reklama

Październik 2008

reklama
Witam, u nas dziś jakoś dzień zleciał, spacer, obiadek drzemka czyli proza życia, no... poza wizytą mojej "przyjaciółki":-)

Dobrej nocki życzę wszystkim mamusiom i didziusiom:tak::tak:

To i ja sie witam .Oliwka narazie sie sama soba zajmuje :-).
G w pracy ale moez wczesniej wroci to idziemy kupic prezent na jutrzejsze urodziny na ktore idziemy .
A kolo 17 jedziemy bo chcemy jechac autobusem ,wszyscy jedziemy do tej poradni Czyli ja G i Oliwka :-).

U mnie dzis lepsza pogoda niz wczoraj .
MILEGO DNIA

Witam sie i ja. Dobrze, że piatek u nas wrscie cieplej . Maluchy ciut lepiej . Maksio spał dziś od 21 do 5,15 bez jedzenia więc jestem wyspana. Humor niezbyt bo wczoraj dzwoniła kolezanka z pracy, że dostała wymowienie - szok i ponoć to początek zwolnień !!!!!!!!!!!!!!! Ja jak wróce po macierzyńskm to przez rok nie moga mnie zwolnić więc wracam . Maluchy z nianią .

Zjedlismy z Antosiem sniadanko tj.płatki ryzowe z jogurtem naturalnym , jabłuszkiem i miodem pychotka .

Biorę sie za obiad a potem wyjde na kilka minut bo ciepło.

Miłego dzinka.

A z M dalej ciche dni !!!!!!!!!!!!!!!!

Witam!!! Ja wpadam tylko życzyć Wam miłego weekendu. My wyjeźdzamy na weekend do Dziadków. Muszę jeszcze nas spakować i skoczyć po jakiś prezencik dla Macia bo jutro ma imieninki. pozdrawiam.pa.

hej my po spacerku, na dworze slicznie, biało, swieci słoneczko na zmiane z snieżkeim, temperaturka koło 0 więc miło i przyjemnie, aż mi młody w sankach zasnął. Ja od rana jak zwykle sprzatam, piore, mały przed spacerkiem zwrócił mi jabłko, jadł i nagle sruuuu, więc i on do przebrania i kanape szorowalam. Popołudniu zaczynamy kłaść podłoge, już swoje odleżała

reklama
Witam
Rafal juz spi, i ja tez juz prawie na stojaco.
Anula ja juz wole nie czytac historii o kawach i tym podobnych czajnikach:baffled:bo takich historii sie nasluchalam przez te pare dni ze nie powinnam wogole mlodego puszczac z rak...krzywde sobie mozna zrobic chyba wszystkim(takie zdolne dzieci sa) i mialam wrazenie ze my to tam najmniej poszkodowani bylismy.bo co jeden to lepszy.
Dalam malemu czoka jeszcze na spanie przeciwbolowego bo przez sen robuje rozdrapac opatrunek bo go to swedzi.jutro jade jeszcze z nim do szpitala na zmiane opatrunku i kapiel i maja mi pokazac jak to sie robi:baffled:boje sie ze nie dam rady bo on caly poowijany jest.a musi jechac do mamy na weekend bo ja mam weekend w pracy.jutro wzielam wolne bo nie mialabym z nim co zrobic a przeciez do zlobka czy opiekunki nawet tez go nie dam bo sama by sie pewnie bala.
ja Was nadrobilam piate przez dziesiate
Gosia gratuluje ... ULGI:-D
Asia przeszliscie straszną katorgę ale na szczescie jak widzę idzie ku lepszemu:tak::tak: oby tak dalej było, najważniejsze ze mały nie ma traumy a że malusi nie bedzie tego pamietał:tak::tak:

Agamir ahhh zazdroszczę tej możliwosći powrotu do pracy:tak::tak: ja chyba po wakacjach zaczne o tym poważnie myśleć:tak::tak:

Patrycja ehhh zawsze coś:-p:-p

Dorotka "jako przykładna żona":confused::confused::confused: a cóż to za nowość:cool2::cool2:

Witam
Trochę mało tu jestem ale jak mam chwilę że dzieci ładnie się bawią siadam koło nich i zanurzam się w lekturze:-p:-p już mam drugą część za sobą i czekam na przesyłkę trzeciej ale niestety ostatniej części:-(
A po za tym wszystko po staremu;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry