reklama

Październik 2008

ja po ginie ok, nie widzi nic zlego, brakiem @ mam sie nie przejmować, jeszcze na wynik cytologi czekam
fajnie ze wizyta udana:tak::tak: a twój Seba z którego dokładnie jest?
No więc @ ciągla brak... :rolleyes:
Poczekamy do przyszłego tygodnia i będziemy testować (M nakupił testów więc mamy spory zapas:-p)

M całkiem się rozchorował ale Bartuś za to coraz lepiej.
Tak zimno u nas że nawet na zakupy nie chce mi się wychodzić:wściekła/y:
:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: Natusia a ile Ci się spóźnia???
Ta pani też zauważyła, że Bartek zezuje i znowu pojawia się pytanie: czy zezuje, bo jest mały, czy nie dowidzi i dlatego zezuje :-( Za miesiąc coś się dowiem mam nadzieję :-(
Ty sie juz nie zamartwiaj na zapas bedzie dobrze główka do góry:tak::tak:
Witam sie czwartkowo!
Mój łobuz jeszcze spi:szok::szok: a zwsze od 8 na nogach. Może to choróbsko wreszcie z niego wyjdzie bo mam dość lekarzy którzy nie wiedzą co mu jest. A tak swoją drogą, czy to nie dziwne że wyszly mu piatki wszystkie a 3 i 4 ani widu ani słychu?
.
a moze to sa jednak czwórki one dosc daleko wychodza:tak::tak:

Gosia i jak tam wynik:-p:-p:-p

Witam
Moje dzieci próbują roznieś mi chałupkę a ja czekam jak na zbawienie aż mały padnie na drzemkę:cool2:
Wczoraj mieliśmy gości a potem zatopiłam się w lekturze i zasnełam grubo po 1:-p:-p ale książka świetna dziś biorę sie za dalsze losy bohaterki. I właśnie znalazłam film na podstawie książki i już zapuściłam ściąganie:)))
Ja dziś mam ost wizytę u naprawiacza zębów a w lutym chce isć do kontroli do gina:tak::tak: bo jakby nie patrzeć nie długo minie rok jak ma spiralke:-p:-p wiec trzeba skontrolować czy siedzi na swoim miejscu. Mam nadzieje że nie zobacze żadnej niespodzianki na monitorze USG:baffled:

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc dziewczyny u nas zima na całego jak nie mróz to sniegu po łydki i dalej pada mam już dośc tej zimy. Chłopaki ciut lepiej a ja niestety nie .

Czarna co za ksiązke czytasz? Podaj tytuł? Bo ostatnio zaczytuje sie w sensacyjnych .

Z męzem ciche dni tzn. rozmawiamy tylko o dzieciach a własciwie odpowiadam mu na pytanie. Jak będe miała chwilke napisze na zamknietym

Ech .... miałam coś napisać, ale sił brak ... słów też jakoś mało ... no nic miłego dnia dziewczyny.

Czesc dziewczyny u nas zima na całego jak nie mróz to sniegu po łydki i dalej pada mam już dośc tej zimy. Chłopaki ciut lepiej a ja niestety nie .

Czarna co za ksiązke czytasz? Podaj tytuł? Bo ostatnio zaczytuje sie w sensacyjnych .

Z męzem ciche dni tzn. rozmawiamy tylko o dzieciach a własciwie odpowiadam mu na pytanie. Jak będe miała chwilke napisze na zamknietym

hej hej co sie dzieje laski :confused:chyba ta zima na was tak wplywa co??

Ulka Gratki!!!!!!!!!!!

moja mama dzis dzwonila na skyp i mowi ze swiat sie wali:-D:-Dbo tak wieje , snieg pada i prad co chwila biora :no: bidulka wystraszona siedzi do 16 az ojciec z pracy nie wroci:baffled:

a ja niedlugo ide do kliniki na wywiad w sprawie implantu :tak:
teraz pije kawke podlogi pomyte , pranko sie suszy drugie piore , obiadek gotowy czeka w piekarniku :tak:
milego dzionka laski

Ostatnia edycja:
magda ja na różowe sie nie piszę:-)
gosia ja zaraz po karmieniu miałam co 70 dni @, ale kilka razy w tym czasie sie testowałam niestety nic, z czego M zadowolony
dorotka dacie rade
mirabelka jak mała
kaka do wiosny to wszysyko zamarznie
natusia zdrówka dla was
malaulka a masz jakis sposób na wstawanie, o mi młody tak na samocgodziki włazi i sciaganie bierze za zabawe
kasia z nasza bylo to samo panicznie bała się ze się przewróci

U nas w miare spokojnie, młody pospal 2,5 h w dzień. My popoludniu zalożyliśmy młodemu światło wsypialni, zaczeliśmy składać meble z łazienk, i taka drobnica, bo wyszło ze podłga musi 2 dni poleżeć- znowu robota na wekend będzie
Pati, właśnie z @ tak to jest. Raz jest, a raz nie ma. test zrobię jutro rano, tylko najpierw muszę go kupić. Z czystą świadomością będę czekać na nast. @ lub... na smerfa :-D
A co do Twego zamieszania, nawet nie wiesz, jak sama bym juz chciała skręcać meble, malować itd. Och, zanim co, to minie kilka lat :baffled:

Ppatqa niestety nie mamy sposobu, bo ona nic sobi nie robi z naszych zakazów i też ją ściągamy za każdym razem.....................​

A ja trafiłam dziś 4 w totka i wygrałam 54 euro:tak:
GRATULUJĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Śniegu po łydki. Dziewczyno, u nas tylko przez noc tyle napadało. Śniegu mamy po pas :blink:

My już po zakupach i po lekarzu. Idę robić obiad. Miłego Laski!!!!!!!

Ech .... miałam coś napisać, ale sił brak ... słów też jakoś mało ... no nic miłego dnia dziewczyny.
elo Magdziunia a co to za zły humorek???????

dobrze ze maluszki mają sie lepiej:tak::tak: i tobie wiecej zdrówka. Ja ostatnio miałam 4 dni ciche ale jakoś udaję się nam wrócić do dobrego pojednania
Co do ksiazki to "Biala Masajka" na faktach. Ja wlasnie lubuje w takich ksiazkach jak opisywane jest zycie w roznych kulturach i krajach:tak::tak: a dalsze losy to "żegnaj Afryko";-)
Filmik juz mam wiec jak przeczytam dalsze losy to go obejrze:-p:-p
Qrcze moze faktycznie to4 ale miejsca zostało z luzem na dwa zebole. Stad moja mysl ze to 5. Jestem mniej doswiadczona niz wy dziewczyny w tej materii. Pewnie macie racje:tak::tak:
Wiesz ja nie wiem czy mam racje ale małemu jak wychodziły tez myślałam z poczatku ze to piatki ale jak wyszły trójki to juz wiedzialam ze to 4:tak::tak:

Goska tyle latach to wpadnij do tej apteki i nie trzymaj nas w niepewnosci:-p:-p

Hej ja sie witam. Nie było mnie bo mieliśmy gości i wczoraj dopiero sobie poszli. A wieczorem miałam "domową randke" z mężem:-p:-p:-p:cool2:
Niestety nie poczytałam was jeszcze bo czasu troszke brak. Trzeba ogarnąć mieszkanko po jednych gościach i przygotować na nastepnych bo dziś koleżanka wpada na noc. Więc nie wiem też czy zdołam wpaść wieczorem
CZARNA właśnie jaką książke czytasz. Pochwal sie. Bo z tego co kojaże to ty lubisz ten sam klimat co ja typu "Spalona żywcem". Więc podaj tytuł to może i mnie zainteresuje chyba ze zmieniłaś klimaty książkowe

reklama
AGAMIR I MAGDZIUNIA to zycze aby sie u was jakos porawilo .

Kurcze chyba seio ta zima nas doluje :-( .

CZARNA I AGAMIR podziwiam was z tymi ksiazkami .Ja to dupa jestem a nie matka :-(
Czarna z 3 dzieci i ma czas na ksiazki Agamir z 2 dzieci i tez ma na to czas.a JA????????

G jednak w pracy .Ja posprzatalam .Oliwka spi juz od 11.30 wiec zaraz pewnie wstanie.
Ja musze tylko pranie powiesic i obiad zrobic :-)

U mnie wieje ale tak jak chyba u wiekszosci :-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry