reklama

Październik 2008

Dzięki dziewczynki, rzeczywiście fajnie się dziś spało w takim "nowym" pokoju:tak:

Mirabelka nie poszłabym tu do kosmetyczki bo po pierwsze drogo a po drugie moja znajoma kiedyś była i ogólnie była niezadowolona nawet z regulacji brwi nie mówiąc o reszcie;-)
Evelajna dzielna dziewczyna z Ciebie :tak::tak:a babce nie zależało na aucie bo oni tu się wcale nie przejmują jak gdzieś się zarysuje czy stuknie, nie raz widać nowiutke auto i wgnieciony bok albo tył albo cały porysowany, Polacy z maleńką ryską jadą do blacharza a tu luzik:-D
Noi wreszcie sami- chata wolna;-)
Minisia to trzymam kciuki pewnie się już cała telepiesz bo to za chwilkę;-);-);-)
Gosiu szczęśliwego lotu:tak:
Małgorzatka świetnie ktoś Ci doradził co do Natalki, a mała dzielna dziewczynka:tak:

No to dzieńdoberek, jakie u nas słońce piękne chyba się coś popieprzyło w tej Irl, ale dla nas dobrze bo ciepło i ciepło:tak:
Lenka ogląda sobie baję, podchodzi do tv i woła "baja" więc nie mam wyjścia muszę włączyć:-D
M wybył, Karolcia w szkole.
A ja kupuję dziś mężowi bilet do PL na przyszły tydzień bo wkurza mnie takie załatwianie przez telefon wszystkiego i dogadywanie szczegółów przez teścia, tynki już skończone ale teraz trzeba ganek dorobić i ogólnie niech sobie pojedzie sam zarządzić a przy okazji zobaczyć jak wyszło z tynkami.
Reszta bez zmian, jak Lenka zaśnie to muszę podłogi pomyć i obiadek upichcić i LB:tak:

reklama
laski trzymajta kciuki jutro o 11 mam rozmowe waszego czasu po ang o prace a ja tak umiem sie dogadac ze wiecie :(

Trzymam trzymam dla zasady bo Ty zdolna bestia i wiem ze tylko tak gadasz a poradzisz sobie świetnie!!!!!

Witam piątkowo.
Lekcję odrobione (czyt porządki ,obiadek, zabawa z dziećmi) Robaczek najmłodszy właśnie zasnął więc chwilka dla mamuni:tak::tak: i kawkę a po obiadku wypad do sis na ploteczki i pazurki:cool2: Jeszce muszę sobie włoski ułożyc ale jak widzę to co się dzieje za oknem to wątpie by miało to jakikolwiek sens:dry::dry::dry::dry:

minisia i jak
evelajna o jakiew zmiany:-)
czarna może i dobrze u mnie jaja po szczepieniu
ula wiadomo ze co samemu to samemu

A u nas w nocy zaczeła sie temperatura 37,8 dostał sypop, pokręcił u nas z półtoragodziny i zasnął, rano było dobrze o 37, ale od rana apetytu brak, kaszke jak zjadl to zaraz zwymiotowal, nawet czekoladki nie chcial. O 11 znowu skok temperatury do 38,5 jak dawałam syropek to go zwymiotował:-(. Dostał czopek i śpi- tylko martwi mnie ze pić nie chce:-(. Na dole szlifują ściany wiec siwy dym. Już przelaciełam z mopem , jak wyschną zetre kurze- i tak z 3-4 razy dziennie mam sprzontanko:-(

ula niestey tak jest jak mieszkasz na terenie budowy

A koników nie musze cze\yscic bo dziś przyjerzdrza Weronika to je wyczyści- zreszta i tak bym młodego nie zostawiła

Oj kochane jestescie dziekuje bardzo ze pamietacie o mnie :)
wiec tak dalam z siebie wszystko!! ale wiedzialam ze dobra nie jestem wiec pani pow ze moj angielski jest w miare dobry ale jeszcze musze sie podszkolic, niestety na kontrakt mnie nie da poniewaz tampracuja doswiadczone osoby ktore awansowaly z agencji albo takie ktore naprawde dobrze mowie po angielsku wiec zaproponowala mi agencje w czwartek jade sie zarejestrowac i czekamna telefon do pracy :)
wiec w sumie nie jest zle
obiecala mi ze jak wdroze sie porozmawiamy znow o kontakcie
musze zalapac zasady dzialania firmy bo jak maja busy to nikt nie bedzie mial czasu mi pomoc
ehh laski wiecie co.... ciesze sie ze poszlam i sprobowalam sil :))))))nawet ze nie dostalam kontraktu to nic bede pracowala tam tylko przez agencje

Domi super a tak wogóle co co to za praca jest i co z waszą firmą o której kiedyś nam pisałaś??

Ppatqa dobrze, że cię ktoś odciąży przy konikach:tak:

minisia i jak
evelajna o jakiew zmiany:-)
czarna może i dobrze u mnie jaja po szczepieniu
ula wiadomo ze co samemu to samemu

A u nas w nocy zaczeła sie temperatura 37,8 dostał sypop, pokręcił u nas z półtoragodziny i zasnął, rano było dobrze o 37, ale od rana apetytu brak, kaszke jak zjadl to zaraz zwymiotowal, nawet czekoladki nie chcial. O 11 znowu skok temperatury do 38,5 jak dawałam syropek to go zwymiotował:-(. Dostał czopek i śpi- tylko martwi mnie ze pić nie chce:-(. Na dole szlifują ściany wiec siwy dym. Już przelaciełam z mopem , jak wyschną zetre kurze- i tak z 3-4 razy dziennie mam sprzontanko:-(
ehhh bieduniek dlatgeo ja nie szczepiłam teraz bo w weekend jedziemy do tesciów i własnie tego sie obawiałam:sorry2::sorry2:
Oj kochane jestescie dziekuje bardzo ze pamietacie o mnie :)
wiec tak dalam z siebie wszystko!! ale wiedzialam ze dobra nie jestem wiec pani pow ze moj angielski jest w miare dobry ale jeszcze musze sie podszkolic, niestety na kontrakt mnie nie da poniewaz tampracuja doswiadczone osoby ktore awansowaly z agencji albo takie ktore naprawde dobrze mowie po angielsku wiec zaproponowala mi agencje w czwartek jade sie zarejestrowac i czekamna telefon do pracy :)
wiec w sumie nie jest zle
obiecala mi ze jak wdroze sie porozmawiamy znow o kontakcie
musze zalapac zasady dzialania firmy bo jak maja busy to nikt nie bedzie mial czasu mi pomoc
ehh laski wiecie co.... ciesze sie ze poszlam i sprobowalam sil :))))))nawet ze nie dostalam kontraktu to nic bede pracowala tam tylko przez agencje

No pieknie bestio. GRATKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Minisia brawissimo! Udało Ci się i oni to chyba mają taką praktykę, że zatrudniają na kontrakt dopiero sprawdzone osoby - tak mi wyszło. No i jak ieknie sobie z angielskim poradziłaś. Idź Ty "nie umiem, nie umiem..." ;-):-D
Ula no i słusznie, że m wysyłasz na inspekcję. My wciąż mamy gołe ściany, a tych na górze to nawet brak. W środę będą stawiane i mam nadzieję, że będzie dobrze, bo moja mama wyliczała co i jak.
Patrycja jeju bidulek.... Ja myślałam, że Wy już kończycie ten remont i tylko wyposażenie teraz montujecie, a tu wciąż kurze, pyły... Buuu. A może to przez ten wszechobecny pył?

Pati koło mnie skacze, elektryk poszedł, sprzątania co niemiara:szok: Więc idę polatać z miotłą, szczotką i szmatami.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry