Mama Maksa
październikowa mama
ja sie witam z ten piękny słoneczny dzień

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

czekamy na ciągniczek,żeby jeszcze raz spulchnic ziemię i w sobotę sadzimy ogóry:-)ogolnie wszystko oki...tylko czas zapitala,a własnie zapomniałabym
;-)
kasiu u mnie po 2 szczepieniu był odczyn koło miesiąca
Potworniasty obudził się z płaczem i tak mu zostałoTeraz zalicza drzemkę a ja mam nadzieję że obudzi się w lepszym nastroju. Idu cosik porobić w domciu.

i nie będzie poprawy. No i masowanie kącika.
) i pójdziemy do kina. Teściowa ma być ok 15 więc pewnie zabierze dzieciaki do piaskownicy, a ja może trochę sprzątnę, bo koty fruwają po chałupie. Muszę wykorzystać okazję ;-) Wczoraj zgadałam się z sąsiadką i przedszkole kosztuje 125zł, 4,5zł jedzonko i koło 20zł zajęcia dodatkowe więc rozsądnie
Fakt, że to jest taki starszy typ wózka i całkiem solidny, ale dzisiaj wyląduje w garażu 
Heja!
Wiecie co,ja chyba Was nie nadrobię:-(mam lekkie urwanie głowy,siedzę codziennie u teściów i coś robię i wracam wieczorkiem,padam razem z Mikim,dziś mi teściowa dała wolneczekamy na ciągniczek,żeby jeszcze raz spulchnic ziemię i w sobotę sadzimy ogóry:-)ogolnie wszystko oki...tylko czas zapitala,a własnie zapomniałabym
WSZYSTKIEGO NAJ DLA 7 MIESIĘCZNIAKÓW,NIECH SIĘ ZDROWO TRZYMAJĄ,SZALENIE ROZWIJAJĄ I MAMUSIOM NA BB POPRZESZKADZAJĄ;-)
Zaraz szykujemy się na spacerek,choć kolejny dzień wieje grrrr....