Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Miłego dnia Mamuski!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asia przeszliscie straszną katorgę ale na szczescie jak widzę idzie ku lepszemuWitam
Rafal juz spi, i ja tez juz prawie na stojaco.
Anula ja juz wole nie czytac historii o kawach i tym podobnych czajnikachbo takich historii sie nasluchalam przez te pare dni ze nie powinnam wogole mlodego puszczac z rak...krzywde sobie mozna zrobic chyba wszystkim(takie zdolne dzieci sa) i mialam wrazenie ze my to tam najmniej poszkodowani bylismy.bo co jeden to lepszy.
Dalam malemu czoka jeszcze na spanie przeciwbolowego bo przez sen robuje rozdrapac opatrunek bo go to swedzi.jutro jade jeszcze z nim do szpitala na zmiane opatrunku i kapiel i maja mi pokazac jak to sie robiboje sie ze nie dam rady bo on caly poowijany jest.a musi jechac do mamy na weekend bo ja mam weekend w pracy.jutro wzielam wolne bo nie mialabym z nim co zrobic a przeciez do zlobka czy opiekunki nawet tez go nie dam bo sama by sie pewnie bala.
ja Was nadrobilam piate przez dziesiate
Gosia gratuluje ... ULGI![]()

oby tak dalej było, najważniejsze ze mały nie ma traumy a że malusi nie bedzie tego pamietał

ja chyba po wakacjach zaczne o tym poważnie myśleć

a cóż to za nowość

już mam drugą część za sobą i czekam na przesyłkę trzeciej ale niestety ostatniej części:-(