reklama

Październik 2008

ppatqa - skutecznym lekiem na biegunke jest tak jak napisała czarna smecta oraz napar z suszonych jagód oraz ziele kobylaka:tak:
Wózek - na trójkołowce trzeba uważać bo niektóre sa wywrotkowe, ale to przy dzieciach juz siedzących i wychylających się. Ja zawsze zwracałam uwagę na przekładana rączkę w wózkach bo w lecie bardzo sie przydaje lub w czasie wiatru.
Wiecie co ja chyba jestem przewrażliwiona jak widze dzieciaczki w taki upał 30 stopni one w wózkach głębokich w bluzie dresowej i zimowych rajtuzkach mam ochotę podejśc do takiej matki i zapytać czy jej nie było by za ciepło w takim stroju:wściekła/y:

Czarna - hmmm gdzie mnie nie było hihi weekend był mocno imprezowy potem w poniedziałek poza biurem a wczoraj musiałam ponadrabiac zaległości poniedziałkowe i tak zlecialo........

Ostatnia edycja:
reklama
Zawadka to widac szalałaś:-p
Mnie tez trzesie jak widze takie biedne gotujace się dzieciaczki i jeszcze na kocach leżą. Albo poprzykrywane tymi ochronkami w wózkach. Porażka:wściekła/y:

Czarna i Minisia takie poobijane kolana itp u dzieci to normalka i siniaki hihihi.Ciekawe jak bardzi ruchliwe bedzie moje dzidzi jak juz bedzie na swiecie :-)

Ppatqa smekta jest oki i ja wiegiel bralam jeszcze i pomoglo.Pij duzo wody aby przez ta biegunke sie nie odwodnic bo odwodniennie jest grozne dla dzidzi :-(
Co do wozka to ja tez wolalabym 4 kolowca :-)

A ja dalej sie kloce z M przez telefon i zoladek mnie zas z nerwow boli choc nie denerwuje sie taka jak wczoraj ale nadal sie denerwuje.Wkurzam sie jak z nim rozmawiam ,pisze mu glupie esy i wogole nie chce aby wracal do domu tak jestem na niego zla.Cyba dzis pojde do lumpu sie odstresowac i kupic cos dzidzi :-) ktora mnie wlasnie kopie :-)

dziewczyny u mnie z piciem nie ma problemów, M od dawna sie smieje ze ja wszedzie z wodopojem, jak robiłam cos cieplego to odrazu 3 kubki, jeden dla M i dla mnie 2. Ja chyba jednak wybiore ten na 4. Ale na to mamy czas.
Dorotkabedzie dobrze

Dorotka - przytulam mocno - nie wiem co napisać do najlepszych pocieszycielek nie należę. Może wypij sobie melisę abyś się nie denerwowała, wyjdź sobie na spacerek :tak:

Witam w srode, dzisiaj u mnie pare stopni mniej i od razu lepiej sie fizycznie czuje jak nie ma takiego skwaru:tak:Gorzej ze mna tak psychicznie, bo jak juz kiedys wspomnialam cale moje zycie mieszkalam na slasku i wlasnie tam mam cala moja rodzine, znajomych i kolezanki z ktorymi znam sie od kolyski,a wlasnie teraz tak bym sobie z kims pogadala a tutaj nie ma z kim, bo nie wyobrazam sobie ze bede gadala z tesciowa albo siostra mojego M. . Mam nadzieje ze szybko przejdzie mi ten zly humor, bo teraz to siedze i rycze:baffled:Nawet nie potrafie sie dzisiaj cieszyc z tego ze moze juz popoludniu bede wiedziala co z maluszkiem...
ok nie marudze wam juz wiecej i zycze milego dzionka

reklama
dorota123456789trzymam kciuki by humor ci sie poprawił ja miałam doła w tamtym tygodniu
minisiajak zobaczyłam basenik to chyba zaczne M głowe suszyc o wystawienie naszego
Aniaaa gratuluje
Ja do tej pory mam blizne na kolanie po tym jak przejechałam nim po betonie jak byłam w przedszkolu. My wczoraj byliśmy w Zielonej Góre na zakupach, pojechaliśmy po pojemnik pod łózko, ale wstapilismy też do sklepu dziecięcego i facet opowiedział o wszystkich wózkach z wadami i zaletami, i chyba zmienił nam się typ wózka na X-lander ale jeszcze się wachamy miedzy tym 4 kolowym na resorach a trójkółką. Potem siedzieliśmy u M siostry.
Dzis jestem na nogach od 5, przez biegunke:-( - meczy mnie od poniedziałku. Macie jakieś domowe na to sposoby.
A jak juz wstałam rano to nakarmiłam koniki o 5 by wcześniej wyszły na łąke i wziełam się za prasowanie bo przez ten upal odkładałam je z dnia na dzień[/quote

Na biegunke domowy sposób i sprawdzony u mnie od dziecka 2łyzki oleju połknąć, mi przechodzi odrazu, dobre dla dzieci żeby nietruc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry