Aniaaa o a co z oczkiem- zatkany kanalik??
Agamir bardzo mi przykro
dorotko a ktoś nie miał odpoczywać
moli to wy niezły ogród macie
Kasia magda w NS jedni rodzice poskarzyli się za opłate stałą w przeczkolu, jeden sąd przyznał im racje, ale teraz się odwołuje miasto i miasto chce to jakoś obejśc jakaś uchwałą
minisia podziwiam jak dajesz sobie rade
ewelajna jak mieszkalam w bloku sąsiad grał na perkusji
marma jejku to miałaś dzień i słuchaj czarnej
kate gratki
maksiowa a ty co od marmy podlapałaś
A u mnie tak rano zabawa z małym dałam go do łózeczka, siedział grzecznie potem się drzwignął i stał ja pilnowałam by do tyłu nie poleciał, a mały postanowił łapać misia z karuzeli i obrót i obie ręce puścił, stracil równowage, ale zdążył złapać się łóżeczka, ale nosem przywalił w szczebelek. Potem moje dziecko zaglądało pod dywan i doczołgało się między stół a kanape. Jejku już i podłoga i łóżeczko nie są bezpieczne. Potem spacer do stajni znajomego do kaszlaka, osluchałam, plotki były i wróciłam, posiedziałam z malym- oczywiście moje dziecko nie usiedzi tak długo w wóaku, ale na szceście jest huśtawka

. Potemobiad i drugi spacer który ladnie przespał, a ja pomagałam M pakować figurki na zamówienia i zaczełam malować huśtawke, ale nie skończyłam bo druga puszka jest jakaś zepsuta i jutro trzeba wymienić. Jutro jestem sama M jedzie do HH, a ja się boje kąpieli bo nie wiem jak kompać malego on nie chce leżeć tylko siada w wanience, łapie sie brzegów, podnosi tyłek i wielka histeria jak M go wyciąga.