Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ojej ile się nasłuchałam........

Ale pomysł na żeberka Winiar jest pyszny.

, a z opieką mam nadzieję, że nas nie przetrzymają. Dziś poszły papiery do lekarza ze szpitala i w przyszłym tygodniu będzie można złożyć.
Poprawy humorku życzę, może to zimowe przesilenie
Mnie też chyba łapie, chociaż zauważyłam, że już dni dłuższe i jakoś tak milej.
Ja to za cholerę nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami, bo w m-4 w bloku byłoby ciężko, ale nie wiem z czego to wynika, bo ja co by moja teściowa nie zrobiła mam w 90% przypadków odmienne zdanie i to na każdy temat :-) Już moja mama mówiła, że mam się w język ugryźć, ale nie potrafię :-) Ot taki los ;-)
i moja siostra odczytała, to jako znak od Boga
W tym tygodniu była u adwokata pisać wniosek.
A jeszcze żeby było śmieszniej, to ciocia M też teraz leżała, bo ma problemy z sercem - więc dziś spotkaliśmy się rodzinnie przed mojej mamy gabinetem :-)No to 3 mam mocno kciukiNo więc @ ciągla brak...
Poczekamy do przyszłego tygodnia i będziemy testować (M nakupił testów więc mamy spory zapas)
M całkiem się rozchorował ale Bartuś za to coraz lepiej.
Tak zimno u nas że nawet na zakupy nie chce mi się wychodzić![]()
I zdrowka dla M

a zwsze od 8 na nogach. Może to choróbsko wreszcie z niego wyjdzie bo mam dość lekarzy którzy nie wiedzą co mu jest. A tak swoją drogą, czy to nie dziwne że wyszly mu piatki wszystkie a 3 i 4 ani widu ani słychu?

ja to myslalam ze one wychodza kolo 2 roku zycia...chociaz z zebami to roznie bywa, w zeszlym roku bylam z zocha u dentysty i ona byla w szoku ze zosia juz ma 6-tki cale...