reklama

Październik 2008

reklama
Dziewczyny ladnie napisalyscie stron od wczoraj:-DNiestety nie mam czasu wszystkim odpisywac,ale zycze wam milego dnia i tym ktore maja zle humorki poprawy nastroju:-)Ja tez chodze jakas nie taka,nie wiem czy te hormonki?ja wlasnie wychodze zarejstrowac sie do nowego lekarza:tak:,pozniej na zakupy i pewnie wroce wieczorkiem.pozdrawiam wszystkich

Motylku milego dnia zycze :tak:

Magdasf1 przytulam cie mocno Ja tez mam od wczoraj zdupczony dzien :crazy:

Ja polezalam sobie ,troche mi soe przysnelo na 5 min.Poplakalam sobie:crazy:
I telefon dalam na milczy wiec nie wiem kto do mnie dzwoni. A chodzi mi o to zaby nie wiedziec czy M dzwoni:crazy:.
Wkurzylam sie bo na 12 mial byc w domu a tak to dopiero po 12 bedzie z tamtad wyjzdzal wiec miedzy 14 a 15 wroci niezle opoznienie jak oczywiscie cos jeszcze nie wymysli.
Jejku ale beznadziejnie sie czuje przez niego :baffled:

Zawadka i Czarna - reyzgnuje z rowerka, te pare miesięcy przecież mnie nie zbawi, a nie ma po co ryzykować... nie darowałabym sobie gdybym przez własną głupotę zrobiła krzywdę małęmu/małej ...
Dorotka - postaraj się tak nie denerwować ... wiem, że łatwo się mówi, ale nie powinnaś się teraz złościć... pomyśl o Maleństwu które nosisz w brzuszku, ono jest teraz najważniejsze ... też nie raz się denerwuje, nie raz się stresowałam w pracy dość mocno, ale starałam się myśleć wtedy o dzidziusiu i od razu mi się lepiej robiło...Trzymaj się cieplutko !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry