Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Dobranoc Mamuśki :**************
ulala to się dzieje u Twojej Wiki moze to ja zmusi do zmiany zachowaniami juz troche lepiejhumorek wraca
a moja corka wrocila ze szkoly i mi oznajmila ze sie zakochala w jakims koledze o imieniu KURTi chca chyba wziasc slub
ona tak twierdzi bo skoro on na nia zerka i sie usmiecha a dzis razem babeczki piekli to napewno sie zakochal
![]()

Jakbym o moim Samim czytała też chyba mu dziąsełka przszkadzaja:-(Wanilia gratuluję dyplomu!!
Ppatqa zdrówka
Kasia i dla Martynki również zdrówka życzę
Minisia ja też bym od razu kazała mamie ten list otworzyć!! No masz!! córka Ci się zakochała:-) a moja stwierdziła że nie ma w całej szkole żadnego fajnego chłopakato kogo ona by chciała
Dorota ale Was Oliwka ustawia po kątach;-)
Witajcie!!
U nas nic ciekawego..
M w domu w tym tygodniu to i do komputera ciężko się dopchaćale znów w przyszym tygodniu leci do PL na parę dni i będę słomianą wdową....i czasu na bb więcej
![]()
Teraz w ostatnich dniach Lenka coś bardziej marudna nie chce się sama bawić, o wszystko się złości, wydziera się straszniechyba jej te dziąsełka dokuczają
, ale o tyle dobrze, że w nocy śpi...
No to zmykam.... do jutra![]()
hahaha to mój pewnie NIENORMALNYTo chyba u wszystkich maluchów normalne...boja okłada rękoma po buzi i ciągnie za włosy...próbuje tłumaczyć ze boli ale na razie z marym skutkiem![]()

To ty uważasz ze śpi i nie widziZa włosy i do jaskini...ale wiesz. Hanka wtedy smacznie śpi i nie widzi![]()

dobry sposóbA co do ciagniecia za włosy to Antos robił to samo nie skutkowało mowienie nie wolno wiec zastosowałam inna moze gorsza metode a mianowicie jak ciagnał za włosy to ja tez jego ciagnełam rozpłakał sie z 3 razy i teraz juz tego nie robi co do bicia to jak zaczyna to roic to biore raczke i pokazuje ze cacy cacy jest lepsze bije juz sporadycznie.

spóźnione ale szczereDziękuję kochane za życzenia!!!!
M rano przyszedł z bukietem kwiatów i cały dzień siedzieliśmy sobie w domku winko popijaliśmy i co trochę mi wywietrzało z głowy to M znowu polał..... ufff, teraz mnie suszy więc wodę chlipię
Buzka i dobrej nocy (bez pobudek) dla Was![]()
zaszyła sie w swoim żywiolea gdzie czarna ?????![]()

wow ale wam dobrze chyba tez z rana sprzedam dzieci do Niki i heja do łóżeczka;-);-)Sto lat, Sto lat!!!
Najlepsze życzenia urodzinowe dla Radusia!!!!
Witajcie w sobotę;-)
My dziś wstaliśmy dopiero o 10aż mnie głowa boli, bo to za długo..
Lenka się obudziła o 8.30, przebrałam ją i pomaszerowała do Karoliny i tam się bawily a my spaliśmy
Pogoda u nas dziś do d... co chwilę się chmurzy i kropi ech... no i ze spacerku nici
Muszę jakiś obiad zrobić a zupełnie nie mam pomysłu na ni, a Wy co gotujecie????
ojjjjj biedactwo oby szybko mineło!!! ZDRÓWKAUla Wszystkiego najlepszego dla Waszej rodzinki!!!!
Radusiu 100 lat!!!!
witam
Rafałek znowu chory.wczoraj poszlam do lekarza zeby go osluchala bo od 3 tygodni ciagle kaslal ale nic wiecej mu nie bylo.wiec poszlam to sprawdzic.babka powiedziala ze to juz za dlugo i w koncu dostal antybiotyk, mowi ze lekko oskrzela ma nieczyste ale tragedii nie ma.dostal skierowanie do poradni chorob pluc dzieci na badania pod wzgledem astmy.no i kazala kupic albo pozyczyc nebulizator i robic mu te inhalacje.i wszystko bylo ok bo ani kataru ani goraczki nie mial.a tu wieczorem 38, rano 39.5 i teraz 38.8z nosa kapie.wiec chyba w sama pore tam poszlismy albo tam cos zlapal chociaz chyba tak szybko by go nie wzielo.
dzisiaj mialam miec spotkanie z tym zespolem ale przelozylam na srodek tygodnia bo nie wsadze go w samochod przy takiej temperaturze na dluzsza trase.a tam na wsi u mamy jakby cos sie dzialo to nawet nie ma gdzie jechac.
wiec sie troche plany pozmienialy.
mlody teraz znowu spi, ja wrocilam z apteki, kolezanka z bb posiedziala z nim w domu zebym mogla wyjsc.sorki ze na tym watku
ide jakis obiad ugotowac i posprzatac bo maly w 3 minuty roznosi pol chalupy....zreszta wiecie o czym mowa na bank![]()
DZIĘKUJE!!!!!!!!!SAMUELU
W tym dzisiejszym dniu radości,
życzę 100 lat pomyślności.
Niech Ci życie w szczęściu płynie,
niech Cię radość nie ominie!
Dziś chcę złożyć Ci życzenia,
Szczęścia, zdrowia, powodzenia.
Niech Ci słońce jasno świeci,
I w radości dzień przeleci.
Niech odejdą smutki troski,
By nastąpił dzień radości.
My dziś imprezujemy;-)A my dziś zakupowo. Mamusia kupiła sobie dwa sweterki i butki
I Jaguni pare drobiazgów.Dziadkowie przyjechali i zajeli się mała a my na zakupki.Więc na basenik może jutro.
Aśka ja ostatnio mamie kupiłam inchalator bo ciągle choruje i wszedzie widziałam najtaniej za 160 a kupiłam w aptece za 130 i jest naprawde spoko.Myśle że warto zważywszy na te częste choroby Rafałka.A ty sie nie możesz postarać o kase z Mopsu?Lub z uczelni?
Mnisia Czarna imprezuje
STO LAT STO LAT DLA SAMIEGO I JEGO RODZICóW BO W KOńCU TO WASZ WYJąTKOWY DZIEN.JUTRO PEWNO NIE ZAJRZE WIęC DZIś PISZE.
Dobranoc

Ale z dobrych wieści kuchnia prawie zrobiona!!!! zostały tylko drzwiczki do szafy
;-);-);-) Żarełko na imprezkę też prawie zrobione mięska upieczone zaraz wstawiam kolejne (wiec jeszcze posiedze ) Jutro tylko ziemniaczki pieczone do zrobienia i smażenie kotletów faszerowanych;-) najgorsze bedzie przewiezienie tego wszytskiego do rodziców i tam przygotowanie ale cóż