reklama

Październik 2008

U nas wichura i... aż trudno uwierzyć: śnieżyca!!!!!:szok::eek::-D
Młodziaki od rana szaleją. Mnie wciąż męczy katar i zapchany nos (w zasadzie cieknący:sorry:).
Asia, trzymam kciuki, na pewno coś Ci się przyzwoitego trafi!!!!!;-)
Mamo Maksa, wiem, jak to jest nie mieć neta....:tak:
Marma, ocho, imprezowi z was ludzie!!!!!:laugh2:
Miłego dni Mamusie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Galerie masz na mysli handlowa?mamy.ale tam tez probowalam-tyle ze tam praca w weekendy.a ja nie moge bo zlobek zamkniety w weekendy.ja bym chciala na pol albo 3/4 etatu najlepiej.wlasnie znalazlam cos na pol....zobaczymy...wyslalam cv.ale wyslalam juz chyba milion ale nawet w takiem ccc nie chca mnie mimo ze wymagan nie maja niby zadnych...

Asia - Galerianka!! Praca o tyle dobra, że w niepełnym wymiarze godzin, wolne kiedy się chce, pracuje kiedy się ma czas. Kwalifikacje - łatwość nawiązywania kontaktu, praca tylko dla kobiet.:-) żart oczywiście! a tak poważnie to mam nadzieję, że znajdziesz coś fajnego i w czasie jaki Ci pasuje... teraz chyba jest w ogóle trudny okres na szukanie roboty przez ten cholerny kryzys :no::no::no:

CZARNA moja mama spi z Jasiem w ich pokoju Oni maja jeden pokoj :tak:
A dlaczego pytasz?

U mnie nic ciekawego Oliwka strasznie marudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
bo juz sie pogubiłam piszesz ze macie 2 pokoje w jenym ty z mała w drugim G wiec sie zastanowiłam gdzie Mama:eek::eek::eek: Czyli wychodzi z tego ze macie 3 pokoje:confused2:
Hej,
oglądałam zwiastun galerianek w necie. Maskra, co te dziewuchy wyprawiają :szok:.

Gratulację dla kolejnych roczniaczków i wszytskiego najlepszego.:-)

U nas kolejny dzień zwariowany i baardzo zimny. Wyciągnęłam dziś kozaki i zimowy płaszcz i wcale mnie nie zgrzało :cool2: zima idzie czy co? :rofl2:
Dziś babcia kupiła Szymciowi kombinezon zimowy: kurtka i spodnie, no i czapa z szalkiem jak go wystroiłam, to ryczeliśmy ze śmiechu. Wyglądał jak zapomnieni z tv Pi i Sigma (kojarzy ktoś????) :-D:-D:-D chodził przewracał się turlał, wstawał i znowu baaaach... no ubaw po pachy. Niby jeszcze sam nie chodzi, bo się boi, ale w tym odzieniu to luz blus śmigał bo miał miękkie lądowanie.:-D:-D:-D

Ok, mykam spać
miłej nocki
dobranoc
lol pamietam ten program Pi i Sigma!!!! albo ten z reklamy tych opon Mischell czy jakoś tak (ja zawsze sos przekrece:-p)
I ja w końcu znów dołączam do świata mamuś pażdziernikowych. Internecik na moim kompie już działa tak że i ja od jutra ostro działam:tak: A teraz lece już spać. Dobranoc

no i super!!!!
Mirabelko i jak i jak???? Juz wyparła czy jeszcze się męczy???

Witam w zimny pochmurny dzień:confused2::confused2::confused2: Niki mnie namawia na wyskok do miasta po buty a mi sie niehcce nosa z domu wyciagac:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Ale najważniejesze

Dla Bartusia i Patrycji

Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy

Witam
U was w Pl strasznie zimno widze a u nas cieplutko az trudno uwierzyc ze zimna anglia a jest cieplej niz teraz w Pl:-p

Galerianki no coz bez komentarza....mam tylko nadzieje ze moja corka nie bedzie szukala idealow wsrod takich "kolezanek"

Aska przesmysl Ania ma racje praca taka wiesz "przyjemne z pozytecznym":-p:-p:-p:-p;-)żarcik
A tak powaznie to masz kurcze ciezko a ty chcesz jak pracowac w godzinach kiedy Rafcio w zlobku tak??pon-pt?? dawaj do ns pomozemy:tak: ;-)

A ja znow tradycyjnie pije kawusie,oranko sie pierze, mloda buszuje a ja mysle co zrobic na obiad;-)

A DLA NASZYCH DZISIEJSZYCH SOLENIZANTÓW DUŻO ZDRÓWKA UŚMIECHU NA TWARZY I DUUUUŻO SŁONECZKA
z6186588X.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Ooo.. ja też pamiętam Pi i Sigmę bardzo dobrze:-)
Pamiętam też:
Było sobie życie - uwielbiałam
5 10 15
Pan Tik Tak (wtorek o 16-ej)
Walt Disney Przedstawia (sobota o 14-ej)
Teleranek (ale za tym nie przepadałam)
No i dobranocki oczywiście...

Wtedy zawsze się czekało na te programy... teraz dzieciaki mają inaczej... o każdej porze moga bajki oglądać i filmy dla dzieci...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry