reklama

Październik 2008

reklama
Czesc dziewczyny Nie poczytam was Z wiadomych przyczyn Choc nieobecnosci poczytalam.Napisalam tak dosc dlugiego posta Tutaj chcialam wam jeszcze raz podziekowac za wsio I oczywiscie nadal bede pisala co u nas Trzymajcie kciuki abysmy jutro wyszly Wiecej na zamknietym
Lece do malutkiej bo juz sie stesknilam :-)
Aha jutro chrzestna przychpdzi do Oliwki do szitala jakbysmy nie wyszly a ja ide do pracy zaniesc to pisemko o wychowawczy 3 majcie kciuki
POZDRAWIAM

reklama
Czarna, dziękuję!!! :-)

Synuś śpi (po walce), Młoda ogląda kreskówki. UFF... Dziwny dziś miałam dzień. Może to przez ten deszcz. Musiałam iść z dzieciakami na przymusowy spacer do banku. Jula nabawiła się przeziebienia. Nie ma gorączki, ale ma nos zapchany jak centrum w godzinach szczytu... Rozmawiałam właśnie z chrzesną Radusia. Umówiłyśmy się na imprezkę urodzinową. Ma przyjechać także mój ... Dziadek :cool2:. Jakby nie było prawnuk udał się właśnie w ... Niego:-D Takie życie. Czekam na "Przystań", bo serial mazurski oddający moje okolice. A latem jest tu szczególnie pięknie :sorry:. Ach lato! Dlaczego tak szybko odeszło???:rofl2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry