reklama

Październik 2008

Agamir będzie dobrze dasz radę. Mi powiedzieli że jak wytrzymam do 34 to będzie sukces a ja wytrzymałam do 38 pomimo że w 33 prawie urodziłam a potem to też już leżeć musiałam ( choć średnio mi to wychodziło...). Ale tydzień przed porodem to skórcze miałam tak bolesne że myślałam,że się przekręcę. Normalnie modliłam się żeby już urodzić.( a ja ostatnio w kółko o tym samym :-p)

Kacper trzydniówkę przechodził pod koniec sierpnia. To był koszmar bo temperatura była powyżej 41 stopni i miałam problemy z jej zbiciem. Teraz obstawiam raczej zęby.

reklama
Bartusiu sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dzien dobry:-) Jak znowu wyspana, ale tfu tfu nie zapeszam;-) Maly wstal o 8, ale do 8.40 bawil sie w lozeczku:tak: Grzeczny po mamusi:laugh2::rofl2:

Teraz zmykam na kawusie , narazie:happy:

Bartusiu w dniu urodzin wszystkiego najlepszego :-):-)

T. był wczoraj po drodze z pracy na plaży porobić zdjęcia, co się działo, jakie fale, ale ludzi ciekawskich mnóstwo
dziś ma od 12 wolne to w końcu na zakupy uderzę
miłego dnia :-)

Bartusiu sto lat

zimno, leje i wieje, a ja znowu sama bo M w trasie, ale niby 100 km od granicy już nie pada.
Młody zasnąl, ja chwila odpoczynku przed kompemi lece sprzątać.
kaka wg M to nic nie robie:-(, głowa nie
maksiowa fajna taka paczka,
wanilia ja młodemu daje klawiature od stacjonarnego:-)
marma zdrówka dla Kacperka
Dorotka to czeka cię przemeblowanie
Agamir trzymaj się w dwupaczku jeszcze

Ostatnia edycja:
reklama
Bartusiu w dniu urodzin wszystkiego najlepszego :-):-)

T. był wczoraj po drodze z pracy na plaży porobić zdjęcia, co się działo, jakie fale, ale ludzi ciekawskich mnóstwo
dziś ma od 12 wolne to w końcu na zakupy uderzę
miłego dnia :-)
Udanych zakupów :-)
Też Was boli głowa??:zawstydzona/y:
Mnie nie boli ;-)

Sto lat dla Bartusia!!!!!

Ja czekam aż Młody wstanie i ruszam na spacerek bo słoneczko nieśmiało wygląda zza chmurek :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry