reklama

Październik 2008

reklama
Hejka!!
Witam się i melduję, że żyję!! No i przepraszam za długa nieobecność ....

Ciągle brakuje mi czasu, ciągle jestem niewyspana... rano praca, potem lecę po Szymka, kawka z mamą, pędzę na budowę, jakieś zakupy (albo i nie), do domu, troche ogarnąć mieszkanko, zabawa z Szymkiem, kąpiel Małego, a później albo prasowanko, czy drobne sprzątanko, albo od razu spać, albo jakiś serial, czy czytanie BB (szczególnie podczas karmienia)... do tego zostawiam ostatnio dość często laptopa w pracy (służbowy), a nasz domowy coś się chrzani... i musimy z nim porządek zrobić .. Oj..ale czasu to brakuje mi bardzo.. myślałam, że w weekend popiszę, ale też mielismy zajęty cały... mam nadzieje, że ogarnę się w końcu i częściej będę się udzielać :-)
Szymncio dołączył do półrpczniaków przedwczoraj :-):-):-)

Nie poodpisuje teraz, gdyż nie mam bardzo mam jak Was nadrobić (pracki sporo), ale postaram się wieczorkiem (zabieram kompa do domku), no i będę miała trochę czasu jutro i w sobotę (M jedzie na studia), a w sobote wieczorem jedziemy na imprezę :-) urodzinowy grill znajomych... ehhh..jedynie szkoda, że się napić nie mogę... pewnie znowu pękną zgrzewki bezalkoholowego piwka, gdyż jeszcze będzie koleżanka karmiąca i 2 w ciąży.. hehehe...

Stęskniłam się w ogóle za Wami!!!!!! chyba jeszcze nigdy takich braków na BB nie miałam jak teraz!!!!

W dodatku Szymciowi już półorej miesiąca ropieją oczka.... dostaje na razie Biodacyne, przemywamy oczka rumiankiem... tzn nie jakoś cały czas, ale średnio 4-5 razy dzienne, ma ropkę w kąciku i trzeba przemywać.....
Do wieczorka :-)

MARMA i bardzo dobrze zrobilas ze poszlas na konia M tez niech sie zajmie Potworniastym :-)
MALENA Oliwka tez marudna i tez nie wiem dlaczego Nawet masc na zeby nie pomaga
MINISIA milych snow A swoja droga zastanawiam sie jak Ty spisz po nocce M jest w domu ? a ty spisz czy spisz jak ci MALA daje ?

Wiec u nas nocka do D non stop sie budzila ale to jest tak zawsze jak mnie sie przyda wyspac bo ide do pracy no nic jakos dam rady Zaraz przyjdzie kolezanka do niuni wiec moze ciutke odpoczne choc znajac mnie NIE

Lece bo Oli ryczy

Heja!
Wiecie co,ja chyba Was nie nadrobię:-(mam lekkie urwanie głowy,siedzę codziennie u teściów i coś robię i wracam wieczorkiem,padam razem z Mikim,dziś mi teściowa dała wolne:szok::-Dczekamy na ciągniczek,żeby jeszcze raz spulchnic ziemię i w sobotę sadzimy ogóry:-)ogolnie wszystko oki...tylko czas zapitala,a własnie zapomniałabym
WSZYSTKIEGO NAJ DLA 7 MIESIĘCZNIAKÓW,NIECH SIĘ ZDROWO TRZYMAJĄ,SZALENIE ROZWIJAJĄ I MAMUSIOM NA BB POPRZESZKADZAJĄ:-D;-)
Zaraz szykujemy się na spacerek,choć kolejny dzień wieje grrrr....

Kate nie dziwie się, że Cię z równowagi wyprowadziło :no:
Evelajana płakałam ze śmiechu :-D
Fakt, że super, że ją zabiorą, że mają możliwości, ale znam moje dziecko i wiem, że umie okręcić babcię - na szczęście, to ona będzie musiała z tym żyć ;-) A z wyjazdu do rodziców się cieszę, bo nadrobię koleżeńskie zaległości :-)

kasiu u mnie po 2 szczepieniu był odczyn koło miesiąca

Widać poprawę, już nie jest takie czerwone.

Potworniasty obudził się z płaczem i tak mu zostało :baffled: Teraz zalicza drzemkę a ja mam nadzieję że obudzi się w lepszym nastroju. Idu cosik porobić w domciu.

Oby przeszło precz :sorry2:

Aniaaa witaj! Udanego grilla!!! A na oczka polecam do przemywania świetlika. Rumianek może uczulić :sorry2: i nie będzie poprawy. No i masowanie kącika.

U nas kolejna nocka przespana. Pobudka jak zwykle o 7, ale już się przyzwyczaiłam. Nawet w niedzielę mi to nie przeszkadza. A z koncertem, to jest tak, że chyba nie pójdziemy, bo zimno wieczorem i chyba jacyś wygodniccy się zrobiliśmy (starość nie radość :-D) i pójdziemy do kina. Teściowa ma być ok 15 więc pewnie zabierze dzieciaki do piaskownicy, a ja może trochę sprzątnę, bo koty fruwają po chałupie. Muszę wykorzystać okazję ;-) Wczoraj zgadałam się z sąsiadką i przedszkole kosztuje 125zł, 4,5zł jedzonko i koło 20zł zajęcia dodatkowe więc rozsądnie
Ja tu gadu gadu, a moje dziecko woła mnie z pokoju "mama siedzę w wózku" ja patrzę, a ona wlazła do wózka dla lalki :sorry2: Fakt, że to jest taki starszy typ wózka i całkiem solidny, ale dzisiaj wyląduje w garażu :baffled:
Miłego dnia!!!

Heja!
Wiecie co,ja chyba Was nie nadrobię:-(mam lekkie urwanie głowy,siedzę codziennie u teściów i coś robię i wracam wieczorkiem,padam razem z Mikim,dziś mi teściowa dała wolne:szok::-Dczekamy na ciągniczek,żeby jeszcze raz spulchnic ziemię i w sobotę sadzimy ogóry:-)ogolnie wszystko oki...tylko czas zapitala,a własnie zapomniałabym
WSZYSTKIEGO NAJ DLA 7 MIESIĘCZNIAKÓW,NIECH SIĘ ZDROWO TRZYMAJĄ,SZALENIE ROZWIJAJĄ I MAMUSIOM NA BB POPRZESZKADZAJĄ:-D;-)
Zaraz szykujemy się na spacerek,choć kolejny dzień wieje grrrr....

Dzięki Moli właśnie mi przypomniałaś, że Bartek ma dziś rocznicę :-)
W takim razie Evelajana buziaki dla Patrycji!!!

EVELAJNA usmialam sie z tatusioeych cycochow :tak:
PATO Oliwka wastaje juz od 5 Ale tak jak u Magdy daje mi polezec jeszcze :happy2:

GRATKI DLA 7 MEISIECZNIAKOW

ANIAA jak milo Cie tu widziec :tak:

Kolezanka jest od 9,15 Ja sie na spokojnie ukapalam Posprzatalam w szafie niuni Pozmywalam I teraz jem sniadanie Oliwka spi Polubila Ewe Ja sobie z nia pogadalam I sprobujemy Bo nie ukrywam ze Ona mnie pomaga i ja jej bo ona ma chora reke i ona nie ukryw ze chce sie zajac niunia aby nie myslec o chorobie i bolu Ona bardzo kocha dzieci i widze ze jak jest z niunia to nie mysli o bolu tylko o Oliwce
Wiecie zrazic sie mozna do najblizszych a co dopiero do znajomych Ale jak nie sprobuje to sie nie dowiem

Jak niunka wstanie to idziemy na krotki spacer Cos musze kupic Normalnie nie mam czasu sie polozyc Moze teraz pojde sie polozyc poki niunia spi Tylko tak dziwnie jak Kolezanka jest u mnie a ja do wyra heheh

Magdasf fakt, państwowe, podatki się płaci, a jeszcze loteria, czy się dostanie czy nie, a potem kasa idzie ciurkiem, ale to i tak taniej jak w niepublicznym, bo u nas koszt jeszcze raz taki, a klub malucha, to już taka kasa, jak Amelki żłobek :szok:
A u Ciebie z tym sokiem jak u mnie ze słodyczami. Jak ma na coś ochotę i wiem, że było w lodówce, to się okazuje, że mój M się już poczęstował. Ostatnio zjadł Martynie kinder czekoladkę :baffled:

Dorota udanego spacerku

A u mnie dzwoniła teściowa, że jednak będzie ok 17 więc przed blok pójdę ja i ze sprzątania nici, ale czy to mnie martwi :cool2:

Witam! Nie odpiszę nikomu choć poczytałam bo dzis wyjezdzamy , nagła sprawa wyniknęła i wracamy dopiero w sobotę późnym wieczorem. Maciuś ok choc troszkę marudził w nocy, chyba u sie stale pić chce w nocy. Muszę ogarnąć chałupinkę bo na weekend przyjeźdza szwagierka bo ma zjazd. No i zakupy muszę zrobic co by pustej lodówki nie zastała ;-) pozdrawiam gorąco.

reklama
Czesc dziewczyny wpadłam na chwilke. Zmarł mi brat ne potrafie sobie poradzic z jego strata. Nie umiem normalnie funkcjonowac tylko antos zmusza mnie do tzw normalnego zycia.antos nawet nie bedzie znal go widział go 2 razy to straszne dlaczego spotkało to własnie mnie. Nie wiem co bedzie dalej z moja druga fasolka bo z nadmiaru stresu mam ogromne bole brzucha. Antek biega na czworaka po mieszkaniu otwiera mi szafk wszedzie go pełno trzymaj sie czegos wstaje na nozki i najlepiej pasuje mu jak chodzi na 2.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry