reklama

Październik 2008

hej nie mam kiedy was poczytac.G wraca dzis do domu nie dostal sie dalej:-(
Mam nadzieje ze G nie zacznie pic Ma sie zglosic do poradni w zorach

My wieczorem bedziemy malowaly farbkami Bedziemy odbijaly raczki:tak:

reklama
Martyna moze Ci Rafałek wydoroślał:-p:-p:-p i fajnie ze wszystko idzie ku lepszemu a clotrimazolum próbowałaś na te odparzenia? albo linomag?

Dorotka pewnie stwierdzili że nie potrzebuje tego leczenia:tak::tak::tak: to tylko się cieszyć. A to że wypije piwko możee nie znaczy że nałóg ale poprostu lubi a nie musi;-)
Tak tylko sobie głośno mysle:-D:-D:-D

Agamir widze że nocnikujecie my bliżej wakacji pomyślimy;-)

A mój mały smerf ma coraz krótsze drzemki w dzień jak zazwyczaj spał 2h tak teraz 1h to jest dobrze:sorry2::sorry2::sorry2:

Mirabelko ile to ci wiosenek stuka:)))
Niech Ci słońce pięknie gra, a Twój uśmiech długo trwa. Nie trać swej radosnej miny - dziś są Twoje urodziny.

Ostatnia edycja:
Martynka ja mam shih-tzu i niestety na razie nie jade z nim na wystawe wiec w zimie musze go strzyc bo jak ma długi włos to musze go szczotkowac po kazdym spacerze a ja po prostu nie mam czasu. U nas tak sie placi w salonach za usługe razem z pielegnacja włosa i uszu bo nas seiko za skarby swiata nie da mi wyrwac sobie włosa z uszu a w salonie oczywiscie ze tak.

my po spacerze zimno piorunsko ale wzielam długa krtke i jakos było ok. Niestety Antek dalej nie spi
CZarna my juz dawno nocnikujemy ja po prostu mam dosc pieluch wiec robie wszystko aby Antek był bez pieluch

Czarna no wlasnie uzywałam clotrimazolum, sudokrem, nawet triderm bo miałam od ostatniego razu, no i np. po nocy juz nie było praktycznie nic i znowu kupka i pełno krostek... A najlepiej to dziala chyba jego mocz, bo po nocy dzisiaj mały miał tak pełnego pampka, ze musiałam go przebierac, a pupka gładka :-) hihi
Ehhh a u Rafał tak jak kiedys ładnie na nocnik kupki szły, praktycznie kazda, tak teraz na nocnik sie nie da posadzic, a nawet jak juz usiadzie i czyms go zajme to ewentualnie tam troche siusiu zrobi... :-(

Dorota moze uznali ze to nie jest mu tak potrzebne?? Teraz go wspieraj z całych sił... Mam nadzieje ze ten odwyk cos mu dał i nie bedzie pił. Ps. Jedno czy 2 piwka od czasu do czasu to nie zbrodnia, byle nie codziennie i nie upijac sie w trupa... Trzymam za Was kciuki...

dzieki za mile slowa Ale niestety moj G nie moze pic piwaka od czasu do czasu bo ma z tymroblm i jak posmakuje piwka to moze mu sie spodobac bedzie pil codziennie.
Postaram sie wastroche poczytac

Hey, hey!
Mirabelko wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

My juz po obiadku, M. poszedł do lekarza. Dzieci nakarmione. Mamma odpoczywa :-D

Dorka, liczyłaś, że G. zostanie na dłużej?
NO własśnie, co z Ulką?

Jakoś brak mi weny, idę poleżeć :cool2:

Dorotka to niech nie pije, a jak na przykład bedzie miał ochote to powiedz ze spoko, ale warunek: siadamy sobie wieczorem razem i wypijemy po piwku albo kieliszku wina... Moze to tez jakies rozwiazanie. No chyba ze z nim naprawde tak tragicznie ze nie powinien alkoholu tykac... Sama nie wiem :-( Nie znam do konca sytuacji...

Agamir to masz takiego wystawowego psa :-)?? I stad pewnie konieczna duza wieksza dbałosc o wyglad i wyzsze ceny :-)

Mirella! Wszystkiego Najlepszego z Okazji kolejnych 18tych urodzin :tak:

Ostatnia edycja:
100 lat Mirella:-D

Troche wiosny dla Was
wiosna17.jpg

wiosna10.jpg

reklama
dziękuję :-):-)
miałam nadzieję że nie zauważycie ;-), bo dziś zaczynam już swoją trzecią 18-tkę, więc lepiej nie mówić głośno ile to lat :-D
żartuję oczywiście, jest mi bardzo miło, dzięki jeszcze raz :tak:

Gosia jak tam M. po wizycie? skrobanie ryb masakra, ale zajadanie sama przyjemność :tak:
Asia super czytać takie dobre wieści od Ciebie :tak: cynk przeczytany ;-)
Martynka a Tormentiol próbowałaś? co prawda nie polecają często stosować bo zawiera kwas borowy, ale położne go np. zalecają na uporczywe odparzenia. Jest też coś takiego jak Tormazol, ten nie zawiera tego kwasu, u nas jedno i drugie pomaga. A pieluszek nie zmieniałaś na inny rodzaj?
dorota taka poradnia na miejscu też na pewno dużo da :tak:
agamir moi znajomi mają shi-tzu, nie mogą mieć dzieci i rozpuścili go strasznie. Taki maały terrorysta :-)
Kaka ja uwielbiam czas kiedy kwitną dzrewa owocowe, jeszcze troszkę :tak:

Iga ma już tylko jedną drzemkę a i tak trudno mi ją zagonić do spania, coraz później chodzi spać też przez to wieczorem
z nocnikiem u nas protest od ostatniej przerwy (przy przeziębieniu nie sadzalam parę dni) ale wczoraj o dziwo posiedziala chwilę i zrobiła siusiu
T. w pracy, ja wsuwam ciacho i czekoladę ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry