reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Październik 2008

reklama
Kaka noi jaka odpowiedz??

Witam wieczorkiem, ale co tu tak pusto?

Ja jestem szczęśliwa bo właśnie zakupiłam online prezenty dla dzieci i już mam wszystko oprócz kasy w portfelu:-)

Dobry wieczor:-)

Marma mam to samo co ty...ani prezentow ani kasy;-)W tym roku beda prezenty tylko dla zosi i stasia, my z jackiem w koncu mamy domek jako prezent na dzien dzisiejszy na te i kolejne (50) swieta:-D
U mnie dochodzi jeszcze jeden problem bo nie mam pojecia co kupic moim robakom....Mlodemu wystarczy jakiekolwiek penie auto, ale mloda juz wybredna sie zrobila:-D

Ja na szczescie nie mam problemu bo stasio lubi chodzic do przedszkola, ale tylko ja moge go zaprowadzac, z nikim innym nie chce pojsc. Jak odbiera go jacek to idzie do domu ale jak tesciowa to jest placz;-)
Poza tym musze sie pochwalic ze moze juz niedlugo powiekszy nam sie rodzina!! I tutaj juz widze wasze mysli....nie nie nie nie jestem w ciazy , ale sis jacka wlasnie konczy szkolenia i moze jak szybko pojdzie to niedlugo przysposobia sobie jedno albo dwoje dzieci. Ja strasznie sie ciesze, w koncu cos sie bedzie dzialo, no i widze jak szwagierka sie zmienila, jak bardzo jej na dziecku zalezy.

A teraz zmykam dalej uczyc sie tego popapranego angielskiego bo w niedziele kolokwium a ja dalej nie czuje bazy o co w tych czasach chodzi:-DStudiujac pedagogike polegne na jezyku obcym....

Hejka,
Witam się już grudniowo. Zima się zaczęła chyba na dobre. Wczoraj rano biegałam w lekkiej kurtce, a na wieczór już puchatą wydarłam. I chyba trzeba będzie oponki zmienić...

Ula o rety, faktycznie szybko z tą choinką. Tak myślę, że choinkę pewnie będziemy mieć żywą, małą, ale pokój i kominek wystroję w tygodniu:tak:
Na bark okłady z... młodego, prężnego torsu męskiego:cool2::-D
Agamir zdróweczka dla Was
Kaka kciuki zaciśnięte żeby się wszystko poukładało. Pal licho wosk...

Nie wiem co Tuśka dzisiaj w tym przedszkolu robiła. Wróciłam po nią i pytam "jak tam w przedszkolu, co robiłaś ciekawego"
- "A nic, kłociłam się z jednym dzieciakiem"
Pytam "z jakim dzieciakiem i co na to Pani"
- "No z takim jednym dzieciakiem. Nie wiem jak ma na imię. A Pani Marzenka na nas narzekała"
No to drążę temat "z jakim dzieciakiem, o co się kłóciłaś??"
A ona do mnie z takim fochem, ręce rozkłada i mówi dużymi literami "no z takim jednym, przecież mówiłam Ci już kilka razy!"
No i mi się temat urwał:dry:

Witam sobotnio;-)

6 dzień bez słodyczy za mną!

Ja tak jak u marmy echo prezentów i echo kasy:sorry2:Myślę ze w poniedziałek będzie wypłata to nadrobię:-D

Ja również jestem za okładem z prężnych barków na rówżne dolegliwości:tak:

A co do pracy. To ją dostałam ale calą noc miałam złe przeczucia. Nie spałam od 3ciej. Poczytałam trochę opinie pracowników o firmie i stwierdziłam, ze nie pakuję się w ten interes. Za bardzo mi akwizycją śmierdziało, a ja się w czymś takim nie czuję. I koniec końców odmówiłam.

Co do rozmów z dziećmi. Uwielbiam takie młodej teksty. Zwykle tak jak Evelajna ciagnę ją za język. Kupa smiechu z tego jest. Ostatnio pół poczekalni rechotało jak Hania przed wejsciem do lekarki powiedziała: ze nie lubi pani doktor bo jest brzydka:sorry2:A po wyjściu jak dostała naklejki, ze pani doktor jest kochana. W końcu kobieta zmienną jest:-D

hej hej
widze Karola ze masz tak wesolo jak ja tez szukam pracy i zawsze cos mi nie pasuje:dry:nie zebym wybredna byla ale nic na sile;-)
ulka zazdroszcze ..ja w nast .tyg jade na zakupy
magdasF no wy to sobie prezent super sprawiliscie!!! a z angielskim nic nie mow!! ja tez sie ucze i ucze i koca nie ma:no:

a u nas ogolnie wszystko ok chodze z wika na basen poniewaz znow walcze z kg haha a dla niej to te cos dla zdrowia ..no a ze zlych wiesci to maluda nam sie pochorowala dzisiaj buu narazie katar i marudna na maksa!!! juz umyta nasmarowana spi

reklama
Minisia zdrówka dla małej
Kaka dla ciebie też

Miałam dzisiaj dziwny dzień ale już teraz spokój, M zawiozłam do kolegów na wódkę i jutro go odbiore więc telewizor caluśki mój do tego komputer, Lenka już śpi a Karolina ma koleżankę na noc więc mam ją z głowy, jak mi dobrze:tak:
Oglądam boks na żywo, ciekawe czy któraś z Was ogląda????

Do góry