reklama

Październik 2008

reklama
Aniaaa X1, Xrun lub XT, one maja też gondole do stelaża, oraz fotelik
Ewela24 dzięki
dorotagłowa do góry, w tamtym tygodniu to ty mmie pocieszałaś
Dziewczny straszne co sie stało, taka tragedia.

Ostatnia edycja:
Nios straszna tragedia :-(:-(:-(

Ppatqa nio role sie amieniaja teraz ty mnie pocieszasz hihih.Moj M wraca do domu i bedzie tak o 14 lub 14,30 ale i tak nadal jestem zla na niego i chyba jeszcze dlugo bede:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

dorota123456789 ja tez jestem taka że długo się gniewam i pamiętam i nie potrafię szybko [przejść do porządku dziennego jak mi ktoś krzywdę zrobi ale wiem że to jest moja ogromna wada i niszczy mnie to.
Ale zawsze po długiej ciszy jest u nas przyjemne godzenie się:-)

Ojej !! ja dopieor tutaj na forum przeczytałam o Agacie i doczytałam reszte na Onecie i interii...:-(:-(:-(:-(:-(:-( Straszna tragedia !!!! I do tego córeczka, która dzisiaj dokładnie 2 miesiące kończy :-(:-(:-(

Ja wlasnie przyszlam ze spacerku i przychodni.Zarejstrowalam sie,mam nowa polozna i pani doktor Polka:-).Wizyte mam 1lipca dopiero...ale w Polsce pojde do mojej ginekolog,bo tutaj nie mam,a polozne nie badaja:baffled:.Powiem wam szczerze,ze ta przeprowadzka dobrze na mnie wplynela:tak:.Tam cale dnie siedzialam w domu,daleko wszedzie,do nikogo nie mialam sie odezwac,a tu same kolezanki,na miasto chodzimy,na kawke i czas szybko mija:happy2:.Ciesze sie,bo tam chyba depresje lapalam:crazy:.Wieczorkiem tez idziemy do znajomych takze cale dnie zaplanowane:-D.Co do Agaty Mroz to tez przeczytala i sie poryczalam,WIELKA TRAGEDIA!!!

reklama
Ja też się poryczałam jak przeczytałam o Agacie Mróz.
Dlaczego ... dlaczego ... :-(:-(:-(
Oglądałam ostatnio wywiad ze zmarłą siatkarką - miała tyle planów ... mówiła, że się nie podda, bedzie walczyć .... niestety przegrała.
Pozostawiła 2 miesięczną córeczkę i męża .... pozostawiła smutek i żal.
To bardzo przykre ... bardzo.

Zapalam tutaj dla wielkiej Agaty światełko [`]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry