reklama

Październik 2008

Pati zdrówka dla Ciebie a może @ nie przyjdzie wcale?;-)
Magdziunia te nieregularności to moim zdaniem przez karmienie są
Minisia to dziś o 19.00 pójdziesz już do wyra:tak:

A my mamy wreszcie kolejnego zębolka!!

Byliśmy na takim niedzielnym markecie noi trochę nowych zabawek wpadło mi w ręce, kupiłam 2 nowe kołdry to już z myślą o gościach komunijnych no a M sobie piłe motorową kupił i nawet nie sapnął, że dużo kasy poszło bo taki zadowolony ze swojego zakupu:-D

Oj chyba tak, chyba o 19 bede juz w lozku
A ja sie wzielam za zaproszenie do komunii bo wpadlam na pomysl jak zobaczylam twoje :-pi teraz sie bawie , tylko musze wiki ladnie uczesac i zrobic fote na zaproszenie

AAaaa i my mamy kolejnego zebolka :))

reklama
Czarna[/B], wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Samiego. Lucky guy:-D :*********

Moje chłopaki po % ŚPIĄ :cool2: A ja idę sprzątać :dry: Masakra jakaś :baffled:
Najważniejsze, że impreza udana, a z tym tortem to trochę przegięli!!!!
Oj chyba tak, chyba o 19 bede juz w lozku
A ja sie wzielam za zaproszenie do komunii bo wpadlam na pomysl jak zobaczylam twoje :-pi teraz sie bawie , tylko musze wiki ladnie uczesac i zrobic fote na zaproszenie

AAaaa i my mamy kolejnego zebolka :))

No to nasze idą łeb w łeb z zębami:tak:

A do zdjęcia ja też włosy jej robiłam na lokówce, żeby ładnie wyglądała:tak:

Cześć
wpadam się przywitać i biegnę prasować, bo mam pełną suszarkę i następne pranie w pralce. Byliśmy dziś na zakupach, z dzieckiem to jednak masakra do centrum handlowego (3 centrów ;-):-p). Potem pewnie poczytam i odpiszę. Młody się z tatą usypia, ciekawe który pierwszy padnie ;-):-p:-D

Najserdeczniejsze życzenia dla Małych Solenizantów Radka i Samuelka - Sto lat radości i uśmiechów!!!

Blond to nie wesoło :no: Zdrówka dla Rafałka!!!
Ula jak kochana starsza siostra z Karolinki :tak:
Ppatqa zdrówka, zdrówka, zdrówka
Evelajana mile spędzonego czasu w rodzinnym gronie
Dorota tu trzeba twardym być ;-) Gratki dla Ciebie przede wszystkim. A ja też myślę, że najważniejsze, to być systematycznym - Bartek je właśnie co trzy godziny i na noc wypija mleko R z 240ml wody, to jest ok 19:30 i śpi do 6-7. Tak jak Evelajana wspomniała mi u Martyny zajęło to 3 dni, ale płakała nie powiem. Trzeba to przeżyć.
Gosiu ale akcja z tym tortem :wściekła/y:

My zaliczyliśmy wczoraj urodziny mojego taty, a dziś po śniadaniu zakupy i na rynek wpadliśmy. Kupiłąm dzieciom rękawiczki. Sobie taki dziergany bezrękawnik i nic więcej nie wpadło mi w oczy. Wszystko w cętki albo cekiny - do pracy nie bardzo :sorry2:

witam, ja dalej płuca wypluwam , a nie mam nic w domku co by zatrzymało kaszel, po prosu zapalenie krtani jak nic. Młody ma dziś problemy z zasypianiem, cyrki odstawia, jeden przy teściowej- placz w łóżeczku, więc ja zła matka jestem bo powinam go nosić na rekach- oczywiście ja przez tą ktrań sama ledwo człapie. Okno wmontowali jedno, jakiś kłopoty były

Hello - weny brak na pisanie i jakoś ta pogoda barowa nastraja mnie smutkiem.
Dziś dostałam @ :-(:-(:-( po 44 dniach od poprzedniej - tym razem to na poważnie muszę wybrać się do gina i spytać co z tym zrobić.
Nie wiem czy to zawirowania hormonalne czy to że jeszcze karmie piersią :confused::confused::confused:
Poza tym ile stresu przez te dni :szok:

No nic nie będę Was zanudzać.

Agamir zdrówka.

Dorotko oby Oliwcia się ładnie przestawiła.

Ula wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy ślubu.

Gosiu dla Radzia i Madziu dla Samiego wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek pierwszych.

Seba wcale nie chce pić mleka Bebiko itp. :wściekła/y: najlepiej to jadłby to co my jemy.
A przecież musi zjadać przynajmniej 500-600 ml dziennie mleczka :-(
Ech .... daję mu kaszkę mannę z mlekiem krowim - to zjada.
I już nie wiem czy dobrze robię czy nie :confused:
Nie ma uczulenia po tym.
Lekarz powiedziała, że całe jajko może jeść, lane kluseczki też.

No dobra zmykam poleżeć sobie jeszcze bo mnie brzuszek pobolewa.
Miłego dnia.

Sami wszystkiego najlepepszego

Ja mało płuc nie wypluje. Ula mi też @ się spóźnia. dziś roią okna, niestety M też, o jego kolega przyjechał sam, miał być z pracownikiem, ale tamtemu coś wypadło. Młody śpi, a na górze się tłuką. Młody wczoraj obudził się 0 22.30 i nie spał przez półtora godziny, na zabawe mu się zebrało, ale już idziemy nowym czasem. Ja miałam koszmarną noc przez ten kaszel. Dziewczyny udanych imprez.
Madzia nie dobijaj mnie, u mnie mleko tylko rano, pry dobrym nastroju 210 ml, czasem przed południem ze 120 ml i tyle, wieczorem nawet nie próbuje bo i tak w zlew idzie ;-). Lekarz powiedział, że jak nie chce to nie zmuszać :sorry2:a że on alergik, to nawet jogurtem nie zastąpię :baffled:

A my dziś zakupowo. Mamusia kupiła sobie dwa sweterki i butki:)
I Jaguni pare drobiazgów.Dziadkowie przyjechali i zajeli się mała a my na zakupki.Więc na basenik może jutro.

Aśka ja ostatnio mamie kupiłam inchalator bo ciągle choruje i wszedzie widziałam najtaniej za 160 a kupiłam w aptece za 130 i jest naprawde spoko.Myśle że warto zważywszy na te częste choroby Rafałka.A ty sie nie możesz postarać o kase z Mopsu?Lub z uczelni?

Mnisia Czarna imprezuje:)

STO LAT STO LAT DLA SAMIEGO I JEGO RODZICóW BO W KOńCU TO WASZ WYJąTKOWY DZIEN.JUTRO PEWNO NIE ZAJRZE WIęC DZIś PISZE.

Dobranoc
Wesolutka inhalator ok, ale u nas młody się tak drze, że jeszcze gorzej, bo sobie dodatkowo gardło podrażnia i bardziej go boli.

Wesolutka ja juz mam ten sprzet w domu.pozyczylam wiec spoko.tlyle ze maly sie drze i nie chce:/
No właśnie.....

Agamir świetny sposób na darcie włosów i drapanie po buzi. Muszę spróbować, choć własnie w chwilach grozy, kiedy przerzedzał mi czuprynę miałam ochotę mu oddać :zawstydzona/y:.

Gratulacje dla Radzia i Samiego.

U nas w domu też demolka, momentami mam dość, wszystkie pudełka w szafkach porozrywane, wyrzute i pogniecione, papier toaletowy używamy z reklamówki, ten podarty przez Szymcia :-D;-), gumki i sznurówki na uchwytach doprowadzają mnie do szewskiej pasji, ale ponoć to norma :sorry2: .

Zdrówka Pati
i przepraszam jeśli kogoś pominęłam ;-) bo jak zwykle na szybko czytałam. Lecę spać, bo u nas dziśnoc w kratkę była. Szymon bawił się w nocy ponad 2 godziny i od 6 znowu. Ale chyba jedno zębisko w ko/ńcu się wyryło, czyli byłby trzeci. Jesteśmy na szarym końcu w wyścigu na ząbki ?;-):-p

Dobrej nocki :-)

naszym weekendowym solenizantom - Radziowi i Samiemu - składam życzenia zdrówka, radości i zapasów niespożytej siły do zabawy na cały kolejny rok :-):-)

ppatqa, agamir zdróweczka dla Was dziewczyny
Asia trzymam kciuki za Rafałka, żeby to jednak nie była astma
magdziunia u nas też bebiko ble, teraz kupiłam ten Nan waniliowy, widzę że smakuje ale co z tego jak kilka łyczków wypije i cyca się domaga

u nas weekend spokojniutki, rodzinny, pierwszy od nie pamiętam kiedy
jedyne "szaleństwo" to walka obejrzana u znajomych, Iga wytrzymała do końca i nie padła, za to w domu od razu odpłynęła ;-)

Witam w poniedzialek No i kolejny tydzien sie zaczyna Ja w tym tygodniu mam wiele spraw Rodzinne i wychowawcze musze do konca zalatwic :tak:
W srode endokrynolog w Katowicach W czwartek zakupy i strojenie pokoju na urodzinki W tygodniu sprzatanie Mycie okien itp A w pitek gotowanie i imprezka :tak:
Ale ja tak lubie miec co robic i lubie miec taki tydzien zajety ;-)

Ja tak narazie samolubnie BO sama nie wiem jak ta noc opisac TAKA JESTEM ZADOWOLONA :tak::tak::tak::tak:

Oliwka zasnela o 21,10 Pierwszy raz obudzila sie po 3 (i to juz jak na nia to jest bardzo dlugo spania )Pojeczala chwile DALAM JEJ WODE KTORA MIALAM WCZESNIEJ PRZYGOTOWANA ALE NIE CHCIALA wIEC POMYSLALAM SOBIE ZE ZROBIE JEJ CIEPLEJSZA TAK JAK MLEKO CHERBATKE i WYPILA HERBATKI 30 ML i spala do 7 :tak:Raz jeszcze musialam jej tylko smoczka podac Normalnie dziewczyny dziecko mi dorosleje :tak:IObudzila sie bez placzu Siedziala sobie i gadala do siebie kochana Po 7 dalam jej flaszke i sama ja trzymala i pila :tak:

Wczoraj byla niedziela cudow Ale o tym zaraz napisze an postepowym

Ale jestem szczesliwa Oliwka jadla mlekczko o 21,10 a pozniej mleczko po 7 rano :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

MILEGO DNIA MAMUSKI

reklama
Dorota brawo dla Oliwki i dla ciebie za konsekwencję:tak:

Ja się witam w poniedziałek, M już do racy pojechał a my w trzy w domu bo Karolina ma cały tydzień wolne, a jeszcze we środę M leci do polski więc już całkiem same zostaniemy:no:
Pogoda brzydka i mój humor też..:-(
Miłego dnia;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry