minisia
pazdziernik '08
MARMA i bardzo dobrze zrobilas ze poszlas na konia M tez niech sie zajmie Potworniastym :-)
MALENA Oliwka tez marudna i tez nie wiem dlaczego Nawet masc na zeby nie pomaga
MINISIA milych snow A swoja droga zastanawiam sie jak Ty spisz po nocce M jest w domu ? a ty spisz czy spisz jak ci MALA daje ?
Wiec u nas nocka do D non stop sie budzila ale to jest tak zawsze jak mnie sie przyda wyspac bo ide do pracy no nic jakos dam rady Zaraz przyjdzie kolezanka do niuni wiec moze ciutke odpoczne choc znajac mnie NIE
Lece bo Oli ryczy
No wiec u mnie to jest tak ze po pierwszej nocce M jest w pracy wie spiej jak mam mozliwosc.Dzis bylo tak ze wrocilam o 5 wiec do 7 pospalam potem wstalam zawiozlam dzieci i znow sie polozylamod 8 do 11 bo musialam jechac po Wike a mala po 8 zemna zasnela potem sie obudzila wiec usadzilam ja na kocyku i sie bawila miala wlczone mini mini i luzik ja sobie kumalam a ona grzecznie bawila. Nieraz jest tak ze po 6 jak wracam z nocki to siedze i czekam az wstana mlodzi i zawioze ich do szkoly ale to i tak lepiej niz weekend kiedy sa w domu bo wtedy nawet nie pokimam
no coz trzeba se radzic ale nie powiem ciezko jest tak nie spac a dzis kolejna nocka i jak na zlosc po 1 M w pracy a po 2 w domu bo popoludniu pracuje
a moglobybyc odwrotnie;-) No a moj g... ojciec lezy na kanapie i filmy oglada a mama krzyzowki rozwiazuje wiec nie moga zostac z werka zebym odpoczela
to cie M zalatwil zabilabym heheHehe to teraz tylko czekac az bedzie chciala tatowego cycusia sprobowac
kobieto ty zrobilas tyle ile ja w 3 dni:-), ja wytrzymalam 3 tygodnie bez BB ale myslalam co tu porabiacie to ty tez wytrzymasz te pare dniDobrze ze maluch juz lepiej
Stasiulo tez wstaje o 6, tyle ze polezy jeszcze w lozeczku i da mi polezec w wyrku
U nas przedszkole to 191 zl, 4.5 dzienna stawka zywieniowa, komitet co miesiac bo rozkladaja na raty, angielski, rytmika , zajecia plastyczne jakies tam specjalne i wychodzi tego wszystkiego 285 zl miesiecznieA jeszcze srednio raz w miesiacu dzieci jada na jakas wycieczki albo do kina albo do teatru wiec trzeba jeszcze dodatkowa kase dac...darmowe panstwowe przedszkole
Ja wku...na stawiaja od strony balkonu rusztowania i rzucaja tymi rurami, ze nawet przy zamknietych oknach mlody ciagle sie budzi...zaraz tam pojde i zjebie, nie chodzi mi zeby wogole byli cicho bo tak sie nie da, ale niech poloza rurke a nie ja rzucaja.
Bylismy wczoraj na zakupach spozywczych, i pytam sie jackowatego jaki chce sok, ten stwierdzil ze on takiego g..na pic nie bedzie, wiec wzielam sobie ananasowy, zosi jablkowy i jeszcze pomaranczowy. wieczorem wykapalam sie chce sobie soku mojego wlac a tu zonk...220 we mnie, a on stwierdzil ze jednak dobry byl ten ananasowyIde cos porobic narazie \
AAAAA i gratulacje dla dzieciaczkow konczacych 7 miesiecy:-)
a przedszkole drogie macie my 200zl a czasem 220 ale widze ze nas pobilas

Kasiu moja Werka ten odczyn miala prawie 2 m-ce!!!

Dobrze ze maluch juz lepiej
A jeszcze srednio raz w miesiacu dzieci jada na jakas wycieczki albo do kina albo do teatru wiec trzeba jeszcze dodatkowa kase dac...darmowe panstwowe przedszkole
Ide cos porobic narazie \

a ja poczytałam książkę przynajmniej,tylko wiało strasznie...zaraz idziemy obiadek robić...i czekamy na ojczulka...