Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U was też.
Fajnie jest. Niestety jak dzieci są chore to zaraz wszystkie i wtedy maja izolacje. Dobra ale sie rozpisałam. Lece spać. BuziJeziuniu jak zimnoU was też.
U nas dzień szybko zleciał. Byłam u gina no i niestety jakieś zapalenie sie przyplątało. Ale leki dostałam i mam nadzieje ze szybko przejdzie. A poza tym wszystko ok. Właśnie wróciłam od koleżanki. Poplotkowałyśmy herbatke wypiłyśmy i pora spać. Powiem wam że mamy na osiedlu taka swoją paczke. oprócz nas jest jeszcze dwa małżeństwa z dziećmi mniej więcej w wieku od roczku (Maksio) do 5 lat i jedna dziewczyna samotnie wychowująca dziecko 3 letniego chłopca. I oczywiście co dzień sie widzimy albo spacvery albo poranne kawki. A wieczorami siedzimy u kogoś w domu i plotkujemy tzn my dziewczyny w jednym a chłopaki u kogoś innego. No i oczywiście w każdy weekend imprezka.Fajnie jest. Niestety jak dzieci są chore to zaraz wszystkie i wtedy maja izolacje. Dobra ale sie rozpisałam. Lece spać. Buzi

oby tak bylo juz zawsze

Mamo maksia, ja też stale mam zapalenia, ale wtedy ratuje się kwasem borowym do podmywania. Naprawdę działa cudaJeziuniu jak zimnoU was też.
U nas dzień szybko zleciał. Byłam u gina no i niestety jakieś zapalenie sie przyplątało. Ale leki dostałam i mam nadzieje ze szybko przejdzie. A poza tym wszystko ok. Właśnie wróciłam od koleżanki. Poplotkowałyśmy herbatke wypiłyśmy i pora spać. Powiem wam że mamy na osiedlu taka swoją paczke. oprócz nas jest jeszcze dwa małżeństwa z dziećmi mniej więcej w wieku od roczku (Maksio) do 5 lat i jedna dziewczyna samotnie wychowująca dziecko 3 letniego chłopca. I oczywiście co dzień sie widzimy albo spacvery albo poranne kawki. A wieczorami siedzimy u kogoś w domu i plotkujemy tzn my dziewczyny w jednym a chłopaki u kogoś innego. No i oczywiście w każdy weekend imprezka.Fajnie jest. Niestety jak dzieci są chore to zaraz wszystkie i wtedy maja izolacje. Dobra ale sie rozpisałam. Lece spać. Buzi

;-)

marudzę co?;-)

Już nie wiem, co robić.
Może ząbki. Ale do licha który to już miesiąc
No nic. Jest jak jest. Musimy przez to przejść.
BUziam, trzymajcie się :************************
Ja jestem wykończona i już nie wiem co robić
A jak myśmy chorowali to on nic i myślałam że jakoś go to ominie. A może to zęby do całe dziąsła czerwone i opuchnięte i nie daje sobie zajrzeć. W sumie to brak jakichkolwiek innych obiawów a trzydniówkę już przechodził :-(