reklama

Październik 2008

Hej ho!!Dzien dobry i my mowimy:-) Ja to sie czuje czasami normalnie jakby byl dzien swistaka;-):-D:tak: I mam juz dosyc....

Patrycja sukienka bardzo ladna ...ja rozm. 36 mialam chyba w podst.:-D:-D:-D:-D

Cos Kaka nas ostatnio olewa:cool2:Czas ma bo na dietach pisze (nawet wczesnie rano:-p) a tutaj jakos skromniusio:cool2::-p;-)

Gosia a jakie filmy ogladaliscie?? Ja sobie sciagnelam Patch Adams, film cudo!!!!!!!Chyba nigdy mi sie nie znudzi, jeden zmoich ukochanych:tak:

Martynka trzymam kciuki za wujka, napewno bedzie ok. A ja wczoraj uslyszalam dobra nowine, moj tesc idzie za miesiac na 3 tygodnie do szpitala...troche dziwnie brzmi ale on idzie tam na rehabilitacje a ze jest to jakies 30 km od nas to lekarz polozy go na oddzial:happy2: co by nie musial codziennie dojezdzac.co za tym idzie tesciowa bedzie tam jezdzila a my bedziemy mieli pierwszew tym roku juz wakacje:-D

a teraz u ciekam naawke i moze jaies sniadanie wszamie:tak:

reklama
Melduje że zyjemy :-)
Wczoraj był u nas mój brat i zła jestem jak osa bo Maćka nie upilnował i mu spadł z krzesła obrotowego. Niby z Małym wszystko ok ale i tak sie martwie :-(
Dziś na noc przyjezdzaja do nas znajomi z 2 miesięcznym szkrabem. Już czuję że sie w nim zakocham i zapragnę drugiego dziecka ;-)
Zmykam na kawke i trzeba chałupe ogarnąć i coś upichcić. Pozdrawiam ciepło.

Witam Was,
u nas roboty w mieszkanku dziwnie przyspieszyły, zamówiliśmy wreszcie dywan a P. od wczoraj składa szafy. Po 2 miesiącach bez szaf w końcu zobaczę co mamy jeszcze w kartonach :-) - pewnie poczuję się jakbym nowe ciuchy zobaczyła.
No i nasze mieszkanko wreszcie robi się przytulne i dociera do mnie fakt że naprawdę KUPILIŚMY MIESZKANIE

Alicji wychodzą górne 4 i dolne 3 więc masakra wczoraj pół dnia przesiedziała u mnie na rękach. Ale noc przespała calutką, tylko dziś marudzenia ciąg dalszy - ale trochę mniej - chyba taty wiertara robi na niej spore wrażenie :-D
miłego dnia

martynka no pewnie ze nie, zdrowka dla młodego i wujka. Może oksykord A pomoże
evelajna fajnie wam z tymi butami
magda ale wam dorze;-)obu naraz z domu sie pozbędziecie
lilunia nie tłumacze ale nasze pędziwiatry trudno upilnowac ja co chwilke ściągam skąś młodego
ustinja super to tylko foty

kaka a gdzie twoje opisu co jak i o której

U nas narazie spokojnie z rana, siedze z młodym

Ostatnia edycja:
MARTYNKA mam nadzieje że z wujkiem wszystko będzie ok.
USTNIJA gratuluje mieszkanka

Witam sie i ja. Noc była nie ciekawa. Nie wiem o co chodziło ale mały nam w nocy pare razy zwymiotował. Tzn zaczęło sie jakoś tak dziwnie jakby sie czymś zakrztusił i miał takie odruchy wymiotne i wyleciałao mu tak jakby woda. Myślelismy że poprostu zakrztusił sie śłina, ale to sie powtórzyło kilka razy w nocy i te wymiociny były jakby z pianą i żółte. Ogólnie to humor ma super. Jak wstał to tez wszystko ok i wymioty sie nie powtórzyły. Wiecie o co może chodzić i co to było?
Ogólnie to planów na dzis konkretnych nie ma. A i ide dziś z kumpelami do kina na NINE:tak: A chłopoki zostaka z dzieciorkami:-)

hej laski
ja mam mase nerwow, mamy szwagra ktory ogolnie nie jest jakims ciezarem ale npdzis ide z nim do urzedu zalatwic ubezpieczenie problem w tym ze ani ja ani on nie umiemy po angielsku,ja cos kumam ale niewiele on wcale i co teraz??nie wiem! zlajestem jak diabli ale coz pojde moze akurat sie jakos nam uda dogadac

Moj Mateusz wczoraj byl z klasa w Pizza expres i kazde dziecko robilo swoja pizze ktora dostali do domku i mielismy kolacje;-)
Wika byla u dentysty bo zabki ja zaczely bolec ale zniosla dzielnie i 1 lutego idziemy znow :tak: A co do tarczycy czekamy nadal na wezwanie :tak:

Weronisia miala szczepionke i tez wszystko ok zero goraczki wiec luzik:tak:

My z mezem bierzemy sie za nasza firme:tak:tj ulotki strona internetowa i kupno samochodu :tak:ale wszystko pomaly wiec pewnie kilka miesiecy 2-3 zanim ruszymy pelna para bo jeszcze sprzet trzeba kupic
oprocz tego uce sie angielskiego i to ostro alenie ma normalnie kiedy usiac i sie uczyc bo mala nie daje nawet usiasc do kompa :no:

Malena co sie dzieje jak sie czujesz??
Ustnija gratki!
Mama maksa pewnie grypa zoladkowa zdrowka zycze
MagdasF no to super wiadomosc:-D
Evelajna jak idzie wlasna dzialalonosc??
Ulka gdzie jestes??????macie jej numer napisze smsa
Dorka jak G juz w domku??

minisia powodzenia w urzedzie :tak:
ustinja
urzadzanie mieszkania to sama przyjemność, zawłaszcza własnego :tak:
Magda
no to super wiesci wakacyjne :cool2::-)
Evelajna nas za zdjęcie z pierwszego paszportu to Iga kiedyś przeklnie :-D mam nadzieję że tegoroczne bedzie ok
ppatqa baaardzo Ci dziękuję za chęć pomocy, na razie Seba uprosił zeby nie korki, tylko zapisze sie na wyrównawcze z chemii, szkoda ze juz jesienia na to nie wpadl :confused:
M.Maksa u nas podobnie z wymiotami, dobrze że u Maksia lepiej

Iga zaczęła po 5 rano i do tej pory juz chyba z 10 razy wymiotowała, daję wody małymi łyczkami, ona płacze bo chce cyca a jak troche dam to zwymiotuje
T. bedzie zaraz wracał to kupi Lacidobaby lub inne ( i znów prośba - co polecacie?) goraczki nie ma, tylko marudna

USTNIJA no u nas sie nic już nie wydażyło tylko w nocy kilka razy. Ale w zachowaniu żadnych zmian, nie jest marudny ani nic w tym stylu. Nie wiem co to było i o co chodziło mam jednak nadzieje że sie nie powtóży. Ale jak mojej koleżanki córka tak miała to lekarz powiedziała żeby jej ugotować kompot z jabłek i żeby nie podawać nic surowego, żadnych owoców surowych. Tylko że ona miała jeszcze biegunke i kazała jej dać czekolady. No i lacidobaby

mirabelka daj jakiś probiotyk i smekte- ona ma dzialanie osłonowe na błone śluzową i uważaj by sie nie odwadniała
maksiowa oby sie nie powtórzyły
minisia a jaka branża

Młody śpi, ja już posprzątałam, my w dalszym ciągu siedzimy w domku bo na dwoże nie dośc ze mróz to i wieje. Ja się dzisiaj jakoś niewyranie czyje, ale cóż zaraz zrobie kawke i może się jakoś rozruszam bo jakaś przymulona jestem

reklama
Mirabelko Orsalit (zapobiega odwiednieniu) jak nie ma biegunki to polecam Vomitusheel ale nie wiem jak z naszymi smykami lepiej skonsultować Strefa leków i jakiś probiotyk Najważniejsze nic słodkiego nawet soków owocowych nie dawać:tak::tak: A jak dojdzie biuegunka, marchwianka, ziemniaki z marchwia, kleik itp;-) ZDRÓWECZKA

Magdasf ależ ty wredna baba cieszy się ze tesciu do szpitala idzie no wiesz!!!!
u mnie też dzień świstaka

Minisia a co to za interesik??????????

Patrycja 60 w pasie kiedy to było:szok::szok::szok::szok: ja do slubu miała kiecke roz 34:nerd::nerd::nerd: choć nosiłam 36;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry