czarna79
Fanka BB :)
fajnie ze wizyta udanaja po ginie ok, nie widzi nic zlego, brakiem @ mam sie nie przejmować, jeszcze na wynik cytologi czekam

a twój Seba z którego dokładnie jest?No więc @ ciągla brak...
Poczekamy do przyszłego tygodnia i będziemy testować (M nakupił testów więc mamy spory zapas)
M całkiem się rozchorował ale Bartuś za to coraz lepiej.
Tak zimno u nas że nawet na zakupy nie chce mi się wychodzić![]()

Natusia a ile Ci się spóźnia???Ty sie juz nie zamartwiaj na zapas bedzie dobrze główka do góryTa pani też zauważyła, że Bartek zezuje i znowu pojawia się pytanie: czy zezuje, bo jest mały, czy nie dowidzi i dlatego zezuje :-( Za miesiąc coś się dowiem mam nadzieję :-(

a moze to sa jednak czwórki one dosc daleko wychodzaWitam sie czwartkowo!
Mój łobuz jeszcze spia zwsze od 8 na nogach. Może to choróbsko wreszcie z niego wyjdzie bo mam dość lekarzy którzy nie wiedzą co mu jest. A tak swoją drogą, czy to nie dziwne że wyszly mu piatki wszystkie a 3 i 4 ani widu ani słychu?
.

Gosia i jak tam wynik

Witam
Moje dzieci próbują roznieś mi chałupkę a ja czekam jak na zbawienie aż mały padnie na drzemkę

Wczoraj mieliśmy gości a potem zatopiłam się w lekturze i zasnełam grubo po 1

ale książka świetna dziś biorę sie za dalsze losy bohaterki. I właśnie znalazłam film na podstawie książki i już zapuściłam ściąganieJa dziś mam ost wizytę u naprawiacza zębów a w lutym chce isć do kontroli do gina

bo jakby nie patrzeć nie długo minie rok jak ma spiralke
wiec trzeba skontrolować czy siedzi na swoim miejscu. Mam nadzieje że nie zobacze żadnej niespodzianki na monitorze USG
Ostatnia edycja:

chyba ta zima na was tak wplywa co??
bidulka wystraszona siedzi do 16 az ojciec z pracy nie wroci