reklama

Październik 2008

Spiworki ja tez widzialam Ale mam jakis spiworek A kasy teraz serio nie mam Jakos teraz Moja wyplata szybko poszla ale bylo tego niecale 800 zl Wiec na rachunki it o jeszcze nie cale i G ostatnio malo przyniosl Juz jestem u mamy na pozyczonej kasie Wiec niestety nie kupie bo sa pilniejsze rzeczy Np dzis za ostatnia kase kaszke kupilam Mleko I pampresy

reklama
Wpadłam na chwilunię.
U nas zima .. na całego ... oj przestraszyłam się tego śniegu bardzo ... bo połamało gałęzie.

Poczytałam pobieżnie i zmykam dalej - sprzątanie, pranie, gotowanie ... bo oczywiście motorek się załączył z tyłu a do soboty mało czasu :-D;-)
Właśnie jutro przychodzi do mnie koleżanka na przedurodzinki Sebcia i dziś piekłam ciacho czekoladowe .. yhmmm tak ślicznie pachnie w piekarniku :-p:-p:-p zaraz mi jęzor ucieknie daleko :-D
Za to w piątek zabieram się za torcik :-D ... zobaczymy czy wyjdzie.

Dziękuję za życzonka z okazji DEN :-D

Oczywiście składam życzenia dla dzisiejszych paździoszkowych solenizantów :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I PREZENTÓW :-)

Dorka mama nie wezmie bo tu nie mieszka przeciez;-)zreszta ma go gdzies...:eek:
:eek:Jak to?
Wszystkiego najlepszego dla roczniaczków
Kochana, jak się czujesz?
Wpadłam na chwilunię.
U nas zima .. na całego ... oj przestraszyłam się tego śniegu bardzo ... bo połamało gałęzie.

Poczytałam pobieżnie i zmykam dalej - sprzątanie, pranie, gotowanie ... bo oczywiście motorek się załączył z tyłu a do soboty mało czasu :-D;-)
Właśnie jutro przychodzi do mnie koleżanka na przedurodzinki Sebcia i dziś piekłam ciacho czekoladowe .. yhmmm tak ślicznie pachnie w piekarniku :-p:-p:-p zaraz mi jęzor ucieknie daleko :-D
Za to w piątek zabieram się za torcik :-D ... zobaczymy czy wyjdzie.

Dziękuję za życzonka z okazji DEN :-D

Oczywiście składam życzenia dla dzisiejszych paździoszkowych solenizantów :-D

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDRÓWKA I PREZENTÓW :-)
Madzia uważaj z tym motorkiem:laugh2:

U nas Młody śpi (dzięki Bogu chociaż w dzień sam zasypia, gorzej z nockami...), Julka maluje farbami (pora nie ma znaczenia:laugh2:), więc spokoj. W tv nie mojego serialu o ratownikach, więc... zostalo mi bb:laugh2:. Wcinam na kolację cukinię z wlasnych zbiorów. Nie uwierzycie, ale przeleżała w lodówce ponad miesiąc!!!!:laugh2: A jak smakuje!:laugh2: Piotrek, jak dzwoniłam, nerwowy, bo mu buty w pracy przemokły (czyt. pogoda), papiery jeszcze mu nie przyszły i ogolnie kłębek nerwów ostatnio... :sorry: Lecę resztę poczytać:cool2:

u mnie młody śpi, M zamalował miejsce po dziurze w łazience drugą warstwą- więc już śladu brak, zakupki porobione- też te wieksze budowlane, więc wszystko ładnie pozalatwiane. U mnie na szczęście śniegu brak ale wichura i zimno

reklama
Witam wieczorowo. Zaległości nie nadrobione, ale zpomniałam złożyć życzenia rówieśniczce mojego Synka :zawstydzona/y: Dziękuję Wam za pamięć i miłe słowa.
Evelajana
wszystkiego najlepszego dla Patrycji, sto lat, zdrówka i uśmiechu

i daj znać kochana co tam u Was, bo się martwić zaczynam(y)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry