dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Czesc dziewczyny
SAMI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU TWOICH PIERWSZYCH URODZINEK USMIECHAJ SIE CALY CZAS I ROSNIJ ZDROWO :-)
MINISIA nie moge sie jakos przyzwyczaic do twojego nowego AVATARA
CZARNA milej i udanej imprezki Ja sie juz doczekac nie moge urodzin Oliwki :-)
Wiec pierwsza mega ciezka noc za nami .
Jestem bardzo zadowolona z postepow Oliwki bo jak na pierwszy raz i tak niezle :-)
Kaszki gestej o 20 nie chciala Zjadla 130 ml mleka z kaszka z butelki i o 22 usnela
Obudzila sie z placzem o 24,20 Najpierw glaskalam ja po twarzy,brzuszku itp :-) Ale ze zaczela plakac jeszcze bardziej wzielam ja na rece A ta sie nakrecila jak syrena Darla sie strasznie az sie zanosila Wiec dalam jej wode zabarwiona lekko mlekiem Wypila 100 ml
Ale po tym nie zasnela I wzielam ja do lozka A Oliwka co kilka minut plakala Doslownie mialam juz takie nerwy na nia Przysypiala na 1-3 minuty i zas ryk Wkurzylam sie i bardzo stanowczym glosem do niej mowilam i sie uspakajala na chwile Pozniej jak sie zas nakrecila Obrucilam sie do niej plecami a Ta wyla jak nakrecona I po kilku minutach usnela :-)
Wprawdzie bylo juz przed 4 :-( I SPALA DO 7 STAREGO CZASU :-)
SUKCESEM JEST TO ZE WYTRZYMALA BEZ MLEKA 6,5 GODZINY jeszcze nigdy w nocy tyle nie wytrzymala A jakby jeszcze udalo sie przez ten czas spac to byloby wysmienicie No ale pomalu :-)
Mnie sie marzy aby ona np zjadla o 22 a pozniej o 6/7 nad ranem i spala przez ten czas
Tak mi sie marzy na poczatku a pozniej to karmienie o 22 przesunac na wczesniej :-)
Dzis w planach zakupy i kosciol MILEJ NIEDZIELI
Oliwka juz sie bawi
SAMI WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU TWOICH PIERWSZYCH URODZINEK USMIECHAJ SIE CALY CZAS I ROSNIJ ZDROWO :-)
MINISIA nie moge sie jakos przyzwyczaic do twojego nowego AVATARA
CZARNA milej i udanej imprezki Ja sie juz doczekac nie moge urodzin Oliwki :-)
Wiec pierwsza mega ciezka noc za nami .
Jestem bardzo zadowolona z postepow Oliwki bo jak na pierwszy raz i tak niezle :-)
Kaszki gestej o 20 nie chciala Zjadla 130 ml mleka z kaszka z butelki i o 22 usnela
Obudzila sie z placzem o 24,20 Najpierw glaskalam ja po twarzy,brzuszku itp :-) Ale ze zaczela plakac jeszcze bardziej wzielam ja na rece A ta sie nakrecila jak syrena Darla sie strasznie az sie zanosila Wiec dalam jej wode zabarwiona lekko mlekiem Wypila 100 ml
Ale po tym nie zasnela I wzielam ja do lozka A Oliwka co kilka minut plakala Doslownie mialam juz takie nerwy na nia Przysypiala na 1-3 minuty i zas ryk Wkurzylam sie i bardzo stanowczym glosem do niej mowilam i sie uspakajala na chwile Pozniej jak sie zas nakrecila Obrucilam sie do niej plecami a Ta wyla jak nakrecona I po kilku minutach usnela :-)
Wprawdzie bylo juz przed 4 :-( I SPALA DO 7 STAREGO CZASU :-)
SUKCESEM JEST TO ZE WYTRZYMALA BEZ MLEKA 6,5 GODZINY jeszcze nigdy w nocy tyle nie wytrzymala A jakby jeszcze udalo sie przez ten czas spac to byloby wysmienicie No ale pomalu :-)
Mnie sie marzy aby ona np zjadla o 22 a pozniej o 6/7 nad ranem i spala przez ten czas
Tak mi sie marzy na poczatku a pozniej to karmienie o 22 przesunac na wczesniej :-)
Dzis w planach zakupy i kosciol MILEJ NIEDZIELI
Oliwka juz sie bawi
Ostatnia edycja:

najlepiej to jadłby to co my jemy.
A bebiko hmmm jak nie chce to moze nie zmuszaj Jak jest cos czym mozesz zastapic bebiko to to rob Takie moje skromne zdanie Przeciesz mowisz ze jeszcze troche karmisz wiec jakies mlekczko pije I ta manna Ja uwazam ze jest ok 
I na 15 do kosciolwka nie zadazymy Jak bede miala sily to na 17 pojdziemy U mnie jest WIOSNA i fajnie byloby jeszcze wyjsc w taka pogode na spacer
wrocilam z pracy o 11 i ubieralam sie z wika do kosciola
wiec wyobrazcie sobie ze usypialam tam ale dalam rade
Ale cukierki z imprezy dostali
A ja idę sprzątać