• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
cześć mamuśki :)

Ja tylko na chwile bo w pracy jestem. Normalnie siedzę i ryczę bo cały czas sobie przypominam co było rok temu. O tej porze przechadzałam się z M dookoła Ślęży i była taka piękna pogoda - nie to co dziś..... no i o 17 wszystko się zaczęło.... :-D

u mnie też pogoda do bani, byliśmy z młodym po czapke i znówu brak rozmiaru, jak sa to dziewczęce, a mi jakos róż do jego ciuchów nie pasuje:-). Młody dopiero teraz poszedł spać, obiadek już mam dla niego.

czarna Ta fala fajna i ostatnia

Hejka!!
WItam się z rana!! niewyspana i zła.
Wczoraj kolega był u nas (służbowo) i siedzieliśmy do 24:30.... a wstałam dzisiaj o 5:30, więc nawet bardzo zła jestem..
Wdrażamy w firmie nowy system handlowy stąd tyle pracy..wczoraj chcieliśmy coś przetestować, ciągle jakieś błędy wychodziła więc stąd tyle czasu zajeło.. grrrr..

Miłego dnia!! a Szymek dzisiaj 11 miesięcy kończy :-)
Aniu wspolczuje Nocki i pracy :crazy:
Wszystkiego dobrego dla Szymonka za skonczenie 11 miesiecy :tak:
Wszystkie najlepszego Roczniakom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

U nas weekend zleciał szybko. W sobotę sprzątanko, wieczorem rozmowa z rodzicami na Skypie, potem dzieci do łóżek i w koncu czas dla siebie i P. Wczoraj zaś pojechaliśmy ze Szkrabami na giełdę. P. nakupił drzewek, pojechaliśmy na działkę sadzić (bo nie ma kiedy), potem domek, obiadek (P. kupił swieżą rybę i biedny musiał patroszyć, bo to był warunek, że rybka będzie na obiad:-p). Wieczorkiem rozpracowalismy winko i było baaardzo miło:laugh2::cool2:. A dziś znów pojechał na tydzień do W-wy:confused2:. Mam nadzieje, że to ostatnia delegacja...

Widze, że u niektórych z Was też się działo:eek:. Trzymam kciuki za pomyślne rozwiązania.

PS. A dziś na Mazurach deszcz, deszcz, deszcz.....:cool:

Ale buziam gorąco :***************************** Wklejam zdjęcia z soboty:
Zobacz załącznik 171608Zobacz załącznik 171609
Zobacz załącznik 171610Zobacz załącznik 171611
Zobacz załącznik 171612Zobacz załącznik 171613
Gosiu to weekend udany Zycze abyscie szybko juz razem byli :tak:Zdjecia super Widac MILOSC SIOSTRZANO BRATERSKA :rofl2::tak:
I ja sie witam juz po pracy zaraz kawke zrobie bo tak jak Ty Aniu krotko spalam :sorry: to dla nas
FR_sxc_457985_521854_38608l.jpg

jeszcze ktorej zapodac??:-D
no u nas chlodno ale sloneczko swieci
Jesli sie zalapie na kawke (choc jej nie lubie :-D)to ja chetnie bo tez malo spalam ale o tym nizej :confused2:
Hej witam się i zaraz spadam,
chciałam się pochwalić, że przyjęcie urodzinowe superrrr!!! Szymcio troszkę był marudny, bo gości dużo i zamieszanie, świeczkę na torcie mama zdmuchnęła :-)

Prezentów cały pokój, tylko zdjęć mało, bo fotograf jak zwykle nawalił :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: szkoda bardzo, bo młodego wystroiłam, się tez ogarnęłam :-p a pamiątki ni ma.
Resztę relacji po pracy, bo tu jestem na cenzurowanym :crazy:

paa
Woli ciesze sie ze imprezka udana I jakies zdjecie poprosimy :tak:
Oj tam sie nie nadajesz nie o to mi chodzilo:-pChuda jestes to nawet jak worek zalozysz to bedziesz wygladac dobrze:tak:
Zreszta wiem po sobie-ladnemu we wszystkim ladnie:tak::laugh2::laugh2::laugh2:
NO NIE MA TO JAK SKROMNOSC :-D:-D:-D
cześć mamuśki :)

Ja tylko na chwile bo w pracy jestem. Normalnie siedzę i ryczę bo cały czas sobie przypominam co było rok temu. O tej porze przechadzałam się z M dookoła Ślęży i była taka piękna pogoda - nie to co dziś..... no i o 17 wszystko się zaczęło.... :-D
Nie dziwie sie ze placzesz :tak:No ale Wam zyczenia bedziemy skladac JUTRO HIHIHIH

Ja zas po ciezkiej nocy oli zanela o 21 o 1 obudzila sie z wielkim ogromnym placzem Normalnie zas miala jakis atak Wyginania sie proca ryki straszne ale po czopku sie uspokoila Ale spac nie chciala
G wzial ja do siebie i ja usypial i z nia spal :tak:G ma wiecej cierpliwosci co do usypiania Ja to jestem nerwus i sie denerwuje jak Ona nie chce spac :rofl2:
Rano bylysmy w szpitalu na kontroli Wiesci napisze na lekarzowym Pozniej u kolezanki bylam A pozniej w urzedzie To wszystko po drodze hihihi
Pogoda masakra zmoklam jak kura :crazy:

No to kawusia dla reszty mam
4503640.jpg

i z mleczkiem jaka kto woli

Obraz%2B061.jpg

Ja wlasnie wrocilam z miasta, dzieci w szkole mala sie obudzila, obiadek sie gotuje, pranko suszy ehhh:-D
Czarna wszystkie bluzeczki/sweterki cudne

reklama
Cześć Dziewczyny, Witam sie po weekendzie!
Ja tylko na chwilę, bo okropnie boli mnie głowa, chyba mi zatoki zaatakowało...
Młody już oficjalnie zdrowy, ale jeszcze go przetrzymam w domu do końca tyg.
Postaram sie odezwać jutro i wtedy więcej napisze :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry