dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Kaka a kto jest niezadowolony?????????????
Ja ide zjesc warzywa na patelni z ryzem i w droge
Ja ide zjesc warzywa na patelni z ryzem i w droge

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dorota1-9 no cóz nie wiedziałam jak to ładnie ując.Chodziło mi o tą kośc na dole którą się wyczuwa w wiadomym miejscu.
kulfon zazdroszcze wieści .Ja dowiem się dopiero 27 maja !!!!A buuuuuu.
Ja równiesz nie umiem szyc chociaz pół roku temu kupiłam maszyne.Ostatnia kupiłam na wadze fajną spódnicę za 10 zł i stwerdziłam ,że na niej poeksperementuje żeby ją przerobi na ciążówkę.No zobaczymy co z tego wyjdzie.
Mnie tez od niedawna pobolewa ta wlasnie kosc po prawej stronie
.
Dorotka1234.... ale ty pierdoły opowiadasz.Dziewczynki pewnie sie ze mnei smiac bedziecie ale trudno ale wy tak operujecie takimi fachowymi
nazwami gdzie was kuje a ja sie nigdy tak nie interesowalam ani szyjka choc to wiem co to jest
ani jakis tam spojeniem .... nie wiem czy nawet dobrze pamietam i jest mi ciezko okreslic gdzie
mnie kuje Wiem stara baba ze mnie ale ja na serio nigdy w to nie wnikalam co
gdzie mam to co najwazniejsze to wiem i tego sie trzymalam ale przy was czuje sie zielona

i nawet wyglada to cos;-) ale jestem dumna
. Co do szycia to w moim życiu cosik uszyłam ale były to proste rzeczy typu pościel do wózka, czy łóżeczka ale było to prawie 11 lat temu
U mnie moje dwie sis maja talenty do szycia ja to tak na odpindal aby było