reklama

Październik 2008

reklama
wiecie co, od kiedy dowiedziałam się o tym filmie to jak jestem na zakupach albo przechodzę przez naszą galerię bałtycką i widzę takie kręcące się, często nieźle wypindrzone małolaty, mam wrażenie że to takie "galerianki"
choć mogę się mylić i to "tylko" wagarowiczki

Hania, Maciuś, Kacperek, Maciuś w dniu Waszego Święta moc serdecznych życzeń radości, zdrówka, pociechy z rodziców (:-);-)) od e-ciotki i Igi

zimno potworne, wieje koszmarnie i co chwilę deszcz, wiatr zdmu****e resztki liści, zaraz będą łyse drzewa
a ja prawie cały dzień z siostrzeńcem spędziłam, bo od nas blisko do szpitala, nasza ciężarówka 9 godzin pod oksytocyną i nic, teraz przerwa nocna i od rana znów kombinują
byliśmy w hurtowni dla dzieci, kupiłam krzesło do karmienia i w końcu rękawiczki młodej i jeszcze parę rzeczy
Evelajna, M.Maksa fajnie że jesteście :tak:
Może w nocy się coś ruszy? Trzymam kciuki :****** Widzę, że u Igusi 11-sty ząbek się pojawił!!!! Wow, gratulacje!!!!!!!!
A mi dzionek na wzruszeniach mija, popłakuję po kątach....oglądam zdjęcia i filmiki sprzed roku. Jakie to cudowne uczucie być Mamą :-) Wczoraj bylismy z K w kinie na Galeriankach. Jestem wstrząśnieta. i nie do poślenia to dla mnie. przeciez te dziewczyny to jeszcze dzieci. Chciałabym uchronić mojego Maciusia przed złem tego świata, tylko czy tak się da?
M Maksa Evelajna miło że sie odezwałyscie:-) Lecę z K po zakupy póki dziadkowie są u nas i mogą zająć sie Młodym.pa.
Myślę, że każda z nas po chwili nieobecności Smyka, ma ochotę wziąść swoje Maleństwo na ręce i je pocałować. To naturalne:tak:. U mnie dzieci czasem robią taki bigos, że mam ochotę tylko krzyczeć.... Ale wiem, że to .... tylko dzieci:sorry::laugh2: I wtedy mi przechodzi:laugh2:
Co do Galerianek... Nasuwa mi się obraz Polańskiego... Nie miałam nigdy styczności z tego typu patologią, ale zdaję sobie sprawę, że istnieją takie dziewczyny-dzieci... Boże, a ja taka niewinna byłam w ich wieku....:eek:

I ja w końcu znów dołączam do świata mamuś pażdziernikowych. Internecik na moim kompie już działa tak że i ja od jutra ostro działam:tak: A teraz lece już spać. Dobranoc
Ciesze sie ze ruszasz z nami pelna para :tak:
Ja tych filmikow nie widzialam moj net nie pokazuje No i dobrze nie mam sie z jakiego powodu dodatkowo denerwowac :tak:
Nocka lepsza Oliwka mimo pobudek Spala dalej Wstawala o 22 o 3 po 5 i zaraz ja budze bo do szpitala idziemy I do mojej pracy U mnie snieg z deszczem pada Trzeba niunke przyzwyczajac do zimna heheheh
Odezwe sie pozniej Milego dnia

Witam sie
mlody zrobil mi dzisiaj pobudke o 6:eek:i za nic w swiecie spac nie chcial.wiec troche sie pobawilismy i pojechal do zlobka.a ja zabieram sie za dalsze szukanie pracy..kurcze ja juz nadzieje trace ze w tym miescie (jak i pewnie wszedzie) znajdzie sie dla mnie jakas normalna praca...a nie tynkarz, spawacz itp...jedyne co normalne to zrywacz pieczarek:eek:powiedzmy normalne.zadnej biurowej, zadnej w sklepie...tylko na budowach albo przedstawiciele handlowi z dosw min 2 lata albo telemarketerzy bez stalej pensji ...cholera no :-(

reklama
No a my po wczorajszej uroczystości rodzinnej. Teście zmyli się o 6 rano a ja teraz musze ten cały bajzel posprzątać ;-)W sobotę kolejna impreza i w następną też..... to się to moje dziecię wyimprezuje :-D Dobra odezwę się później bo mam dziś sporo planów z czego pewnie nawet połowy nie zrealizuję .....:sorry:No i Kacperek dostał parę zł to będzie na kombinezon, buty i cosik jeszcze :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry