na pieszo.To tak godz w jedna strone.Wybieram taka droge zeby nie bylo ruchu i ide...Mam jakas godz na sprawy w centrum i lece spowrotem zeby zdarzyc na nastepne karmienie.Po takiej wyprawie padam ale jak trzeba to trzeba

Kaka to naprawde grzeczna Twoja mala.Moja jak widzi ze siadam do komputera to tez chce, wiec mam wyjscie, siedziec z nia (gdzie skubana nauczyla sie stukac w klawisze i ciagle cos wlacza) albo klasc sie na ziemie i bawic z nia.Ostatnio odwiedzila mnie kolezanka ze szkrabem w tym samym wieku i powiedziala ze teraz rozumie czemu ja nie mam czasu:-D

AHA moja dzis sie przewrocila z pleckow na brzuszek i odwrotnie Zrobilam jak mowila Moli zachecalam ja zabawka Nagralam to ale nie umiem wam tego przeslac Ciemna masa ze mnie Moze cos uda mi sie wykombinowac A zreszta moj net tak zwolnil ze nie wiem czy da sie cos zrobic :-(
dorotko WIELKIE GRATKI DLA OLIWCI I MAMY:-)no to mi poprawiłyście humor:-)cieszę się,że na coś moje rady się zdają;-)

lilunia też marzy mi się,żeby Miki zasypiał sam w łóżeczku i budził się dopiero rano,choć nie mogę narzekać,od tygodnia wkłądam go do łózeczka i zaspypia sam,tylko jak budzi się w nocy do karmienia,to biorę go do nas,bo nie mogę zapanować nad sobą,poprostu zasypiam nawet na siedząco,a tak Miki chwyta cyca i lulu;-)

kaka dobre z tą ciążą w basenie;-)to ja już powinnam być tyle razy w ciążu,uhuhuhu;-)

A my mamy dziś zły dzień,tzn ja mam...nie mogę się z niczym uporać,sprzątanie,pranie.gotowanie,etc.do tego moj M przed chwila dzwonil i zaprosil jutro gosci,a wie ze w srode wyjezdzamy i musze nas spakowac i wogole,jeszcze mam sterte prasowania,a do tego jeszcze jutro ma wpasc tesciowa,zeby jej pokazac co i jak,bo maja nam wymieniac domofon jak nas nie bedzie...jakas masakra,ale co tam,wazne ze moj M ma na wszystko czas...a ja jakby mnie ktos dzis zobaczyl,to by sie przestraszyl i latam tylko z cyckami na wierzchu,bo mIKI marudzi i tylko dzis go cycek uspokaja:-(

reklama
Noi jestem teraz dopiero , miałam gości tzn. moja znajoma z córeczką przyjechala na kawkę i się zasiedziałyśmy, :-D. Ona dzień przed Wigilią poroniła a starali się 3 lata o to dziecko noi teraz mówi że jak na następną ciążę znowu będzie tyle czekać to ma czasem dość, ale nie zrezygnuje:no:
P jej wizycie poszłyśmy na szybki spacerek noi teraz Mała śpi :tak:

Czarna trzymam kciuki za @, i udanej zabawy
Justynka ale post:szok::szok::-D
Blond no to niestety nie udało się tym razem:no:
Agniesia a z jakiej firmy słoiczki kupujesz????
Wanilia oj mi zpowodu tego że mamy na wsi dom wybudowany też mi się tam za bardzo nie uśmecha bo teraz mieszkam w mieście i widzę jakie to wygodne wszędzie blisko:tak:
Magdasf ja też mam album komputerowy teraz;-)

Do góry