reklama

Październik 2008

A kolęda dobrze: szybko i bezbolesnie :biggrin2: hi hi
Jak przyszli ministranci, Rafał się kurczowo trzymał mamusi i nie mogłam go na nogi nawet postawic, ale pozniej jak ksiądz przyszedł to się wstydził, chował się za mnie, ale usmiechał zza mojego kolana :biggrin2: hi hi
No i ja chyba na jakąs biedną wyglądam bo ksiądz ode mnie nie chciał koperty :biggrin2: ha ha Juz drugi raz mi sie to zdarzyło, kiedys z Patrykiem u mojej mamy przyjmowalismy kolede to tez nie wziął...
A mały jakby dzisiaj troche lepiej, znaczy kaszle, ale juz troche mniej, je w miare ok, wiec mam nadzieje ze idzie ku lepszemu... Katar tez juz mniejszy...

No a teraz juz zmeczony, tuli się i ogolnie marudnawy, wiec zaraz do kapieli i spac go poloze :biggrin2: Mam nadzieje ze pospi ładnie :biggrin2:

reklama
Ja sie wprowadzam do Gosi...co chwila piecze ciacho ehhh

Dzisiaj w radio słyszałam, ze dzisiejszy dzien jest najgorszy w roku...ufff juz sie konczy;-)

U nas ok. Hanka zasypia, pranko sie pierze a mama zapomniala o diecie:cool2:

Ja sie wprowadzam do Gosi...co chwila piecze ciacho ehhh

Dzisiaj w radio słyszałam, ze dzisiejszy dzien jest najgorszy w roku...ufff juz sie konczy;-)

U nas ok. Hanka zasypia, pranko sie pierze a mama zapomniala o diecie:cool2:
Kaka, jak się do mnie wprowadzisz, to dietę szlak trafi :tak: AAAAA!!!! Własnie wyjęłam ciasto z piekarnika.. Mmmm, pachnie na całe mieszkanie. Drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Zapraszam!!!!!!!!

Dlaczego najgorszy dzień dzisiaj????

Magdziunia, trzymam kciuki za pomyślne wiadomości. Dorka też zaciskam kciukasy!!!!!!!!!!!!!!!!

Po całodziennej batalii idę odpocząć. Maksiowa, tak rzutem na tasmę, moja mama juz sie pisze do zabierania dzieci na weekend :cool2::cool2::cool2: To sobie odżyję :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Cześć dziewczyny!! Wróciliśmy!!
Było rewelacyjnie...cały tydzień słoneczko, jeździliśmy na zmianę...jedno z nas zajmowało się Szymkiem, a drugie jeździło, a kolejnego dnia odwrotnie.... Znajomi byli z nami z ciut starszym dzieckiem, więc wesoło było. Wyjeździłam się, wyspacerowałam, podrinkowałam i ogólnie jestem bardzo zadowolona :-)

Muszę podczytać co tak u Was!!

Było rewelacyjnie...cały tydzień słoneczko, jeździliśmy na zmianę...jedno z nas zajmowało się Szymkiem, a drugie jeździło, a kolejnego dnia odwrotnie.... Znajomi byli z nami z ciut starszym dzieckiem, więc wesoło było. Wyjeździłam się, wyspacerowałam, podrinkowałam i ogólnie jestem bardzo zadowolona :-)

Czyli wróciłaś z innej planety :-D:-D:-D

I ja się witam wieczorkowo:-)
Magdziunia to dobrze że humorek trochę lepszy.
Ja w czwartek idę do gina na wizytę kontrolną:wściekła/y:
Ania super że wyjazd się udał!

Bartek śpi a my mamy chwilkę dla siebie:-)

Witajcie.
Humorek ciut lepiej ... nadal jedna wielka niewiadoma - brak @, test negatywny ... decyzja idę do gina.
Boje się jak diabli, bo nie wiem co usłyszę.

Maksiowa witaj.

Dorcia moje kciukasy zaciśnięte.
bedzie dobrze zapewne dostaniesz tabletki na wywołanie choć jak karmisz to moze wina zwalać na to:tak::tak:

ahhhh ale fajnie mieliście:-p:-p:-p

Patrycja toć wiosną bedziesz miała jeszcze więcej racy:tak::tak: więc do czego ci tak spieszno:-p:-p

Hello wieczorek leci spokojnie dzieciaczki ładnie poszły spac, mamusia zrelaksowała sie na kurniku a teraz czas chyba na łóżeczko:tak::tak: tylko co ja w nim będe robic tak wcześnie:szok::szok::szok: "tylko bez zbereźnych propozycji":cool2::cool2::cool2:

Wpadam tylko zeby sie przywitac!
Jakoś czasu brak. Wczoraj znowu bylismy porobic badania w szpitalu bo temp ciągle skacze 35.2 do 38.2 i z powrotem. Mam dość!!!! Nikt nie wie co jest mojemu dziecku!!!:no:
Zaraz Michu wstanie to sprzatamy mieszkanko, pranko, obiadek. Mam nadzieje ze plan wypali bo marudka daje momentami popalić. Zawsze zasypiał ok 20tej a teraz 22.30 jak by miał zegarek w dupci :baffled:

Miłego dzioneczka! Bede tu zaglądać:tak:

reklama
czesc dziewczyny :-)
Dziekuje za kciuki
Dzis albo jutro dowiem sie czy grzesiek zostaje czy wraca do domu .Mam nadzieje ze zostanie .No ale jak nie to mam nadzieje ze te 10 dni mu tam cos dalo i ni bedzie pil :-)

Oliwka wczoraj nic w dzien nie spala A wieczorem dopiero zasnela o 20.15 Jestem ciekawa jak to dzis bedzie

MADZIU 3 mam kciuki za gina MOze serio t ze karmisz jeszcze to ta @ taka rozregulowana
KAKA dlaczego wczoraj byl najgorszy dzien?????
ANULA kurcze wspolczuje Najgorzej to jak nie wiadomo co dziecku jest :-(

MILEGO DNIA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry