reklama

Październik 2008

reklama
Witajcie!
U nas jak co dzień, więc co tu pisać...
Ale na weekend chyba się do Zakopanego przejedziemy, bo w sumie nie byliśmy razem na wakacjach w tym roku...
Tyle, że ja nigdzie nie wlezę :wściekła/y:

hej
a ja juz po 7 wrocila z pracy bo dzis wczesnie rano zaczelysmy ;-)

Minisia- gdzie pracujesz?

Sama już nie wiem co o tym wszystkim myśleć, strasznie mi szkoda młodego, tak się męczy, spać nie może, denerwuje się, że nie może i wtedy juz zupełnie nie może zasnąć. .

Dużo zdrówka dla Królewicza!

KOSZMARNY pewnie to leki łaze jak hipopotam spac mi sie chce i działanie tych leków jest koszmarne a brzuch wyglada tak jakby ktos mnie pobił cały w siniaki

A co to za leki bierzesz?
Co się właściwie ze zdrówkiem dzieje?

Buziaki dla wszystkich starszych i młodszych :-)

Hej.

A ja nie słysząłam o tym niemowlaku:szok:. dzieki Bogu nic sie dziecku nie stało. A co do rodziców...nie mogli oddac po prostu dziecka tylko musieli je zostawiać w krzakach?? A jak by trafiło na jakiegoś zboka, pedofila, morderce...

Pogoda do d...Nic tylko się w wyrku zakopać.

A ja umyłam wczoraj ostatnie 2 okna i mam już czyściutkie;-) Musze jeszcze pochować letnie rzeczy i buty bo jakos czasu nie miałam;-)

A jutro przyjdzie do mnie fryzjerka odrosty robić co bym ładnie na roczek wygladała;-)

Mnie generalnie wszystko...... A po tych wszystkich lekach żołądek mi się zbuntował i odmówił współpracy....

Też muszę poszukać czegoś dla siebie, szczególnie spodni bo mi wszystkie z tyłka spadają.

reklama
A ja sobie ostatnio kupiłam 3 pary spodni i buty botki. Kozaczków mam jescze 2 pary z zeszłego roku. Bluzeczki troche wczesniej kupiłam. Teraz sobie musze kupic jakis sweterek jeszcze i najgorsze czyli jakis płaszcz na zime, bo moj sie juz nie nadaje. A mi sie nic nie podoba, a jak cos fajne to kupe kasy kosztuje...
Ja wlasnie sobie kawke zrobiłam bo cos przymulona jestem. Mały spi, a ja sie delektuje chwila spokoju :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry