reklama

Październik 2008

Hello u nas znów pada śnieg wrrr ... :baffled:

Ja już po pracy ... młody ogląda super cyfry na CBeebies.
A mnie dziś w pracy spotkała niespodzianka - siedzę sobie na lekcji z uczniami i pod koniec przychodzi sekretarka i mnie woła.
Więc ja podeszłam do drzwi a ona mówi, że przyjechała policja bo coś przeskrobałam.
Ja :szok::szok::szok: upss no dziś przejechałam prawie na czerwonym, ale ... :-p
A ona poważna mina i że mam iść z nią.
Ale za chwilę wybuchnęła śmiechem a za moment na sali pojawił się mój kolega, który pracuje w policji.
Ładnie się przedstawił i panie woźne naprawdę też myślały, że coś przeskrobałam :-D:-D

Mirella gratulacje i najserdeczniejsze życzenia z okazji 18 -tki :-p;-)

reklama
Mirabelko, zostawiłam na jutro dwie ryby, to upiekę z przyprawą do ryb z Lidla. Niam, niam :)
Magdziunia, to Ci kawał wywinęli. A powód wizyty znany?

Dzieciaki śpią. Po dobranocce Julka trochę u mnie przeskrobała, więc za karę nie ma siedzenia i poszła razem z Radkiem spać :sorry2::cool2::-D
A ja śmigam do M. oglądać mecz.
Dobranoć Najsłodsze Niewiasty :-p:tak::-D :* :* :* :*

PS. Zapomniałabym. M. po wizycie. Miał dwa razy USG. Nereki i moczowody czyste. Nie przepisano mu żadnych lekarstw na stałe. Więc git! A jak wrócił, to powiedział, że go do szpitala kładą, bo mu prawa nerka nie pracuje, tyle kamienia.... Żartowniś :)

Malena - porody w domu są teraz coraz modniejsze :-) sama bym chciała jedynie strach pewnie mi nie pozwoli..nie o sam poród, ale ewentualne komplikacje... np. konieczność szybkiej cesarki ....
Asia - nie kuś pepco, bo u nas nie ma :baffled: a ciągle kusicie i kusici :baffled: za to w Biedronce od jutra mają być rajstopki.
MamoMaksa - no to faktycznie jest co dźwigać.... ostatnio musiałam dostać się do domu z Szymkiem, laptopem i torbą zakupów..... po schodach...ja doszłam to musiałam usiąść ze zmęczenia - tak mnie ręce bolały..a nadgarstki wysiadały ...
Czarna - oj wspólczuję!!!! ja na szczęście @ lekko przechodzę (z reguły), a ovu w ogóle nie wiem kiedy jest... żadnych wyraźnych oznak...
Agamir - majtki???? to Wy już nie macie pieluszek????
Mirabelka - 100LAT
Dorotka - trzymam za Was kciuki!!
Gosia - hehehe..niezłe z tymi nerkami :-) dobrze że wszystko w porządku...

A u mnie nuda.... w pracy dużo pracy....2 kawki wypite (mamy super ekspres w pracy, stąd statystyki wypijanych kaw przeze mnie poszły znacząco w górę :baffled:)
Śnieg śniej i śnieg .....
A jutro jadę do Legnicy....mam nadzieję, że warunki pogodowe poprawią się ...
Przyszedł mi "JĘZYK DWULATKA" i zabieram się za czytanie. No i oczywiscie zakładam, że jak przeczytam, to moje dziecko zmieni się w Aniołka:-):-):-)

Witam wieczorkiem - jednym kątek oka oglądam meczyk naszych ze Szwedami :tak: a drugim patrzę co w necie się dzieje.
No i na ukochanym BB :-D

Aniu z tym Aniołkiem to się uśmiałam ;-)

Gosiu był przejazdem i postanowił zrobić mi kawał :-D
Ale kiedyś mnie uprzedzał, że jest zdolny do czegoś takiego ... także jak już koleżanka zaczęła się śmiać to ja załapałam o co biega :-D

Dziewczyny czuję się tak jakbym miała dostać @ - dziś podbrzusze mnie pobolewało.
Wczoraj też także może na dniach coś się wreszcie pojawi.
Zmęczona jestem strasznie, wypiłam już meliskę i zaraz zmykam do łóżka.
Oczy dosłownie na zapałki.
A jutro dzień wolny mam - super - poleniuszkuję i nabiorę sił.

Dobranoc kochane.

Mirabelko sto lat, sto lat, sto lat
agamir widzisz jakie grzeczne masz dziecko:-), a jakiego masz psa, ja niejestem za takimi wynalazkami ale cóż biznes kwitnie, ludziom wmawia się ze psy muszą i tyle
Asiu ja czekam na cynk o jakis fajnych ciuszkach dla maluchów
maksiowa to było nic w porównaniu z dzisiaj, no w końcu mama napisała ze idzie sprzątac to dał co
gosiu pstrągi pychotka, u nas drzwi na góre zamówione w grudniu jeszcze nie ma ale i tak póki nie bedzie schodów nie uda nam się ich wrzucić
martynka to po lekach, musisz niestety przeczekać, zasuszać a mocz do srodek do odkażania na serio, nawet w wielu poradnikach dla koniarzy jest ze jak sie stanie cos e terenie to posikać na noge- rane, ale nigdzie nie napisali jak to ma baba zrobić:-)
magdziunia ładny z ciebie pirat drogowy:-)
Aniu z legnicy do mnie już tylko z 80 dych

a ja dziś dostałam @,ale nie jest tak żle jak ostatnio, za to strasznie głowa mnie boli. My do południa zostawiliśmyn młodego z jednymi dziadkami, a my mieliśmy rajd po sklepach meblowych, udowlanych i z płytkami, tak ze mam już dość, ale wiemy co zamówić do kuchni. A po południu drugie dziadki a my góra, więc tak zleciał dzień, jak co dzień

Iga ma już tylko jedną drzemkę a i tak trudno mi ją zagonić do spania, coraz później chodzi spać też przez to wieczorem
z nocnikiem u nas protest od ostatniej przerwy (przy przeziębieniu nie sadzalam parę dni) ale wczoraj o dziwo posiedziala chwilę i zrobiła siusiu
T. w pracy, ja wsuwam ciacho i czekoladę ;-)
u nas tez tylko jedna drzemka i to coraz krótsza:baffled::baffled::baffled:
Hello u nas znów pada śnieg wrrr ... :baffled:

Ja już po pracy ... młody ogląda super cyfry na CBeebies.
A mnie dziś w pracy spotkała niespodzianka - siedzę sobie na lekcji z uczniami i pod koniec przychodzi sekretarka i mnie woła.
Więc ja podeszłam do drzwi a ona mówi, że przyjechała policja bo coś przeskrobałam.
Ja :szok::szok::szok: upss no dziś przejechałam prawie na czerwonym, ale ... :-p
A ona poważna mina i że mam iść z nią.
Ale za chwilę wybuchnęła śmiechem a za moment na sali pojawił się mój kolega, który pracuje w policji.
Ładnie się przedstawił i panie woźne naprawdę też myślały, że coś przeskrobałam :-D:-D
hehe ja sobie wyobrażam mine uczniów i jaka sensacja w szkole:-D:-D
I jak meczyk się podobał:-p:-p:-p:cool2:
Ja tylko wpadam na szybciora.

Mirabelka 100 lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Spelnienia marzen!! Zdrowka i milosci!!!!!

No i juz zmykam :-)
stuś pędziwiatr:-D:-D:-D

Aniu nadzieja matką głupich:-p:-p ja mam te ksiażki w wersji ebook-ów ale jeszcze żadnej nie przeczytałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Gosiu ależ cudowne wieści od lekarza, coś same dobre nowinki w tym nowym roku:-p:-p:-p oby tak dalej.........

Patrycja ahhh z jednej strony Ci zazdroszcze tych planów i zakupów a z drugiej nie:-D:-D:-D dobrze ze jest ktoś kto dzieci przypilnuje:tak::tak:

Dostałam odp od babki w sprawie ośrodka wszystko na wątku wakacyjnym;-)

Przeglądnęłam w pośpiechu ostatnie strony, bo czuję, że młoda zaraz rozpocznie nocne wiwaty. Od kilku dni budzi się w środku nocy i nie chce spać. Zgroza.

Ja piszę biznes plan, bo chciałabym jakieś dofinansowanie dostać. I biegam po bankach, urzędach. Wszystko z młodą więc z sił opadam.

Ale jeszcze chwilka i będzie ok:tak::-)

Mirabelka 100 LAT!!! 100 LAT!!! 18 za pasem - hulaj dusza, piekła nie ma!:happy2::cool2:
Agamir jak wychodzicie z domu, to też Antkowi tylko majtki zakładasz? Moja gadzina jak opuszczamy progi domu zapomina jak się woła na nocnik:baffled:
Dorotka
teraz to już tylko silna wola może G pomóc.

Czytałam, że spotkanie już prawie zaklepane. A ja się raczej nie załapię - mam wesele brata 12 czerwca. Na tak długo nie mogę wyjechać, a dwa razy latać w ciągu dwóch tygodni, to mordęga:-( Bardzo fajne miejsce swoją drogą.:tak::tak:
Piąteczka dla BB-Cioteczek!

hej poczytalam was tak z grobsza Jak dzis wroce do domu to mysle ze juz nie bede was tak zaniedbala:tak:
G wczoraj przyjechal tu do mnie do kolezanki do czestochowy Dzis popoludniu jedziemy do domu .Przynajmniej bede miala pomoc w podrozy z Oliwka Nie nadzwigam sie tak jak jechalam do kolezanki:-p

Wczoraj razem z G mielismy rozmowe z trzezwym alkoholikiem Mam nadzieje ze ta rozmowa cos G dala:tak:.

Jutro idziemy do roznych poradni Zapisac G na terapie itp

MILEGO DNIA

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry