Marma
Mama Kacperka i Przemka
Cześć dziewczyny
No ja po weekendowych zajęciach trochę zmęczona bo zaliczenia się zaczęły. Na dodatek przyjechał mój "ukochany" teściu z córką mojego M i niestety zostaje do wieczora.....
No ale choć tyle z tego że zabrał dzieciarnie na sanki a ja mam chwilkę żeby napić się herbaty.
Jutro wielki wypad w góry i wrócimy dopiero w niedziele, tak więc raczej udzielać się nie będę. Sorki ale nie poczytam was za bardzo ale muszę przygotować wszystko puki potworków niema bo potem będzie chaos.
No ja po weekendowych zajęciach trochę zmęczona bo zaliczenia się zaczęły. Na dodatek przyjechał mój "ukochany" teściu z córką mojego M i niestety zostaje do wieczora.....
No ale choć tyle z tego że zabrał dzieciarnie na sanki a ja mam chwilkę żeby napić się herbaty.Jutro wielki wypad w góry i wrócimy dopiero w niedziele, tak więc raczej udzielać się nie będę. Sorki ale nie poczytam was za bardzo ale muszę przygotować wszystko puki potworków niema bo potem będzie chaos.
krojemu tylko na kawalki a on sobie "moczy" w ketchupie i szamie;-) zup nigdy w zasadzie nie robilam na typowe papki zawsze jakies chociaz male grudki mial, moze powoli,powoli nauczy sie jesc kawaleczki.
Poza tym dobry ketchup nie jest zly;-) Agamir a moze jak bedziesz miala jakas pomoc, to rozloz jakis wielki recznik niech tam sobie Antos usiadzie i daj mu jakas nowosc zeby sam zjadl a co za tym idzie nabrudzil;-).
W ulotce pisze, że nie wolno na narządy intymne ani w okolicy odbytu, ale skoro pomoglo... Jak bym miała stosować cos na własną ręke, to polecam MaxiBiotic