reklama

Październik 2008

reklama
Ja przepraszam,ze się tak wtrącam w rozmowę, ale wpadłam złożyć spóźnione :zawstydzona/y: życzenia dla wczorajszych solenizantów

Haneczko, Kacperku i Maćki dwa
życzę Wam w dniu pierwszych urodzin
kolorowej tęczy i uśmięchniętego słoneczka!!!

Teraz Serdeczne życzenia w dniu Edukacji Narodowej - z tego co pamiętam, to na pewno Magdziunia obchodzi to święto i zdaje się, że Moli

U mnie trochę sajgon, bo Martyna w niedzielę wieczorem dostała temperatury, płakała, że ją buzia boli i okazało się, że ma zapalenie gardła. Kolejny antybiotyk i tydzień w domu :-( W poniedziałek prawie cały czas z nią siedziałam, bo gorączkowała, ale od wczoraj jest lepiej. Jutro do kontroli.
Pozdrawiam serdecznie. W wolnej chwili wpadnę i doczytam od weekendu.
Ja rok temu o tej porze leżałam pod kroplówką, jeszcze dwie godziny ...

Ostatnia edycja:
Ja przepraszam,ze się tak wtrącam w rozmowę, ale wpadłam złożyć spóźnione :zawstydzona/y: życzenia dla wczorajszych solenizantów

Haneczko, Kacperku i Maćki dwa
życzę Wam w dniu pierwszych urodzin
kolorowej tęczy i uśmięchniętego słoneczka!!!

Teraz Serdeczne życzenia w dniu Edukacji Narodowej - z tego co pamiętam, to na pewno Magdziunia obchodzi to święto i zdaje się, że Moli

U mnie trochę sajgon, bo Martyna w niedzielę wieczorem dostała temperatury, płakała, że ją buzia boli i okazało się, że ma zapalenie gardła. Kolejny antybiotyk i tydzień w domu :-( W poniedziałek prawie cały czas z nią siedziałam, bo gorączkowała, ale od wczoraj jest lepiej. Jutro do kontroli.

Pozdrawiam serdecznie. W wolnej chwili wpadnę i doczytam od weekendu.

Ja rok temu o tej porze leżałam pod kroplówką, jeszcze dwie godziny ...​

Oj zdroweczka dla Martynki :tak: ehh fajnie sie wspomina ten bol bo na biezaco go przezywac to juz nie fajnie;-)

:laugh2:MY również życzymy wszystkiego naj dziesiejszym Roczniaczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOj Maly coś dzisiaj Maruda... Pewnie sie nie wyspal, a moze pogoda?:eek:
A jam się rozmarzyła i Gwiazdka stanęła mi przed oczami.... Choinka, cicho, ciemno, za oknem śnieg, w domu cieplutko, ach.... I pachnie świerkiem.... MMMMMMMM.....

reklama
Wszystkiego Najlepszego dla dzisiejszych Solenizantów :-D
tort_500x500.gif

Ale pogoda do d.... Az sie nie chce nosa wychylac z domu... No nic ja tylko z psem jakies 4 razy dziennie... eeeeee

Powiedzcie mi gdzie Rafała zęby sie tak spiesza?? Nastepne wychodzą... Mam dosc...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry