reklama

Październik 2008

reklama
magdasfl na pewno wszystko dobrze z maluszkiem, jutro się upewnisz, ja dzień przd ostatnią wizytą też miałam wrażenie że nic nie czuję, a Ty dodatkowo źle się czujesz i jeszcze te upały
mafa moja teściowa też czasem wyrywa się ze swoimi mądrościami, to na pewno nie było miłe, ale Twój M szczęśliwy i z pewnością nic tego nie zmieni :tak:
Kasia1978 moja koleżanka jest na tej diecie, bardzo zadowolona z efektów
minisia świetnie macie z ogródkiem i ten basenik :-), jaka frajda dla dzieci, ja takich kolanek i łokci też się sporo naoglądałam u Seby
a ja dziś kolejny wieczór ze zgagą, mleko trochę łagodzi, migdałów nie mogę tak jak orzechów przez alergie więc nie próbuję, chyba za jakiś czas po coś aptecznego dla ciężarnych sięgnę
Chyba mi połowinki stukną jutro, a może to już dziś? :-)

Dorotka - przykro mi z powodu Twojego M :-( Nie ma prawa mówić Ci czy masz jechać czy nie, bo przecież sama wiesz co jest dla Ciebie dobre. Spróbuj może z nim szczerze porozmawiać, że Cię rani takim zachowaniem, jesteście rodziną przecież, a Twoj spokój teraz jest najważniejszy dla dzidzi!!

A ja poczułam pierwsze ruchy wieczorkiem :-) takie delikatniutkie...mam nadzieje, że to jest to :-)

Dziewczyny, myślicie, że rower to jest duże zagrożenie ?? Ja chyba też przestanę jeździć na wyadek jakiejś wywrotki... bo sama jazda w sobie chyba nie stanowi zagrożenia?? Jedynie ryzyko upadku może być fatalne w konsekwencjach ...

Kolejny dzień w pracy :-( a tak mi sie straszliwie nie chce ... na szczęście już jesteśmy po sezonie, więc nie ma dużo pracy, ale ma to też wady, bo strasznie, strasznie ciągnie się czas ... Do tego jestem straszliwie głodna, a do przerwy jeszcze 2 godzinki :-( chyba wcześniej sobie śniadanko zrobie ...

dorota123456789trzymam kciuki by humor ci sie poprawił ja miałam doła w tamtym tygodniu
minisiajak zobaczyłam basenik to chyba zaczne M głowe suszyc o wystawienie naszego
Aniaaa gratuluje
Ja do tej pory mam blizne na kolanie po tym jak przejechałam nim po betonie jak byłam w przedszkolu. My wczoraj byliśmy w Zielonej Góre na zakupach, pojechaliśmy po pojemnik pod łózko, ale wstapilismy też do sklepu dziecięcego i facet opowiedział o wszystkich wózkach z wadami i zaletami, i chyba zmienił nam się typ wózka na X-lander ale jeszcze się wachamy miedzy tym 4 kolowym na resorach a trójkółką. Potem siedzieliśmy u M siostry.
Dzis jestem na nogach od 5, przez biegunke:-( - meczy mnie od poniedziałku. Macie jakieś domowe na to sposoby.
A jak juz wstałam rano to nakarmiłam koniki o 5 by wcześniej wyszły na łąke i wziełam się za prasowanie bo przez ten upal odkładałam je z dnia na dzień

witam po przerwie:-)

wybaczcie nie nadrobię :no:
u nas w końcu dzis troszke chłodniej bo tych upałów miałam dość:tak:
Aniaaa mi kiedyś lekarz powiedział, że rower lepiej sobie odpuścić bo wstrzasy a poza tym uciski co nie jest wskazane. ale najpiej podpytaj lekarza on będzie wiedział lepiej:tak:

dzień doberek:-p

Ja dziś wstałam z kiepskim humorkiem ale juz jest ok;-)
Minisia no włąsnie guzy, siniaczki, otarcia itp są jak najbardziej ujęte w pakiecie zabaw podwórkowych:laugh2: Moja mała zawsze jak w domku gdzies przydzwoniła odrazu szła pod lodówkę -abym posmarowała jej Masełkiem (to taki nasz sposób aby nie było siniaka:-p) a na dworzu nie było lodówki więc ZONK i płacz:-D

Mirabelka GRATULUJE półmetku. Już teraz to z górki:-p

Aniaaa nie wiem jak to jest z rowerkiem ja dla bezpieczeństwa raczej bym niejeżdziła. Ale lepiej popytac gina i własnej intuicji:-p

ppatqa hmmmm na biegunkę domowy sposób to czekolada i marchwianka. Pomaga tez smecta mozna bezpiecznie brać w ciazy:tak:
X-landery są bardzo popularne i dość dobrze chwalone. Wiec wybór chyba trafiony. Co do kółek to ja bym brała 4 kołowca. Moja kumpela kupiła teraz Mikado 3 kołowca i jak jechałam podjezdzałam pod krawężnik i jak chciałąm podnies wózek tak dziwnie zaczął sie bujać na tym przednim kółku:baffled: Może poprostu nie umiem takim kierowac nie wiem:baffled::rofl2:

czarna ta 4 kółka mi się nawet podobała, super te twoje ciuszki, dzieki za rade, my może jutro bedziemy wiedzieć kto bedzie, moje przeczuci są cały czas te same, a koleżanki które spotykam mówią na dzień dobry będzie :-), ale pożyjemy zobaczymy.
Ja mam jutro wizytke

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry