reklama

Październik 2008

czarna zaraz ci dam w dupe, bo masz racje z ta wiosną,
A my na nogach od 7, młody sie bawi, a mi sie nic robić niechce. W tym tygodniu musimy popatrzeć za płytkami do kuchni bo schody mają przyjść na płytki, a jeszcze podłoga na góre nie doszłą, płytki miały yć w piatek i niema. Po prostu super

reklama
hey, ja tylko na chwilkę. Domcio posprzątany, zaczynam robić obiado-kolację, a potem szybkie ciasto :) Do wieczorka :*
Ty to masz zdrowie. Co nie wejde to u ciebie ciasto :-) Zazdroszcze

Witajcie.
Humorek ciut lepiej ... nadal jedna wielka niewiadoma - brak @, test negatywny ... decyzja idę do gina.
Boje się jak diabli, bo nie wiem co usłyszę.

.
Trzymam kciuki że wszystko sie wyjaśni

Ja sie wprowadzam do Gosi...co chwila piecze ciacho ehhh

Dzisiaj w radio słyszałam, ze dzisiejszy dzien jest najgorszy w roku...ufff juz sie konczy;-)

U nas ok. Hanka zasypia, pranko sie pierze a mama zapomniala o diecie:cool2:
Oj tam od razu zapomina:-p Poprostu mały skok w bok:tak:

Po całodziennej batalii idę odpocząć. Maksiowa, tak rzutem na tasmę, moja mama juz sie pisze do zabierania dzieci na weekend :cool2::cool2::cool2: To sobie odżyję :-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p
No naprawde to sie przydaje

Cześć dziewczyny!! Wróciliśmy!!
Było rewelacyjnie...cały tydzień słoneczko, jeździliśmy na zmianę...jedno z nas zajmowało się Szymkiem, a drugie jeździło, a kolejnego dnia odwrotnie.... Znajomi byli z nami z ciut starszym dzieckiem, więc wesoło było. Wyjeździłam się, wyspacerowałam, podrinkowałam i ogólnie jestem bardzo zadowolona :-)

Muszę podczytać co tak u Was!!
To super że wypad sie udał.Tylko pozazdrościć

czarna zaraz ci dam w dupe, bo masz racje z ta wiosną,
A my na nogach od 7, młody sie bawi, a mi sie nic robić niechce. W tym tygodniu musimy popatrzeć za płytkami do kuchni bo schody mają przyjść na płytki, a jeszcze podłoga na góre nie doszłą, płytki miały yć w piatek i niema. Po prostu super
Głowa do góry

My wstaliśmy i jesteśmy pośniadanku. Tzn Maks po sniadaniu a ja w trakcie kawki. Wczoraj byli u nas znajomi z 3 miesięczna dziewczynka która waży 8kg:szok:
Jeest śliczna ale policzki ma takie puce że aż byław w szoku. Mój Maks był grubiutki ale ona jest większa:-D
Dziś mam w planach sprzątnąć na błysk kuchnie no ireszte jak zwykle. Obiadek mam tylko krupniczek dla Maksia ugotuje. Miłego dnia Pa

No to ja mowie dzien dobry. Nocka jak najbardziej udana bo spalam z zocha tylko jakos tak dziwnie krotko;-):-D
Dzieci po sniadanku, ja wylalam sobie wlasnie kawke na dywan...ale co tam zaraz zrobie sobie druga:tak:
My juz doslownie wszyscy kaszlacy,kichajacy,smarkajacy...ale mlody i tak dokazuje, zocha na szczescie buduje:tak:
Wczoraj nastawialam se na dzisiejszy przyplyw energii ale cos chyba poszlo nie tak, bo zdechla jestem maxymalnie;-)

Wczoraj umowilam mlodego do okulisty, mamy wizyte 25 na 18.30, cena wizyty 100 zl + ewentualne koszty dodatkowych badan:baffled: jak to kaka mowi na biednego nie trafilo (??):-Di jak to jacek mowi bogatszy nie patrzy:-D No nic, trza placic...aw lutym pykamy z zocha, chociaz z nia to tylko tak na kontrol.

Patrycja a ja ci tam zazdroszcze, juz nie moge sie doczekac kiedy my w koncu bedziemy kupowac kafelki,panele itd:tak:

Patrycja no widzisz czarownica czarna wie co Cię czeka więc spokojnie:-p:-p:-p
Anula ahhh kurde najgorsza ta nie wiedza:-(:-(:-( normalnie dr Hause by się przydał:sorry2::sorry2::sorry2:
Magda zdrówka smarkacze;-);-);-) ah no i trzymam kciuki za te badania Stasia a potem Zosi.

A ja dzis z lekka nieobecna moja najstarsza sis dziś ma operacje i czekam na jakies info od niej a tu cisza:-(:-(:-( Do szpitala nie zadzwonie bo ona koło HH mieszka:-(:-(:-( a siostrzenica w szkole:sorry2::sorry2::sorry2: ehhhh zostaje czekac na dobre wiesci

cZESC DZIEWCZYNY U NAS DALEJ PŁACZLIWY DZIEN PO SZCZEPIENIACH . PIJE 5 MELISE ABY SOBIE COS NIE ZROBIC ZE ZŁOSCI .

JAK JA PRAGNE ISC DO PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOROTA TRZYMAM KCIUKI

CZARNA BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!

Czarna spoko loko, ty sie nic nie martw, ty jestes niezniszczalna a to chyba rodzinne macie:tak::tak::tak:
Ja zagonilam robaki do roboty, zosia pieknie mi pomaga za to mlody co poukladamy to wywala...
Jak stas np. chce cos zrobic reka(wyl.tv, wziasc kube z goraca kawa), to ja wyciagam swoja reke i mowie nie wolno bo mama zbije raczke;-)i on zabiera swoja lapke, ale gowniarz maly robi mi tak samo,jak cos mu zabieram to wyciaga tak jak ja swoja lape i belkocze cos tam po swojemu:-D:-D:-D:-D I tak to zajebiscie wyglada, tesciowa specjalnie mu cos zabiera a potem z tesciem sie brechtaja:-D
A teraz ide pogonic moich pomagierow, bo o 12 ide polozyc spacmlodego.

Agamir a moze cos przeciw bólowega dac maluszkowi:tak::tak:
Ahhhh przechodziłam ten stan który masz teraz:tak::tak::tak::tak:
Magdasf ale agent:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mój jak mówie nie wolno bierze łapki na dół i tylko przebiera paluszkami i patrzy z pod byka z zalotnym uśmieszkiem:-D:-D

Ok już po operacji!!!! Wszystko OK ale biedna załamana bo jeszcze kawy pić nie moze a ona bez dzbanka kawy nigdzie się nie rusza:-D:-D:-D:-D

CZarna juz Maksio dostał czopek ale jak przestaje działąc jest to samo. Wczoraj jak na chwilke zostawiłam Antka w kapieli to wracam a on płyn taty do kapieli smakuje

No to ja mowie dzien dobry. Nocka jak najbardziej udana bo spalam z zocha tylko jakos tak dziwnie krotko;-):-D
Dzieci po sniadanku, ja wylalam sobie wlasnie kawke na dywan...ale co tam zaraz zrobie sobie druga:tak:
My juz doslownie wszyscy kaszlacy,kichajacy,smarkajacy...ale mlody i tak dokazuje, zocha na szczescie buduje:tak:
Wczoraj nastawialam se na dzisiejszy przyplyw energii ale cos chyba poszlo nie tak, bo zdechla jestem maxymalnie;-)

Wczoraj umowilam mlodego do okulisty, mamy wizyte 25 na 18.30, cena wizyty 100 zl + ewentualne koszty dodatkowych badan:baffled: jak to kaka mowi na biednego nie trafilo (??):-Di jak to jacek mowi bogatszy nie patrzy:-D No nic, trza placic...aw lutym pykamy z zocha, chociaz z nia to tylko tak na kontrol.

Patrycja a ja ci tam zazdroszcze, juz nie moge sie doczekac kiedy my w koncu bedziemy kupowac kafelki,panele itd:tak:
Ech, ja tez powinnam się wybrać na kontrol.... A co do wybierania... W mojej glowie tysiąc opcji, jak dojdzie co do czego, to M. pewnie wybierze :sorry2:
cZESC DZIEWCZYNY U NAS DALEJ PŁACZLIWY DZIEN PO SZCZEPIENIACH . PIJE 5 MELISE ABY SOBIE COS NIE ZROBIC ZE ZŁOSCI .

JAK JA PRAGNE ISC DO PRACY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DOROTA TRZYMAM KCIUKI

CZARNA BEDZIE DOBRZE!!!!!!!!!!!!!!!
Aga, ja przy swoich mam nerwy, a u Ciebie to pewnie meksyk.... Też nie mogę sie doczekać, kiedy wrócę do pracy na 8 godz. przynajmniej :-p
Agamir a moze cos przeciw bólowega dac maluszkowi:tak::tak:
Ahhhh przechodziłam ten stan który masz teraz:tak::tak::tak::tak:
Magdasf ale agent:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mój jak mówie nie wolno bierze łapki na dół i tylko przebiera paluszkami i patrzy z pod byka z zalotnym uśmieszkiem:-D:-D

Ok już po operacji!!!! Wszystko OK ale biedna załamana bo jeszcze kawy pić nie moze a ona bez dzbanka kawy nigdzie się nie rusza:-D:-D:-D:-D
No widzisz. Czarna, super wieści!!!!!!!!!!!!!!

Zabieram sie właśnie za obiad. Do M. przyszły papiery z ambasady z datą wizyty i do lekarza. oCZYWIŚCIE MOJ cZARNOWIDZ MOWI, ZE I TAK PEWNIE NIE DOSTANIE WIZY :dry: Ot sie dobraliśmy. Optymistka z pesymistą....:sorry2:

reklama
Dorotko trzymam, trzymam
Maksiowa jeju ładny klocek,
Magda a dlaczego okulista, u nas z ZG jest ośrode3k Tęcza taki okulistyczny dla dzieci, ale czeka się łoooooo
Gosiu podrzuc mi trochę energi
Agamir trzymaj się, dasz rade
czarna ojej bez kawy ani rusz:-)

A my już mamy plan działania na popołudnie, a tak to mam chwilkę bo obiadek sobie idzie, Kamiś śpi po spacerku na saneczkach, stajnie machnełam jak teściu przyszedł zrobić mi kompa- to młody został z dziadkiem na chwilkę. A tak pozatym nic mi się niechce jak pomyśle jakie tygodnie przed nami

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry