reklama

Październik 2008

Czesc laseczki u nas pierwsza normalna nocka wstawałam tylko dwa razy juz bez temperatury chłoaki chyba wychodza z najgorszego. Dzis robimy im przeswietlenie płuc i okaze sie co jest. Antos chudy jak patyk ale cokolwiek je , własnie rozwala wszystko co moze . Maksio zasnął bo od 5 zrobił mamie pobudke i musiałam sie z nim bawic.
Zycze miłego dzionka.

.
super ze widac światełko!!!!! a ja myslałam ze wczesniej miałas prześwietlenie:sorry2:

Czesc dziewczyny. u mnie nuda nic mi sie nie chce. i bardzo was przepraszam odpuszcze sobie na kilka dni bo poprostu nie mam co pisac. wszystko u mnie ok wiec sie nie martwcie. buziaki
nie uciekaj kobieto!!!!! bo cie bede sms-ami napastować:rofl2::rofl2::rofl2:
hejka
u mnie wrecz przeciwnie wczoraj dostalam wiadomosc niezbyt mila co do mojego brata przez co zlapalam dola :( i do tego dochodzi stres przed rozmowa o prace
takze mimo iz za oknem sloneczko i az zyc sie chce jak jestem wypluta jakas ehh buzka
ehhhh coś ostatnio u Ciebie często dołek:no::no::no:
Witajcie - ech .... zacznę od narzekania na swoje zdrowie - mam dość - taki mega katar, że uszy mi zatyka a do tego nie mogę odkaszlnąć.
Co się dzieje - chyba na wzmocnienie sobie coś kupię w aptece.
Co byście poleciły z własnego doświadczenia? Czosnek, syropek z cebulki a może tranowe kapsułki?

A tak poza tym, to wczoraj wieczorkiem żołądek mnie bolał i miałam lekką rozmowę z porcelanką :szok:
Dziś już z brzusiem spokój (narazie i oby tak zostało).
Chciała przyjechać do mnie koleżanka i napisałam jej, że źle się czuję i nie dam rady przyjmować gości.
Także siedzę sama z Sebciem w chałupce.
Ogarnęłam ciut, ale kręci mi się w głowie - to chyba przez ten katar.

Wiosno przybywaj - przynieś ze sobą mega ciepełko i słoneczko oraz zielone listki.

Zdróweczka zdróweczka i odpoczynku!!!

cdn

reklama
Agamir cieszę się, że u was już lepiej:tak:
Mirabelka a ja to do kosmetyczki dopiero w PL w wakacje mogę pójść:no: jeszcze trochę poczekam...
Minisia poprawy nastroju życzę
Magdziunia zdrówka zdrówka dla Ciebie
Ppatqa ja też myślę że słuszna decyzja sprzedać bo i tak wam jeszcze dwa zostaną :tak:

Witam się słonecznie:-)
Dom już ogarnięty, Lenka śpi no a ja mam czas na bb.
Wczoraj jednak było malowanie sypialni bo padało więc uprosilam M żeby został w domu:tak: tak więc pokój gotowy i dziś już tam będziemy mogli spać:tak:
A reszta bez zmian, trza jakiś obiadek wymyślić i jak mała wstanie na spacerek iść:tak:

agamir, magdziunia zdrówka
ulka zdjecie proszę

Ja amator, w życiu konia nie sprzedała. po południu ma babka dzwonić wiec podam cene, na młodego idzie cena zaporowa:-), a na Lonie rozsądn zobaczymy, jak znam życie cos koniowate wykominują do sobotu, w piątek musze je odłocić, bo cały czas się tarzają- a jak śnieg ył takie czyste były. my już po dłuższym spacerku, młody spi. Po południu szczepienie.

wydelegowałam Dzidzioldę do dziadków i biorę się za okna.
Z tym brzuchem to mi z tydzień zejdzie...

Magdziiunia, a może jakieś probiotyki Ci pomogą?
Agamir - oby to już koniec chorób.

Poprawy humoru życzę.
Co z Dorotką? To do niej niepodobne?
Pisała któraś?

MIŁEGO!

Witamy się słonecznie. Zaraz chyba pójdziemy na huśtawkę.

Dzisiaj rano miałam rozmowę o pracę, ale raczej nie dla mnie, bo potzrebują kogoś do planowania budżetu itp, a ja w tym nie mam doświadczenia. No ale nic. Póki co skupiam się na moich klientach i jadziem!

O jeny! Kuuupa! ZNikam:)

Evelajna no to powodzenia z klientami, mój biznes też trochę ruszył- wiosna:tak::tak:
Malena a Ty uważaj na siebie!!!
Patrycja proszę bardzo;-)

Załączniki

• Obraz 1466..jpg
    Obraz 1466..jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 56
Z tego co wiem to Dorota napisała ze robi sobie przerwe od BB i że musi od nas odpocząc....

Ja wlasnie pije kawke, młody spi, a pozniej po obiadku chyba na jakis spacerek skoczymy :-)

Czarna ehh tym razem braciszek dal mi powody do radosci :(

a maz... no coz oszukal mnie ze idzie na dol cos zzrobic a ja mam sie nie ruszac z ..sypialni :DDD za 10 min wszedl ze sniadankiem :PP mam kochanego meza
my sami sie swietnie dogadujemy

No i mam powod do radosci zamowilam Wiktorce fotografa w dniu komuni wiec spoko bo nie wszyscy maja w niedziele otwarte a ten ma i calkiem niezle ceny
a to link do jego galerii jakie robi zdjecia komunijne Foto Studio Malik - fotoksiążka, zdjęcia ślubne Kalisz, oprawa obrazów.

reklama
Witam!
Wczoraj niestety nie miałam czasu popisać, chociaz siedzielismy prawie cały dzien w domu, bo przedwczoraj Natalia miała lekka goraczkę tj.38,5 stopnia wiec wolałam przesiedziec w domu,zeby nic nie złapała. A czuła sie dobrze i to siedzenie było dla niej torturą,a dla mnie tortura było zajmowanie sie nią całą rozmarudzoną...:crazy: Jakos to przezylismy i wieczorkiem skoczylismy do znajomych,co by sie troche rozerwała,a tam 1 kolega, ktory coprawda nie ma jeszcze dzieci,ale poradził mi bym nie leciała do niej na kazde pisniecie i powinna byc mniej płaczliwa potem...
Posłuchałam go i dzis rano Natalia w kojcu siedziała, az zrobiłam sobie to co miałam do zrobienia,nie reagowałam za bardzo... I co? To działa!
Dzis w przedszkolu rewolucja! Bawiła sie, obserwowała,chodziła sobie i ani 1 wrzasku, wszyscy pytali czy to to samo dziecko:-). Moze tez ten wczorajszy nudny dzien w domu tak na nią podziałał. Nawet głaskała inne dzieci i chciała całować. Byłam w szoku!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry