• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Aniaaa X1, Xrun lub XT, one maja też gondole do stelaża, oraz fotelik
Ewela24 dzięki
dorotagłowa do góry, w tamtym tygodniu to ty mmie pocieszałaś
Dziewczny straszne co sie stało, taka tragedia.

Ostatnia edycja:
Nios straszna tragedia :-(:-(:-(

Ppatqa nio role sie amieniaja teraz ty mnie pocieszasz hihih.Moj M wraca do domu i bedzie tak o 14 lub 14,30 ale i tak nadal jestem zla na niego i chyba jeszcze dlugo bede:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dorota123456789 ja tez jestem taka że długo się gniewam i pamiętam i nie potrafię szybko [przejść do porządku dziennego jak mi ktoś krzywdę zrobi ale wiem że to jest moja ogromna wada i niszczy mnie to.
Ale zawsze po długiej ciszy jest u nas przyjemne godzenie się:-)

Ojej !! ja dopieor tutaj na forum przeczytałam o Agacie i doczytałam reszte na Onecie i interii...:-(:-(:-(:-(:-(:-( Straszna tragedia !!!! I do tego córeczka, która dzisiaj dokładnie 2 miesiące kończy :-(:-(:-(

Ja wlasnie przyszlam ze spacerku i przychodni.Zarejstrowalam sie,mam nowa polozna i pani doktor Polka:-).Wizyte mam 1lipca dopiero...ale w Polsce pojde do mojej ginekolog,bo tutaj nie mam,a polozne nie badaja:baffled:.Powiem wam szczerze,ze ta przeprowadzka dobrze na mnie wplynela:tak:.Tam cale dnie siedzialam w domu,daleko wszedzie,do nikogo nie mialam sie odezwac,a tu same kolezanki,na miasto chodzimy,na kawke i czas szybko mija:happy2:.Ciesze sie,bo tam chyba depresje lapalam:crazy:.Wieczorkiem tez idziemy do znajomych takze cale dnie zaplanowane:-D.Co do Agaty Mroz to tez przeczytala i sie poryczalam,WIELKA TRAGEDIA!!!

reklama
Ja też się poryczałam jak przeczytałam o Agacie Mróz.
Dlaczego ... dlaczego ... :-(:-(:-(
Oglądałam ostatnio wywiad ze zmarłą siatkarką - miała tyle planów ... mówiła, że się nie podda, bedzie walczyć .... niestety przegrała.
Pozostawiła 2 miesięczną córeczkę i męża .... pozostawiła smutek i żal.
To bardzo przykre ... bardzo.

Zapalam tutaj dla wielkiej Agaty światełko [`]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry