Magdasf1
Kura domowa;)

patrycja, lektura na trzy dni;-);-);-)
Ale zgadzam sie szok

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Może w nocy się coś ruszy? Trzymam kciuki :****** Widzę, że u Igusi 11-sty ząbek się pojawił!!!! Wow, gratulacje!!!!!!!!Hania, Maciuś, Kacperek, Maciuś w dniu Waszego Święta moc serdecznych życzeń radości, zdrówka, pociechy z rodziców-);-)) od e-ciotki i Igi
zimno potworne, wieje koszmarnie i co chwilę deszcz, wiatr zdmu****e resztki liści, zaraz będą łyse drzewa
a ja prawie cały dzień z siostrzeńcem spędziłam, bo od nas blisko do szpitala, nasza ciężarówka 9 godzin pod oksytocyną i nic, teraz przerwa nocna i od rana znów kombinują
byliśmy w hurtowni dla dzieci, kupiłam krzesło do karmienia i w końcu rękawiczki młodej i jeszcze parę rzeczy
Evelajna, M.Maksa fajnie że jesteście![]()
Myślę, że każda z nas po chwili nieobecności Smyka, ma ochotę wziąść swoje Maleństwo na ręce i je pocałować. To naturalneA mi dzionek na wzruszeniach mija, popłakuję po kątach....oglądam zdjęcia i filmiki sprzed roku. Jakie to cudowne uczucie być Mamą :-) Wczoraj bylismy z K w kinie na Galeriankach. Jestem wstrząśnieta. i nie do poślenia to dla mnie. przeciez te dziewczyny to jeszcze dzieci. Chciałabym uchronić mojego Maciusia przed złem tego świata, tylko czy tak się da?
M Maksa Evelajna miło że sie odezwałyscie:-) Lecę z K po zakupy póki dziadkowie są u nas i mogą zająć sie Młodym.pa.
. U mnie dzieci czasem robią taki bigos, że mam ochotę tylko krzyczeć.... Ale wiem, że to .... tylko dzieci
I wtedy mi przechodzi

A teraz lece już spać. DobranocCiesze sie ze ruszasz z nami pelna paraI ja w końcu znów dołączam do świata mamuś pażdziernikowych. Internecik na moim kompie już działa tak że i ja od jutra ostro działamA teraz lece już spać. Dobranoc

i za nic w swiecie spac nie chcial.wiec troche sie pobawilismy i pojechal do zlobka.a ja zabieram sie za dalsze szukanie pracy..kurcze ja juz nadzieje trace ze w tym miescie (jak i pewnie wszedzie) znajdzie sie dla mnie jakas normalna praca...a nie tynkarz, spawacz itp...jedyne co normalne to zrywacz pieczarek
powiedzmy normalne.zadnej biurowej, zadnej w sklepie...tylko na budowach albo przedstawiciele handlowi z dosw min 2 lata albo telemarketerzy bez stalej pensji ...cholera no :-(
Dobra odezwę się później bo mam dziś sporo planów z czego pewnie nawet połowy nie zrealizuję .....
No i Kacperek dostał parę zł to będzie na kombinezon, buty i cosik jeszcze