Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
A kolęda dobrze: szybko i bezbolesnie
hi hi
Jak przyszli ministranci, Rafał się kurczowo trzymał mamusi i nie mogłam go na nogi nawet postawic, ale pozniej jak ksiądz przyszedł to się wstydził, chował się za mnie, ale usmiechał zza mojego kolana
hi hi
No i ja chyba na jakąs biedną wyglądam bo ksiądz ode mnie nie chciał koperty
ha ha Juz drugi raz mi sie to zdarzyło, kiedys z Patrykiem u mojej mamy przyjmowalismy kolede to tez nie wziął...
A mały jakby dzisiaj troche lepiej, znaczy kaszle, ale juz troche mniej, je w miare ok, wiec mam nadzieje ze idzie ku lepszemu... Katar tez juz mniejszy...
No a teraz juz zmeczony, tuli się i ogolnie marudnawy, wiec zaraz do kapieli i spac go poloze
Mam nadzieje ze pospi ładnie 
hi hiJak przyszli ministranci, Rafał się kurczowo trzymał mamusi i nie mogłam go na nogi nawet postawic, ale pozniej jak ksiądz przyszedł to się wstydził, chował się za mnie, ale usmiechał zza mojego kolana
hi hiNo i ja chyba na jakąs biedną wyglądam bo ksiądz ode mnie nie chciał koperty
ha ha Juz drugi raz mi sie to zdarzyło, kiedys z Patrykiem u mojej mamy przyjmowalismy kolede to tez nie wziął... A mały jakby dzisiaj troche lepiej, znaczy kaszle, ale juz troche mniej, je w miare ok, wiec mam nadzieje ze idzie ku lepszemu... Katar tez juz mniejszy...
No a teraz juz zmeczony, tuli się i ogolnie marudnawy, wiec zaraz do kapieli i spac go poloze
Mam nadzieje ze pospi ładnie 

AAAAA!!!! Własnie wyjęłam ciasto z piekarnika.. Mmmm, pachnie na całe mieszkanie. Drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Zapraszam!!!!!!!!