reklama

Październik 2008

Ja juz po wizycie w klinicie
data zabiegu 10.02. g.9:30
dostalam maaaaase gumek:-D:-Dale niestety jak teraz dostane @ powinnismy sie wstrzymac z sexem zeby nie zajsc w ciaze ;-)i tydzien po zabiegu na gumkach bo po tyg zaczyna dzialac natomiast jak wyjme mozna zajsc natychmiast ;-)zobaczymy ....jak sie sprawdzi

reklama
dostalam maaaaase gumek:-D:-Dale niestety jak teraz dostane @ powinnismy sie wstrzymac z sexem zeby nie zajsc w ciaze ;-)i tydzien po zabiegu na gumkach bo po tyg zaczyna dzialac natomiast jak wyjme mozna zajsc natychmiast ;-)zobaczymy ....jak sie sprawdzi

Dobre wiesci MINISIA .To 3 mm kciuki juz za zabieg:tak:

Dziewczyny co tu tak pusto???:szok:

G jest w poradni .Ja sie z Oliwka bawilam ,ale na chwile zasiadlam do kompa i przed tv:tak:
Jak G zdazy wrocic bo nie wiem jak dlugo tam bedzie to uspi mala a pozniej 2 film sobie zapodamy .Mam nadzieje ze ten film bedzie ok ,bo ten wczorajszy to masakra:baffled:

Dorka a jaki film wczoraj ogladaliscie????

Minisia wiesz jakies poswiecenie musi byc;-) Potem jakie szalenstwo w wyrku bedzie:-D Jak sie postaracie to i szwagier szybko sie wyniesie:cool2:
U mnie nuuuuudy, mlody szaleje, maly akrobata mi rosnie;-) Dzisiaj czwartek i kapiel z zocha...ach normalnie nie chce mi sie isc do wanny, znowu bedzie mnie "upiekszala":baffled::baffled::baffled:
Narazie zajrze jeszcze wieczorkiem

A mój szkrab właśnie zasnął:szok: SZOK!!!!!!!!
Ale jakis nie swój był dzisiaj. Dużo płakał i rojbrował jak nigdy.
Dobrze ze mam zwyczaj przynoszennia kawy do pokoju jak juz jest przestudzona bo wzziął sobie ze środka stołu kubek i rozlewal na prawo i lewo jak mu obiadek szykowałam. Myślałam ze zawału dostane i zaraz mi sie Rafałek przypomniał. Kiedy juz sprzatałam po tej "zabawie" to wylał wiadro z woda:wściekła/y:
Na koniec wywinął orła bo wchodził na autko i zaliczył guuuuza giganta na czole. Płacz taki ze oddechu nie łapał. Potem jak lałam wode do wanny pacnął na tył główki. i powtórka. Kolacyjke (serek biały i chlebek) jadł w pozycji półleżącej na spiocha praktycznie.
Zasnął na dobre leżąc na moim brzuchu. A ja padnięta jakbym piątką sie zajmowała:hmm:

To sobie ponarzekalam;-) a teraz czekam az M z córcią przyjedzie bo synek nas nie zaszczyci

Wow, fajnie!!!! Na jak długo "wystarcza" taki implant???
A u nas wielkie UFFFF, przynajmniej z mojej strony :)
DSCN1218.jpg
Dobrze ze mam zwyczaj przynoszennia kawy do pokoju jak juz jest przestudzona bo wzziął sobie ze środka stołu kubek i rozlewal na prawo i lewo jak mu obiadek szykowałam. Myślałam ze zawału dostane i zaraz mi sie Rafałek przypomniał. Kiedy juz sprzatałam po tej "zabawie" to wylał wiadro z woda:wściekła/y:
Na koniec wywinął orła bo wchodził na autko i zaliczył guuuuza giganta na czole. Płacz taki ze oddechu nie łapał. Potem jak lałam wode do wanny pacnął na tył główki. i powtórka. Kolacyjke (serek biały i chlebek) jadł w pozycji półleżącej na spiocha praktycznie.
Zasnął na dobre leżąc na moim brzuchu. A ja padnięta jakbym piątką sie zajmowała:hmm:

To sobie ponarzekalam;-) a teraz czekam az M z córcią przyjedzie bo synek nas nie zaszczyci
I u nas bywało tak:tak: Dobrze, że już śpi, co ? :-D:-D:-D:-D

U mnie pracowity dzień w domu. Żarcia zrobiłam chyba na cały weekend, w domku czysto, jeszcze pranko się odwirowuje i polewa do ciasta stygnie. A tak to już czekam na mecz w tv. Myślicie, że dostaniemy po dupie>>>????:dry:
Dobranoc Moje Wirtualne Mamusie!!!!!!!!!!

no to jestem ciekawa tej twojej antykoncepcji:cool2::cool2::cool2:

o matko niezazdroszcze dnia i dobrze ze juz poszedł spać:tak::tak::tak:

Gosia ehhh pamiętaj że testy bywaja zawodne:-p:-p:-p i proszę wypluć słow ze dostaniemy w dupkę od żabojadów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dziś pokażemy klase (ale ja znów naiwna:-D:-D:-D)

Dzionek minął ostatnia wizyta u dentysty zaliczona i finito:-p:-p:-p teraz czas na odpoczynek i meczyk;-)

Witam
Rafal juz spi, i ja tez juz prawie na stojaco.
Anula ja juz wole nie czytac historii o kawach i tym podobnych czajnikach:baffled:bo takich historii sie nasluchalam przez te pare dni ze nie powinnam wogole mlodego puszczac z rak...krzywde sobie mozna zrobic chyba wszystkim(takie zdolne dzieci sa) i mialam wrazenie ze my to tam najmniej poszkodowani bylismy.bo co jeden to lepszy.
Dalam malemu czoka jeszcze na spanie przeciwbolowego bo przez sen robuje rozdrapac opatrunek bo go to swedzi.jutro jade jeszcze z nim do szpitala na zmiane opatrunku i kapiel i maja mi pokazac jak to sie robi:baffled:boje sie ze nie dam rady bo on caly poowijany jest.a musi jechac do mamy na weekend bo ja mam weekend w pracy.jutro wzielam wolne bo nie mialabym z nim co zrobic a przeciez do zlobka czy opiekunki nawet tez go nie dam bo sama by sie pewnie bala.
ja Was nadrobilam piate przez dziesiate
Gosia gratuluje ... ULGI:-D

reklama
GOSIU no to chyba pozostaje mi pogratulowac negatywnego testu hiihi :-)
ANULA no to niezly mialas dzien Na szczescie juz spi to sobie nic wiecej dzis nie zrobi.Oliwka tez czasem ma takie dni ze non stop sie obija i sobie cos robi.

G wrocil o 20 .Podoba mu sie tam .Jutro chce isc tam ze mna i Oliwka.Ja tam moge z nim chodzic smialo.No ale za czesto lazic nie bede bo nie ma kto z Oliwka zostac.

Moja mama mnie dzis niezle wpienila.
Powiedziala mi jak G jeszcze nie bylo ZE JEMU TO SIE BEDZIE PODOBAC DZIENNIE TAM CHODZIC.POJDZIE DO PRACY PO PRACY TAM I *******I WSZYSTKO sorki za slownictwo ale juz nie mam sil do mojej mamy Jak pil to bylo zle .Jak nie pije i cos z tym robi to tez jest zle :-(
Jednym slowem ona jest popiepszna niezle :-(

Oliwka wlasnie zasnela Ide jako przykladna zona zrobic mzowi kolacje hihiihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry