A
agamir
Gość
Mnie boli głowa i tak ogilnie nastroj oki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
maz od 7 w pracy a ja nie mam z kim jechac do szpitala zeby ja ktos zbadal musze czekac na meza i sie modlic zeby wrocil jak najszybciej wtedy pojdziemy do szpitala a jak nie to do apteki tam jest polska menedzerka i ponoc bardzo pomocna dobre i to jak mi zapisza paracetamol moze ona poda cos innegoczlowiek jesli chodzi o dziecko wszytskiego sie chwyta anarazie mala spi a ja myle o niej jak jej ulzyc dalam eurespal, flegamine w kropelkach mam diphergan ale to na noc dam i nie wiem jak jej jeszcze pomoc a ma kaszel taki bardziej suchy i wsio jej rzezi,furczy nic nie odkaszluje :-
Mamy po prostu serial z choróbskami w roli głównej w domu 

pewnie znów zarażę Maćka i będzie tak w koło Macieju (nota bene). 
Wszystkiego najlepszego dla Bartusia!!!!!!
A także spóznione serdeczne życzenia dla wczorajszych solenizantów Bartusia i Patrycji!!!!
Minisia zrówka dla malutkiej, napewno dostanie antybiotyk jeśli jest naprawdę chora to jej szybciutko pomoże!!
M Maksa to fajnie masz i w razie czego masz komu dziecko podrzucic?:-)
Marma ząbki szybciutko wyjdą i dziecko wyzdrowieje!!
A u nas ładna pogoda, ciepło w miarę moja cała suszarka w ogrodzie zajęta praniem, dom posprzątany, mała jeszcze śpi...
Wczoraj byłam na spotkaniu tam gdzie będę pracować i 3 listopada zaczynamy!! Trochę mam tremę ale spróbuję.....
Wczoraj byliśmy też do szczepienia z Lenką, za miesiąc już ostatnie na szczęście bo darła się wniebogłosy:-(
Polećcie mi dobry darmowy program antywirusowy do komputera proszę!!!!
a powiedz mi dzwonilas kiedys po pogotowie??
Ale jestem po kawce, więc może coś mi się uda zrobić 
Po wczorajszej śnieżycy nie ma śladu. Od rana na Mazurach piękne słońce (już nie wierzę prognozie
), dzieci mają spacer zaliczony. Zauważyłam, że ostatnio nic nie robię na czas, tylko wszystko odkładam na potem ( i o dziwo mi to nie przeszkadza...). Muszę się wziąść w garść. :************Ulka to mnie pocieszylas uffff czekam na meza i idziemy do szpitalaa powiedz mi dzwonilas kiedys po pogotowie??
DOBRY PROGRAM ANTYWISRUSOWY AVAST POLECAM W 100%
Oprogramowanie antywirusowe AVAST