reklama

Październik 2008

reklama
Takie odniosłam wrażenie...prosiłam koleżanki z biura, żeby przekazały że wracam (tak sie u nas zawsze robiło) i nic nie zostało przekazane - bo to czy na pewno. Jak mówię, że wracam to wracam.

Niom dadza rade bo to juz jego drugi raz od narodzin. Zreszta ten starszy co ma 6 lat tez był ze 2 razy bo MY w rodzinie mamy ogólnie słabe drogi oddechowei czesto chorujemy np: na gardło.:-(
Zawadka w tych pracach to zawsze tak jest ,że jak oni cos od Ciebie chcą to jest ok a jak ty od nich to już zawsze jakieś ale jest.:zawstydzona/y:

dorota1-9 no cóz nie wiedziałam jak to ładnie ując.Chodziło mi o tą kośc na dole którą się wyczuwa w wiadomym miejscu.
kulfon zazdroszcze wieści .Ja dowiem się dopiero 27 maja !!!!A buuuuuu.
Ja równiesz nie umiem szyc chociaz pół roku temu kupiłam maszyne.Ostatnia kupiłam na wadze fajną spódnicę za 10 zł i stwerdziłam ,że na niej poeksperementuje żeby ją przerobi na ciążówkę.No zobaczymy co z tego wyjdzie.

dorota1-9 no cóz nie wiedziałam jak to ładnie ując.Chodziło mi o tą kośc na dole którą się wyczuwa w wiadomym miejscu.
kulfon zazdroszcze wieści .Ja dowiem się dopiero 27 maja !!!!A buuuuuu.
Ja równiesz nie umiem szyc chociaz pół roku temu kupiłam maszyne.Ostatnia kupiłam na wadze fajną spódnicę za 10 zł i stwerdziłam ,że na niej poeksperementuje żeby ją przerobi na ciążówkę.No zobaczymy co z tego wyjdzie.

Mafa dzieki za wyjasnienie :tak:Mnie tez od niedawna pobolewa ta wlasnie kosc po prawej stronie:tak:.

Ja ide z psem na dwor i lece na busa i jad w swiat do pozniej :-D

minisia cieszę się z dobrych wieści
zawadka mój syn też miał wodniaka i przy okazji inne rzeczy z jąderkiem, był w podobnym wieku co Twój podczas operacji, teraz na szczęście została mu tylko wąska biała kreseczka na pamiątkę, mówi że będzie miał co pokazywać dziewczynom ;-), poza tym dzieci tak szybko wracają do sił i biegania po zabiegach i znieczuleniach, nie mogłam się nadziwić
kulfon gratuluję synka, wczoraj moja koleżanka dowiedziała się na usg połówkowym że będzie syna (a mają już 2-letnią córeczkę) ale była radocha :-)

Ja już posprzatałam tylko podłoga mi zotała, a już mi sie nie chce.
Dorotka Ja sie ciesze z kazdej wizyty,zwłaszcza że zawsze mam okazje zobaczyc dzidzisia, ciekawe czy bedzie mnie badał cz tylk wystawi L4
Kaka82 mi sie nie chce wracac do pracy, przepracowałam 4 pierwsze mieś i to i wystarczy.

Dziewczynki pewnie sie ze mnei smiac bedziecie ale trudno ale wy tak operujecie takimi fachowymi
nazwami gdzie was kuje a ja sie nigdy tak nie interesowalam ani szyjka choc to wiem co to jest
ani jakis tam spojeniem .... nie wiem czy nawet dobrze pamietam i jest mi ciezko okreslic gdzie
mnie kuje Wiem stara baba ze mnie ale ja na serio nigdy w to nie wnikalam co
gdzie mam to co najwazniejsze to wiem i tego sie trzymalam ale przy was czuje sie zielona
Dorotka1234.... ale ty pierdoły opowiadasz.
Kaka a skąd pewnosc ze wracasz??? przecież wizyte masz w piątek dopiero???? Czy nielepiej było poczekać co powie gina?
Andzia u takich dzieci choroba bardzo szybko postepuje niestety:(( zdrówka dla maluszka

hura zrobiłam sobie dwie pary spodenek:-p:-D:-D:-p:-p i nawet wyglada to cos;-) ale jestem dumna:-p. Co do szycia to w moim życiu cosik uszyłam ale były to proste rzeczy typu pościel do wózka, czy łóżeczka ale było to prawie 11 lat temu:szok: U mnie moje dwie sis maja talenty do szycia ja to tak na odpindal aby było:-p:rofl2:
Obiadek tez prawie gotowy, malutka własnie zasneła wiec mamusie ma labe

Jestem pewna na 100%, ze wrócę... nic mi w końcu nie jest, ani mdłosci ani wymiotów ani nic. Czuję się swietnie, wiec pewno sie zgodzi. Do tej pory dostałam zwolnienie na własne zyczenie bo chciałam odpocząć i miałam dość mdłosci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry