reklama

Październik 2008

No wczesnie wczesnie ale caly dzionek mam wolny potem:tak: a funkcjoje w miare normalnie czasem sie z godzinke z mala zdrzemne ale nie zawsze dzis np nie spalam i pojde dopiero wieczorem bo maz do pracy a dopoludnia nie bylo kiedy:confused2:damy rade :tak:

reklama
Moj M ma swoja firme a filie w stanach wiec wyjazd na stałe na razie nie wchodzi w gre.Ja leze i cała spuchlam.Zaraz jade do szpitala trzymajcie kcuki

Czesc witam sie i na tym watku :-)
Nie ma to jak w domu :-)
Widze ze Gosia sie udziela co mnie cieszy :-)
AGAMIR moje kciuki mocno zacisniete Informuj nas co z wami :-)

Moj net nie chce pokazac wszstkich zdjec:-(
Ani dodac zdjec nie moge :-( Jak mu sie polepszy to napewno zaczene sie udzielac i na fotkowym watku :-)
Oliwka szaleje w domu Ustawia wszystkich dookola :-)
Na wszystko pokazuje paluszkiem i wszystko chce dostac
Ciekawe jak dzis usnie bo w szpitalu przestawila sie na usypianie ze mna Jak juz prawie zasypiala to ja odkladalam do lozeczka i spala :-)

Ja teraz jestem na chorobowym a po nim na wychowawczy ide do konca stycznia a pozniej na zasilek dla bezrobotnych wiec tak do sierpnia WOLNE MI SIE SZYKUJE :-)
Musze wpasc w nowy rytm dnia I nauczyc sie byc caly czas z niunka w domu :-)
Lece ja nakarmic Pozniej postaram sie nadrobic inne watki :-)

Hej mamuśki :-)

Już wróciłam i co i jak napisałam na lekarzowym. W skrócie jestem uziemiona a kręgosłup dalej mnie napitala...

Agamir trzymam kciuki!!!!!!!!

hahaha, właśnie wyczytałam na internecie że na tą moją niby chorobę co mi znaleźli mogę się starać o rentę :-D
yyyyyyyyy chyba się jednak z tym muszę wybrać do ortopedy.....:eek: Ale ja mam dopiero 28 lat:szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry