• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Patusiu, Bartusiu wszystkiego najlepszego
kasia zdrówka dla małej i Gosiu dla ciebie
Mi dopiero teraz udało się położyć młodego na dzremke, już coraz mniej i póżniej śpi. Na dworze zimno, pada, wieje- brrrrr. Zaraz jakiś obiadek, potem zakupki. Asiu oj a na Bip patrzyłaś za pracą???

Na zdjęciowym wstawiłam filmik.

Ostatnia edycja:
wszystkiego najlepszego dzisiejszym kochanym solenizantom - Tusi i Bartusiowi :-):-)

dziś pierwszy dzień bez spaceru od nie wiem kiedy
Seba dziś wolne więc zakupki w domu, ciacho dla mamusi do kawki kupione (i zjedzone też :-))
bigos na sobotę się gotuje, smród w całej chałupie, nawet dobrze że wieje to na klatkę trochę ucieknie smrodku ;-)
ciociobabcią jeszcze nie jestem, mała uparta, strasznie przeżywam , może dlatego że to prawie nasza rocznica porodu, jakby się dało to bym za nią poszła rodzić ;-)

wow, mapety rządziły, i ten wątek "erotyczny" między Piggi i Kermitem, uwielbiałam
albo "świnie w kosmosie" :-D

Wszystkiego najlepszego dla naszych solenizantów. Zdrówka, uśmiechu na małych pięknych buziach. I szczęśliwego niezapomnianego dzieciństwa.

Ja sie witam w ten wietrzny i biały dzień. Strasznie wieje. Brryyy. No ale ja niestety dziś musze wyjść bo wizyta u gina. A jutro dentysta. Ja to sie mam z tymi lekarzami. Odezwe sie póżniej. Pa pa

CZARNA ja mialam na mysli ze ja I G mamy 2 pokoje No i Oli :tak:Mama ma swoj ale to nie ma znaczenia bo przeciesz nie wejdziemy z Oliwka do nich do lozka :-D:-D:-DWiec dlatego pisalam ze my mamy 2 pokoje :tak:Dzis juz troche cieplej mialysmy w sypialni Oliwka byla w spiworze i jeszcze kocem przykryta bo ten spiwor nie jest za gruby Raczki miala troche chlodne ale jak karczek sprawdzalam to bylo ok :tak:

Witam sie
mlody zrobil mi dzisiaj pobudke o 6:eek:i za nic w swiecie spac nie chcial.wiec troche sie pobawilismy i pojechal do zlobka.a ja zabieram sie za dalsze szukanie pracy..kurcze ja juz nadzieje trace ze w tym miescie (jak i pewnie wszedzie) znajdzie sie dla mnie jakas normalna praca...a nie tynkarz, spawacz itp...jedyne co normalne to zrywacz pieczarek:eek:powiedzmy normalne.zadnej biurowej, zadnej w sklepie...tylko na budowach albo przedstawiciele handlowi z dosw min 2 lata albo telemarketerzy bez stalej pensji ...cholera no :-(
Wspolczuje z ta praca I zycze POWODZENIA a swoja droga to ja jak bede w nastepnym roku szukac w drugiej polowie roku to tez juz mam obawy Bo pewnie w tej kwestji sie za wiele na plus nie zmieni :no:
Asiu a na weekendy jakbys szla czasem do pracy to nie mozesz Rafalka u mamy zostawic?

A my na obiad mamy dzisiaj Canelloni ze szpinakiem :-) wczoraj robione, dzisiaj będzie zapieczone... szkoda tylko, że ja dużo jeść nie mogę :eek: jedynie odrobinke
A dlaczego nie mozesz?????????????
Aaaa..mapety też pamiętam !!!!
I żabę Monikę i Kulfona :-) ale Fraglesów nie.... no ale ja to młoda jestem w porównaniu z Wami, więc mam prawo nie pamiętać :-D:-D:-D
To dokladnie tak jak ja :tak::-D:-D:-D;-)
Ja przepraszam,ze się tak wtrącam w rozmowę, ale wpadłam złożyć spóźnione :zawstydzona/y: życzenia dla wczorajszych solenizantów

Haneczko, Kacperku i Maćki dwa
życzę Wam w dniu pierwszych urodzin
kolorowej tęczy i uśmięchniętego słoneczka!!!

Teraz Serdeczne życzenia w dniu Edukacji Narodowej - z tego co pamiętam, to na pewno Magdziunia obchodzi to święto i zdaje się, że Moli

U mnie trochę sajgon, bo Martyna w niedzielę wieczorem dostała temperatury, płakała, że ją buzia boli i okazało się, że ma zapalenie gardła. Kolejny antybiotyk i tydzień w domu :-( W poniedziałek prawie cały czas z nią siedziałam, bo gorączkowała, ale od wczoraj jest lepiej. Jutro do kontroli.

Pozdrawiam serdecznie. W wolnej chwili wpadnę i doczytam od weekendu.

Ja rok temu o tej porze leżałam pod kroplówką, jeszcze dwie godziny ...​

ZDROWKA DLA MARTYNKI
:laugh2:MY również życzymy wszystkiego naj dziesiejszym Roczniaczkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MOj Maly coś dzisiaj Maruda... Pewnie sie nie wyspal, a moze pogoda?:eek:
A jam się rozmarzyła i Gwiazdka stanęła mi przed oczami.... Choinka, cicho, ciemno, za oknem śnieg, w domu cieplutko, ach.... I pachnie świerkiem.... MMMMMMMM.....
Jeny ale sie z Toba rozmarzylam :tak::tak:;-);-)

U nas tez zimno jak cholera Ale spacer 3 godzinny byl Bo szpital (WIESCI NA LEKARZOWYM )i w kauflandzie bylam Od 19 pazdziernika mam WYCHOWAWCZY jeszcze jutro lub w piatek musze tam isc po dokument jeden bo babka na juz nie mogla mi go wypelnic No i jutro lub w piatk do urzedu Jeszcze do piatku umowilam sie z chrzestna na kupno tych kolczykow No i w piatek CHRZESTNY z ciezarna zona (TP na 23 pazdziernik 2009:tak:) i ich 1,8 rocznym synkiem Wpadaja na kawe i ciacho Bo z wiadomych przyczyn an urodzinach 30 padziernika Ich nie bedzie :rofl2:
Troche zalatwianai mnie teraz czeka A taki ziab na dworze :-(

reklama
dorota w biedronie też śpiworki widziałam, dość ciepłe i długie, chyba koło 30zł kosztowały
Aniaaa ja uwielbiam canelloni ze szpinakiem, tak właśnie pomyślałam zeby dorzucić do menu na sobotę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry