• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

Czarna - no właśnie idę zrobić kawkę :-)
Jak ten nowy system będzie dalej tak długo zapisywał dane, to często będę do Was zaglądać :-)
Gosia - fajne fotki!!

dziewczyny - macie jakiegoś linka skąd mogę ściągnąć ten program do robienia zaproszeń???? gdzie to potem drukujecie?? na jakim papierze??

reklama
Aniu program ja wysyłałam. Co prawda mozesz go sciagnac z netu ale bys musiała jeszcze znalesc serie do niego bo inaczej wyskoczy ci info ze program jest bez licencji:sorry: Jak cos to podaj meila;-) Ja drukowałam w domciu a kupowałam papier płótno ;-)

I ja sie witam juz po pracy zaraz kawke zrobie bo tak jak Ty Aniu krotko spalam :sorry: to dla nas
FR_sxc_457985_521854_38608l.jpg

jeszcze ktorej zapodac??:-D
no u nas chlodno ale sloneczko swieci

Hej witam się i zaraz spadam,
chciałam się pochwalić, że przyjęcie urodzinowe superrrr!!! Szymcio troszkę był marudny, bo gości dużo i zamieszanie, świeczkę na torcie mama zdmuchnęła :-)

Prezentów cały pokój, tylko zdjęć mało, bo fotograf jak zwykle nawalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda bardzo, bo młodego wystroiłam, się tez ogarnęłam :-p a pamiątki ni ma.
Resztę relacji po pracy, bo tu jestem na cenzurowanym :crazy:

paa

Wanilia o jaaa dlatego ja jestem zdania chcesz liczyc na kogos licz na siebie:sorry: A moze chociaż jedna jakas fotka jest;-)

minisia o jak milutko:rofl2:

Laura robi bańki a ten piszczy hehe nie ma to jak zgrane rodzenstwo:-D:-D

Hej witam się i zaraz spadam,
chciałam się pochwalić, że przyjęcie urodzinowe superrrr!!! Szymcio troszkę był marudny, bo gości dużo i zamieszanie, świeczkę na torcie mama zdmuchnęła :-)

Prezentów cały pokój, tylko zdjęć mało, bo fotograf jak zwykle nawalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda bardzo, bo młodego wystroiłam, się tez ogarnęłam :-p a pamiątki ni ma.
Resztę relacji po pracy, bo tu jestem na cenzurowanym :crazy:

paa

No ja tak mialam na naszym slubie szwagier obiecal kamerowanie a nie wzial kamery i gdybym wiedziala kumpela by wziela swoja:wściekła/y:a tak aparatem pofilmowala 1 taniec chociaz:-(

Dzien doberek:-) A ja dzis caly dzien sama z dziecmi, jacek w warszawie:-( Pogoda do bani, wiec zostaje tylko siedzenie w domu...
Moj mlody wstal o 6 dzisiaj, szwendal sie godzine po lozku i o 7 znowu zasnal i spal do 9.30:rofl2:

To ja podlanczam sie do pijacych kawusie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry