reklama

Październik 2008

Gosia ja to juz mam wizje wszystkego, w glowie mam kazdy pokoj urzadzony:tak:

Patrycja Jacek ma powazna wade wzroku, i malemu od urodzenia jedno oczko ucieka bardzo, na niektorychzdjeciach to widac nawet, wiec trza dzialac. Ja dlugo szukalam okulisty dzieciecego, na NFZ to musielibysmy czekac baaaaardzo dlugo wiec idziemy prywatnie:tak:

reklama
Gosia ja to juz mam wizje wszystkego, w glowie mam kazdy pokoj urzadzony:tak:

Patrycja Jacek ma powazna wade wzroku, i malemu od urodzenia jedno oczko ucieka bardzo, na niektorychzdjeciach to widac nawet, wiec trza dzialac. Ja dlugo szukalam okulisty dzieciecego, na NFZ to musielibysmy czekac baaaaardzo dlugo wiec idziemy prywatnie:tak:
powodzonka u okulisty
czesc dziewczyny :-)
Dziekuje za kciuki
Dzis albo jutro dowiem sie czy grzesiek zostaje czy wraca do domu .Mam nadzieje ze zostanie .No ale jak nie to mam nadzieje ze te 10 dni mu tam cos dalo i ni bedzie pil :-)

Oliwka wczoraj nic w dzien nie spala A wieczorem dopiero zasnela o 20.15 Jestem ciekawa jak to dzis bedzie

MADZIU 3 mam kciuki za gina MOze serio t ze karmisz jeszcze to ta @ taka rozregulowana
KAKA dlaczego wczoraj byl najgorszy dzien?????
ANULA kurcze wspolczuje Najgorzej to jak nie wiadomo co dziecku jest :-(

MILEGO DNIA
kciuki zaciśniete
cZESC DZIEWCZYNY U NAS DALEJ PŁACZLIWY DZIEN PO SZCZEPIENIACH . PIJE 5 MELISE ABY SOBIE COS NIE ZROBIC ZE ZŁOSCI .

JAK JA PRAGNE ISC DO PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOROTA TRZYMAM KCIUKI

CZARNA BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!
Agamir musisz jakoś przeczekać ten czas. Dasz rade. silna babka z ciebie ;-)
Agamir a moze cos przeciw bólowega dac maluszkowi:tak::tak:
Ahhhh przechodziłam ten stan który masz teraz:tak::tak::tak::tak:
Magdasf ale agent:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mój jak mówie nie wolno bierze łapki na dół i tylko przebiera paluszkami i patrzy z pod byka z zalotnym uśmieszkiem:-D:-D

Ok już po operacji!!!! Wszystko OK ale biedna załamana bo jeszcze kawy pić nie moze a ona bez dzbanka kawy nigdzie się nie rusza:-D:-D:-D:-D
Ciesze sie że operacja sie udała. Czarna wklejałas kiedys linki do tych torów samochodzikowych. Jeden był za 29 a drugi za 55 zł. czy jakos tak. Duża jest róóżnica miedzy nimi ?orientujesz sie może?

A mój Mały mi dzis zrobił święto lasu ;-) spał w dzień 3 godziny. ciekawe co będzie wieczorem i w nocy :-D

magdziunia kiedy masz wizytę? też mi si wydaje że to przez karmienie
u mnie 15 stycznia minęły dwa lata od ostatniej miesiączki, też zaczynam się denerwować bo nie karmię aż tak dużo, przy Sebie po około 8 mies. dostałam @
27 stycznia mam gina, zobaczymy co powie
Martynka my w tym mieszkaniu na 8 kolęd raz mieliśmy sytuację że proboszcz nie chcial koperty, a tak to przeważnie zapominamy i na korytarzu ich łapiemy, ale biorą ;-)
Aniaaa suuuuper wypoczynek za Wami :tak:
M.Maksa niezła waga :tak: mojego siostrzeńca córeczka skńczyła na dniach 3 miesiące i waży niecałe 4500, ale u niej od początku problemy z przybieraniem,jest pod kontrolą, na tym specjalnym mleku ale i tak fatalnie
Magda kciukasy za badania u okulisty trzymam :tak:
czarna super że siostra ok się czuje :tak:
agamir trzymaj się
Gosia super fotka, a za Twojego czarnowidza też kciukasy trzymam :tak:
ppatqa a na kiedy planujcie wykończyc górę na tiptop, n Wielkanoc się uda?
lilunia u mnie też zapowiada się dłuuugi wieczór, bo Iga wstała o 11 a teraz jeszcze drzemie

u nas z plamkami lepiej, wysuszają się ale wygląda to nieładnie, mam nadzieję że ślady nie zostaną, najgorsza na klatce i ta pod peluchą, bo tam wilgoć, wietrzę dużo, już dwa razy siusiu na podłogę i raz na nocnik dziś było w związku z tym :-)

Ciesze sie że operacja sie udała. Czarna wklejałas kiedys linki do tych torów samochodzikowych. Jeden był za 29 a drugi za 55 zł. czy jakos tak. Duża jest róóżnica miedzy nimi ?orientujesz sie może?
My kupywaliśmy ten mały za 25 i jest bardzo fajny
A róznica jest pewnie w wielkosci:
MAŁY:
ZESTAW ZAWIERA

-2,40 cm giętki tor
-4 przęsła do drogi
-tunel
-2 prehistoryczne ptaki
-drzwi kowbojskie
- drewnopodobny mostek
-stacja benzynowa
- zielony mostek
-mijanka z krokodylem i wężem (zasilana na 2 barerie paluszki AA 1,5V-batrii brak w zestawie)
-pachołek
-latarnia
-płotek
-samochodzik (zasilany na 1 baterie AA 1,5 V-baterii brak w zestawie)
DUŻY:
ZESTAW ZAWIERA

- 3m30cm-tor
- tunel
- most
-balustrady mostu
-podpórki do mostu
- przęsła do mostu
- stacja benzynowa lub
drzwi kowbojskie
- prehistoryczne ptaki
- kładka
-podpórki pod kładke
- podpórki pod wzniesienia drogi
- latarnia
- pachołek
- płotek
- mijanka z krokodylem(otwiera paszcze przy poruszeniu poprzeczki)
-2 samochodziki (na baterie paluszki-baterii brak w zestawie)
Tu mozesz sprawdzic wielkosci:)) a to linki
WIELKI PRZYGODOWY TOR SAMOCHODZIKOWY 3,30 METRA!!! (883692674) - Aukcje internetowe Allegro
niesamowity TOR SAMOCHODZIKOWY od ZiAndrzej (879293375) - Aukcje internetowe Allegro

Mirabelko dobrze ze juz schodzi a moze te miejsca posmaruj gencjana na wodzie. Ładnie zasusza i nie rozsiewa się;-);-)

czesc mamuski

Ja ostatnio nie mam na nic czasu
mamy szwagra w gosciach jak wiecie i narazie chodzimy i pokazujemy York:tak:
dodatkowo jak Slawek w pracy ja dotrzymuje szwagrowi towarzystwa wiec nie mam kiedy do was zajrzec;-)

zaraz biore sie za golabki bo jutro rano idziemy na szczepionke werki a potem do miasta do dentysty w wika
w czwartek idziemy do agencji pracy na rozmowe o prace dla szwagra :-p
no i ja sie ucze ucze i ucze...ehhh

czarna
super ze sis juz po i wszystko ok
magda zdrowka i dobrych wynikow :tak:badan
dorka jak G??
karola jak szefo??jak poszukiwania pracy??
ppatga super ze juz wykanczacie
agamir jeszcze troszke

Kaka, to git :-DA u nas jakieś fatum, bo karetka za karetką... :szok:

No i mamy wieczór
:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
Dzieci w łóżkach. Śpią "Aniołki" :dry::tak::-D
To mamuśka bierze sie za siebie (dluuuga kapiel, golenie, kremowanie), a potem za tatuska :-p. MIłych snów ;-)
poduszki_0001.jpg

Kaka, jak się do mnie wprowadzisz, to dietę szlak trafi :tak: AAAAA!!!! Własnie wyjęłam ciasto z piekarnika.. Mmmm, pachnie na całe mieszkanie. Drożdżowe z jabłkami i kruszonką. Zapraszam!!!!!!!!

Dlaczego najgorszy dzień dzisiaj????

Ja na weekend planuje takie ciacho zrobic;-)
Dzisiaj sobie nawet kawiarke kupilam zeby porzadna kawe pic;-)

A dlczego najgorszy...specjaliscie obliczyli. A najszcześliwszy jest zdaje sie 9 czerwca;-)

My wstaliśmy i jesteśmy pośniadanku. Tzn Maks po sniadaniu a ja w trakcie kawki. Wczoraj byli u nas znajomi z 3 miesięczna dziewczynka która waży 8kg:szok:
Jeest śliczna ale policzki ma takie puce że aż byław w szoku. Mój Maks był grubiutki ale ona jest większa:-D
Dziś mam w planach sprzątnąć na błysk kuchnie no ireszte jak zwykle. Obiadek mam tylko krupniczek dla Maksia ugotuje. Miłego dnia Pa

Prosze tez wpasc do mojej kuchni.

Czarna trzymamy kciukasy za sis. Będzie ok i szyko wróci do zdrowia.

cZESC DZIEWCZYNY U NAS DALEJ PŁACZLIWY DZIEN PO SZCZEPIENIACH . PIJE 5 MELISE ABY SOBIE COS NIE ZROBIC ZE ZŁOSCI .

JAK JA PRAGNE ISC DO PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOROTA TRZYMAM KCIUKI

CZARNA BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!

Aga...mozesz sie ze mna wymieniac z pracą. Jeden dzien Ty a drugi ja:cool2:

w lutym mają być schody, a jeszcze tam przed nimi płytki musimy położyć więc góre musimy szybko skończyć bo nie będziemy mieć ani sypialni, ani naszego dziennego, a spac gdzieś musimy. Dzisiaj udało nam się zrobić dużo, bodbiliśmy tyły folią, ja posprzątałam tyły, bo wełna się nosiła, M podokładał wełny w luki, jutro musimy zabezpieczyć rury, by na nie nie wejść, może dojdą płytki, no i M dalej chce walczyć z meblami młodego.

Kaka pochwal się

reklama
Hejka!!
I ja się witam wieczorową porą!!
Czasu brak..pracy w cholere, więc nie udaje mi się zajrzeć, a w domu... biegam z pokoju do kuchni i na odwrót za Szymkiem..odkąd chodzi to już tylko biega... wspina sie na krzesła, kanapę itd.. a co gorsze to jeszcze potyka się i niefortunnie leci na..głowę...dlatego biegam za nim, żeby go złapać.... chyba najlepsza dieta odchudzająca...biegać i nie jeść z braku czasu :baffled:
10,7kg waży...nie za dużo...
spadam, bo oczy mi się już kleją :sorry2: do jutra!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry