Magdasf1
Kura domowa;)
Hej ho!!Dzien dobry i my mowimy:-) Ja to sie czuje czasami normalnie jakby byl dzien swistaka;-)
I mam juz dosyc....
Patrycja sukienka bardzo ladna ...ja rozm. 36 mialam chyba w podst.

Cos Kaka nas ostatnio olewa
Czas ma bo na dietach pisze (nawet wczesnie rano
) a tutaj jakos skromniusio
;-)
Gosia a jakie filmy ogladaliscie?? Ja sobie sciagnelam Patch Adams, film cudo!!!!!!!Chyba nigdy mi sie nie znudzi, jeden zmoich ukochanych
Martynka trzymam kciuki za wujka, napewno bedzie ok. A ja wczoraj uslyszalam dobra nowine, moj tesc idzie za miesiac na 3 tygodnie do szpitala...troche dziwnie brzmi ale on idzie tam na rehabilitacje a ze jest to jakies 30 km od nas to lekarz polozy go na oddzial
co by nie musial codziennie dojezdzac.co za tym idzie tesciowa bedzie tam jezdzila a my bedziemy mieli pierwszew tym roku juz wakacje
a teraz u ciekam naawke i moze jaies sniadanie wszamie

I mam juz dosyc....Patrycja sukienka bardzo ladna ...ja rozm. 36 mialam chyba w podst.

Cos Kaka nas ostatnio olewa
Czas ma bo na dietach pisze (nawet wczesnie rano
) a tutaj jakos skromniusio
;-)Gosia a jakie filmy ogladaliscie?? Ja sobie sciagnelam Patch Adams, film cudo!!!!!!!Chyba nigdy mi sie nie znudzi, jeden zmoich ukochanych

Martynka trzymam kciuki za wujka, napewno bedzie ok. A ja wczoraj uslyszalam dobra nowine, moj tesc idzie za miesiac na 3 tygodnie do szpitala...troche dziwnie brzmi ale on idzie tam na rehabilitacje a ze jest to jakies 30 km od nas to lekarz polozy go na oddzial
co by nie musial codziennie dojezdzac.co za tym idzie tesciowa bedzie tam jezdzila a my bedziemy mieli pierwszew tym roku juz wakacje
a teraz u ciekam naawke i moze jaies sniadanie wszamie